Влез

View Full Version : преоценка на старата година

RoSsY88
12-30-2006, 16:34
е време е да кажете кво сте направили през изминалата година...гаджета,успехи,ска дали...след ден иде новата година .. дали си е заслужавала старата и кви грешки сте допуснали...

nifa
12-30-2006, 16:40
ne syjalqvam za ni6to napraveno prez taq godina.kolkoto i gre6ki da sam pravila sam gi napravila nqma vry6tane no prez novata nqma da gi dopuskam (pone taka predpolagam)no za men 2006 be6e mn qka godina :smt006

Lorraine
12-30-2006, 16:41
мии училището върви :-) ..скандалите с майка край нямаха 8-[ #-o ..а за грешките-зарязах момчето което обичам и той вече трети месец неще да се събереме :-s :smt011 :smt010 ..надявам се да ме оцени през новата година и да се върне :-D

bawdy talk
12-30-2006, 16:48
Нищо ново таз година,освен военната комисия :-D а за новата година имам планове :smt016

RoSsY88
12-30-2006, 16:55
За мен 2006 година беше на страадния и хиляди грешки...не си върнах момчето което обичах,разбих доста сърца,зпомоганаха ми да забравя първаат любов,но уви момчето което направи това ме нарани жестоко и се се надявам да се съберем...Тая година ми беше неорганизиране,подщи нищо не научих,но поне имам само 6тици в даскало...псоледната ми година която стапвам в училище като ученичка на 15 септември...надявам се 2007 да вляза там акдето мчетая,да прекарам страхотен бал и най накаря да намеря човек който да ме оцени и д ам е обича такава каквато съм

iiirish
12-30-2006, 16:55
уф, ами грешки много, рискове много, поуки от постъпките ми пак много...
относно училище се ориентирах къде ще кандидатствам тази година, у дома имаше много скандали заради мен и приятеля ми... осъзнах, че не беше нито честно, нито правилно да зарязвам най-добрата си приятелка заради един мухльо :-s
а любовта на 2006 година ми донесе една ужасна, пълна с лоши спомени, нерви и притеснения връзка, която слава на бога намерих сили да прекратя!!!

искренно се моля настъпващата година да ми донесе 3 неща - първо да ме приемат да уча там където искам, второ да намеря най-сетне това, което така силно желая и търся, и трето - подкрепата и обичта на семейството и приятелите ми винаги да е с мен!

maceto_90
12-30-2006, 16:58
2006godina nqma da q zabravq.Tq be6e nai qkata godina:gadjeta,novi priqteli kupon.Prosto varha

dream_dragon
12-30-2006, 17:05
Грешки много. Провали много. Изгубих важни за мен хора, просто напуснаха живота ми. Но, най-хубавото е, че за коледа получих момиче, което ме обича.

koalka
12-30-2006, 17:05
2006-та беше много хубава година поне за мен.С приятеля ми бяхме адски щастливи, правехме всичко заедно, естествено и аз правих грешки от време на време спрямо него, които сега се старая да не порвтарям и за, които наистина съжалявам.

sladurana2319
12-30-2006, 17:26
Kakto vsqka godina i 2006 za men beshe ispalnena s radosti maki trevogi yspehi i neyspehi....da zapo4na ot na4aloto parvo se zapoznah s edno mom4e ot 4ata v koeto se vlubih ( i do den dneshen si pishem i se chyvame ), daskaloto nevarveshe mnogo no pak gore dolo dobre.....april mesec hodihme na ekskyrziq do bal4ik sas biv6iq mi klas i sas nai pekanite y4iteli beshe strahotno .....prez uni mesec est trqbvashe da se razdelim moje bi zavinagi zashtoto bqhme 7 klas i vsi4ki poehme v razli4ni posoki, razdelih se s nai dobrata mi fr ( dyhovnata mi sestri4ka) lqtoto beshe pove4e ot strahotno...napray varha....za sajalenie oba4e ot 15 septemvri jivota mi korenno se promeni i .....ne sam sashtata kato predi....sq ne minava i den v koito da ne pla4a....mnogo rqdko sam istinski shtastliva ....mnm mi e kofti v nov klas i novi hora ......za tova se nadqvam prez 2007 koeto moje da se naredi i da bada pone malko shtastliva i da varna staroto si az :)

