View Full Version : DrYgAtA ...
Dorianchety
12-30-2006, 14:35
obichash nqkoi ... a toi e s dryga ! Kakvo po-skoro izpitvate kym neq !? omraza,bezrazlichie,prismeh ... ili ?! :?
shemetaa
12-30-2006, 14:38
ni6ty osobenno bezrazli4ie
:twisted: :? :smt006
може би по-скоро завист, че той е предпочел нея и че явно тя има нещо повече от това, което притежавам аз :?
може би по-скоро завист, че той е предпочел нея и че явно тя има нещо повече от това, което притежавам аз :?
Подкрепям
stel4eto__
12-30-2006, 14:51
Може би завист за това,че той е предпочел нея пред мен.Но не си мисля,че тя има нещо повече от мен,защото тя има едни предимства и недостатъци,а аз други.Така че и аз имам нещо,което тя няма.
HopeLesss
12-30-2006, 14:55
Не ми се е случвало, но предполагам, че ще ме е яд не на нея, а на него... все пак той е избрал да бъда с нея :roll:
Никога не завиждам на врагът си :wink: ...Едно нищо изпитвам към нея(за момента я няма),пълно безразличие,а й така трябва..С какво мога да и завиждам..Сега се сещам за момчето,което харесвах преди,но не излезна нищо,защото имаше приятелка :smt005 ,колко е жалка,просто няма за какво да и завиждам,а й е от едно село-доста проста честно казано,правеше ми някакви циркове,но на простака отвръщай с мълчание \:D/ .Дори и като минавам покрай нея,когато е в града и се усмихвам и гледам как ме гледа на кръв...Направо перфектно,аз само се смея :smt005
strange__
12-30-2006, 15:10
Веднъж бях в такава ситуация...отначало я презирах (тя също не ме харесваше особено..),защото тя беше тази,която го прегръщаше и целуваше,тази която беше с него...тъй като това продължи много дълго в един момент ми стана безразлична-нищо лошо не мислех за нея,а чисто и просто и завиждах :roll: Никак не е приятно,но се случват и такива неща :? :wink:
Dorianchety
12-30-2006, 15:11
nasty_f :) evala ... tka i trqa da e !
CVETELLINA
12-30-2006, 15:24
Ами случвало ми се е веднъж..Не е много приятно де хах.А иначе в 1-я момент,когато разбрах (а пък и аз я познавах де) ми стана няква антипатична,много,даже може да се каже и противна..Но след това като помислих малко 5-6 дни след това и видях,че момичето не е виновно за нищо..Така че сега даже сме в приятелски отношения с нея (е те скъсаха вече с този,който аз го харесвам де),но все пак :-D Но в никакъв случай не съм й завиждала,защото си знам цената и не бих се подценила толкова,че да завиждам!:}...
moje bi e nqkak ... hem bezrazlichna .. hem smeshna ! nz tochno,no adski mn i se draznq :twisted:
mnogomili4kata-sf
12-30-2006, 15:53
Ми гадно ми е определено...като знам колко искам да съм на нейно място.Но стискам зъби.Ревност и тъга изпитвам в този случай...и облекчение, когато въпросното момиче се провали... човешки чувства
Ами при мен е така,бившия ми може би единственият,който съм обичала в жибания си живот някога, сега има гадже...5-6 месеца ходят...мисля е за елементарна курва по тва дет ми казвал за нея,къде учи,че пуши трева и се напива...не я ненавиждам нито мразя...просто ми е безразлична,може да е мн по красива от мен,не знам не съм я виждала дори и на пик,но е под нивото ми...щом е избрал нея нека е щатслив...рано или късно всичко на тоя свят се връща и ще дойде ден когато той ще плаче за мен и ще ми се моли :evil:
bulgarche
12-30-2006, 16:34
Браво на нея...
emi vatre6no sigurno 6et q preziram!no za pred nego i pred neq sam kamak!pokazvam bezrazli4ie...no s vremeto prezrenieto minava v bezrazli4ie!no tva ako obi4a6 de
Lorraine
12-30-2006, 16:45
ОМРАЗА!!!!!!!
mimi7373
12-30-2006, 16:56
алеле мноооогооооо омраза и гняяв мн ще ме е яд и дори и да казвам че не бих се сбила с която и да е тя за да не се излагам бих я пречупила вупреки че никогга не съм гледала с добро око на боя а и ме е страх да се бия,но за това момче което съм сега 1 нещо което не бих направила е да убия некоя или да се самоубия!леле голям гняв имам!дано не ми изневери че ще умра от яд!защото все пак тои ми е истинската първа лиубов(ходиме се пак 1 година и 4 месеца това е много за мен!естествено искам още много години)много се отклоних от темата!
Еми, не съм изпадала в подобна ситуация, но определено не е приятно любимият ти човек да е с друга.Омразата е доста силно чувство и аз не мога да мразя за сега, за това...не омраза.Може би ще ми бъде доста откровено неприятна, но незнам за повече.
madlencheto:)
12-30-2006, 17:53
По-скоро безразличие...
щом е избрал другата значи има нещо в нея,което е по-добро от мен в неговите очи.. избора е негов! И да го мразя и да не го мразя нищо няма да променя.
Dorianchety
12-30-2006, 18:12
dryga ... rano ili kysno momcheto se vryshta pri momicheto :mrgreen:
teardrop
12-30-2006, 18:34
По-скоро безразличие...
щом е избрал другата значи има нещо в нея,което е по-добро от мен в неговите очи.. избора е негов! И да го мразя и да не го мразя нищо няма да променя.
завис че е с нея а не с мен :?
strange__
12-30-2006, 20:15
Не се заричайте така...той щял да тича след вас,да ви се моли...блааа :roll: Съжалявам,но това са глупости,някакви клишета чути-недочути,които може би няма и да се осъществят...много повече,от всяко друго качество,ме отвращава отмъстителността у хората.Как въобще е възможно да използваш всичките ти познати обидни думи,подли методи на действие и мръсни планчета,срещу човека,на който до вчера си се кълнял в любов...избеснявам ей! Злоупотребявате (не всички,но повечето) с чувствата-собствени или на околните-и това е гнусно :!: Да приемем,че бившият ви не е изверг,който ви е счупвал от бой или е потъпквал достойнството ви систематично...тогава как,по дяволите,успявате за 1 ден да го намразите?! Ако ви е причинявал нещо от горе споменатите или подобни неща,то тогава изобщо знаете ли какво е това любовта?! И мога да изпиша още много,но май трябва да си лягам,защото ми е изключително нервно (и вие сте късметлиите,които го отнесоха)...
Никога не завиждам на врагът си :wink: ...Едно нищо изпитвам към нея(за момента я няма),пълно безразличие,а й така трябва..С какво мога да и завиждам..Сега се сещам за момчето,което харесвах преди,но не излезна нищо,защото имаше приятелка :smt005 ,колко е жалка,просто няма за какво да и завиждам,а й е от едно село-доста проста честно казано,правеше ми някакви циркове,но на простака отвръщай с мълчание \:D/ .Дори и като минавам покрай нея,когато е в града и се усмихвам и гледам как ме гледа на кръв...Направо перфектно,аз само се смея :smt005
Така постъпват умните хора :!: нема като се видите на улицата и да почнете да се псувате я :smt014 .... :mrgreen:
malkata_
12-30-2006, 20:36
еми аз да си кажа чесно омраза,но не я показвам....може да ми иде да я удуша,но се държа все едно не ми пука...(случвало ми се е само 1 път)...но след време и тази омраза се превръща просто в безразличие!!! :mrgreen:
He3HauKa
12-31-2006, 08:19
Безразличие :lol: И ако наистина го обичам,ще им пожелая да са щастливи
alkobalko
12-31-2006, 08:32
Не ми се е случвало, но предполагам, че ще ми бъде напълно безразлична. Все пак няма защо да се сърдя на нея (ако не го е направила нарочно), той я е избрал.
BrokenInnocence
12-31-2006, 18:33
Не ми пука особено за нея. Е, във всеки случай не съм й голяма фенка, ама пък и няма кой знае какъв смисъл да я мразя.
За кво да изпитваш омраза, ненавист към нея :shock: Той просто е избрал нея, не теб, да няма сега да мислиш, че тя ти е виновна...
Безразличие :lol: И ако наистина го обичам,ще им пожелая да са щастливи
:-k ne bih im pojelal da sa shtastlivi
ми до сега не ми се е слу4вало и дано да не ми се слу4и :) :-D :-D :-D :-D :-D