madlencheto:)
12-30-2006, 17:38
Хаха.. ами..
Ходих с едно момче 1 месец, за което съжелявам, че съм си изгубила изобщо времето.. иначе другото -- само свалки!:)
За тази година все още нямам планове за сериозни връзки, но0о нищо не се знае :}

ravnosmetko
12-30-2006, 18:04
в една велика книга пише така: "Когато дойде време да се посрещне Новата Година и когато застанеш сам в къщи и погледнеш назад към изминалите 12 месеца и ако не се разплачеш дали от радост дали от болка тази значи тази година е просто била безсмислено изгубено време от твоя живот"..........и да ви кажа направих си този експеримент и се разплаках поради смесени чувства точно половин година имах всичко имах гадже имах и приятели сега нямам такива...2006 година? на английски звучи по добре bitter-sweet това е най-точно определение за мен за 2006-та

L31h4z
12-30-2006, 18:35
Пф...2006...
Нищо интересно.Слава богу, само малки проблеми.Абе, имаше ги и добрите и лошите моменти, но тази година не ми провървя с любовта и ми е леко тъпо, но както казват "Нова година, нов късмет" :)

Но, най-хубавото е, че за коледа получих момиче, което ме обича.
Искам и аз така :P
Айде, дано да прекарате много щастливи мигове заедно.

feshankaa
12-30-2006, 18:47
Ам .. 2006-таа.. Охх първата любов ще запомня с това.Адски много мъки и никога щастлива покрай нея...но Слав-Богу след като забравих изгората си ,тръгнах по пътя на щастието..Започнах да излизам със сегашната ми компания ,която много обичам и уважавам.Тези дни по Коледа обачене бяха особенно добри ,моят бест френд катастрофираха и е мн зле емоционално след т'ва.Ама горе долу като се замисля беше дорба година!

teardrop
12-30-2006, 18:47
Училището..ами не върви много, но пък не мога да се оплача, сравнително добре е. През 2006 намерих момче, което обичам и което ме обича. Семейството ми не беше особено очаровано, ноо..нямат избор. Щастлива съм. Значи и те трябва да са щастливи за мен.

Dorianchety
12-30-2006, 18:53
еми много лудории, но и много разочарожания :(

emociika:)
12-30-2006, 19:11
Емии, тази година започна добре. Не съм започвала нови връзки. Още съм със старото гаджонце. Имахме много хубави моменти заедно, особено лятото, когато се разделихме само за 1 седмица. Но също и направих ужасно много грешки, извинявах се много пъти и търсех прошка по всякакви начини. Открих колко съм зле емоционално :shock: Сега, след поредната моя грешка, се надявам да се осъзная най-накрая и да оценя съкровището, което имам и което винаги е било до мен, но аз самата отдалечавам от себе си.
Та такам...емоционална година в любовен план - много радост и много сълзи!
В семеен план нещата са зле. Опитвам се да ги оправя, но поне тук съм невинна:)
В училище завърших много успешно миналата учебна година и сега се радвам на скромна стипендийка:)

FiRe_LaDy
12-30-2006, 19:21
Mnogo hubavi spomeni shte mi sotanat ot izminalata godina.I ako ima kak bih q izjivqla otnovo s nqkoi malki izklucheniq.Imah i mnogo provali,razocharovaniq.No nai - hubavoto e che sreshtnah golqmata si lubov,vypreki che veche ne sam s nego :smt010 ne sajelqvam za nishto stanalo.Iskam samo da se izvinq na vsichkite mi priqtelki,koito v trudnite momenti bqha do men,a togava az ne go ocenqvah ili pone ne im pokazvah,che e ot znachenie za men.Beshe edna prekrasna godina.Izpylnena s lubov,shtasite,usmivki i mnogo qki momenti.
Veselo posreshtane na novata godina na vsichki { } { } { } :smt006 \:D/

12-30-2006, 19:27
Porednata tupa godina, kakto beshe i predishnata i kakvato shte bude sledvashtata... :evil:

Th3WildAng3l
12-30-2006, 21:33
2006 ... това беше най-вълнуващата година през живота ми. Случиха ми се много неща - както хубави така и лоши. Доста пораснах през 2006 - малко като допълнение че навърших 18. Печелих, губих, падах, ставах. Дори на моменти да ми беше много трудно намирах начин да продължа и от позицията на човек, гледащ към миналото мога да кажа че не съжелявам за нищо, което се е случило през годината. (Но искрено се моля някои неща да не ми се случват повече.) Ще ми се 2007 да бъде малко по-лека от към гадни моменти, да успея да вляза където искам .. и т.н.н.н.

Lambo
12-30-2006, 22:23
В любовен аспект само негативни емоции, но по-скоро ги приемам като натрупан опит ;) Иначе годината е супер яка. Рено станаха световни шампиони, което май е единственото глобално събитие на което се изкефих адски много ;) Ае какво да ви кажа яка година беше не съжелявам за нищо, научих много от грешките си и смятам, че съм станал един по-добър човек през тази година ;) Но все пак да не бързам да говоря годината още не е свършила, а точно утре може и да стане някое чудо кой знае :P

kobrichka
12-31-2006, 08:12
ми 2006год. за мен беше испълнена и с мн хубави моменти,но и с лоши.Но като се замисля хубавите бяха повече,училището ми вървеше,купони мн правехме тази година,любов имаше и споделена и несподелена,абе от всичко.Дано 2007 е мн по успешна откам любов,а защо не и към училище винаги можеш да постигнеш повече.Желая на всички 2007 да Ви зарадва с незабравими моменти.Весело посрещане на 2007година.

alkobalko
12-31-2006, 08:41
Ами като начало изпълнена с много любов. Щастливите мигове също не бяха малко. Училището е на 6. Доста попътувах през тази година. Не съм имала скандали с родителите ми или с гаджето. Към края на годината имах доста гадно преживяване, което ме разтърси из основи, но нещата се стабилизираха. Но като цяло съм доволна от 2006 година.

LO6IQ
12-31-2006, 09:39
Нищо ново таз година,освен военната комисия :-D а за новата година имам планове :smt016
:mrgreen: 2006 - :smt011 ... учене и учене.... с тези проклети изпити... няма гаджета... само забавление , спорт :-s
Всичките години са ми тъпи :smt010
Дано 2007 да е по различна

England
12-31-2006, 09:59
Bravo deca!Silno-emocionalni ste,koeto e hubavo!Bulgaria tazi ve4er e izpravena pred edna nova epoha na svoeto razvitie!Bulgaria 6te vleze tam,kudeto ednovremenno vinagi e bila,no i nikoga ne e uspqvala da dokaje,4e ima mqsto!Vie ste cvetqta na naciqta i na vas se pada zada4ata da trugnete po evropejskiq put,koito nie vsi4ki trqbva da izvurvim!Nie sme malka strana,v koqto jiveqt golemi hora!Neka to4no vie go dokajete i pokajete,4e bulgarskiq duh e neslomim,a ideqta za nacionalno dobruvane e realna!
GOD BLESS BULGARIA!

BrokenInnocence
12-31-2006, 18:56
2006 ... това беше най-вълнуващата година през живота ми. Случиха ми се много неща - както хубави така и лоши. Доста пораснах през 2006 - малко като допълнение че навърших 18. Печелих, губих, падах, ставах. Дори на моменти да ми беше много трудно намирах начин да продължа и от позицията на човек, гледащ към миналото мога да кажа че не съжелявам за нищо, което се е случило през годината. (Но искрено се моля някои неща да не ми се случват повече.) Ще ми се 2007 да бъде малко по-лека от към гадни моменти, да успея да вляза където искам .. и т.н.н.н.

Точно такава беше и моята.

LO6IQ
12-31-2006, 20:22
:mrgreen: 2006 - :smt011 ... учене и учене.... с тези проклети изпити... няма гаджета... само забавление , спорт :-s
Всичките години са ми тъпи :smt010
Дано 2007 да е по различна
2007 RULZZZ - samo 33 min shte palq raketite Yepaaa :smt006

teenkopele
12-31-2006, 21:56
2006, хмм...откъм любов ще я запомня и с добро и с лошо. Имах една много готина приятелка, с която имахме много невероятни моменти, която, в последствие, постъпи много гадно с мен (Тя си знае коя е.). Към това добавяме една забивка, едно момиче, с което не се получиха нещата (от моя страна) и едно късане. Това е.
Да видим какво ще поднесе 2007... :) :wink:

pampers
12-31-2006, 22:04
не съжалявам за абсолутно ни6то слу4ило се през изминалата година..е има6е какво о6те д се иска но и тва ми стига..за др година да се надяваме пове4е успехи във вси4ко :) :mrgreen: