View Full Version : tupo...tupata "liubov" |(
mnou rqdko 4eta v taq sekciq oba4e sega i az 6e pusna edna temi4ka dostoina konkurenciq na si4ki bozi koito se izpisvat -4e i po golqma :-D
zna4i:edno mom4ence me svalq o6te ot lqtoto predi mi be6e bez razli4en no sega postoqnno..postoqnno mislq za nego,osobeno poslednite dni
govorili sme si za tova-za nas,za negovite i moite 4ustva...toi opredeleno gi ima i to ot dosta vreme no az...znam li...ne sam sigurna #-o
toi e ot t.nar.GUZAR4TA-poboinik
no mi e stra6no dobar priqtel sega
iii nz mn hora sa mi kazvali 4e ne e za men
4e e grozen
4e e smotan
4e e propadnal
4e ne e za men
...
v interes na istinata i na men toi ne mi haresva na van6en vid/moje bi tova su6to me spira/znam li,no kato 4ovek e stra6en i ko re6a moje da is e moi...
leleeeeeee
i v kraina smetka se nadqvam da obarnete vnimanie na taq pomiq iii da kjete ko bihte napraili vie :smt006
mersi mn mn m na si4ki koit pro4etoha toq dalag post na latinica i o6te pove4e na otgovorilite
:smt008
madlencheto:)
12-30-2006, 18:12
Еми ако му се кефиш и постоянно си мислиш за него къв е проблема!?
..пък и кво ти пука другите какво казват за него, щом ти е хубаво и усещаш,че има няква тръпка поне опитай!Все пак по-добре да съжеляваш за нещо,което си направила ...от колкото за нещо,което не си !
Айде g00d lucK!:)
Еми, трябва да се изясниш сама със себе си преди да направиш нещо.
Dorianchety
12-30-2006, 18:19
важното е с 4овека да ти е хубаво,а не да е красавец ... :wink:
mimi7373
12-30-2006, 18:24
podkrepqm ne e vajen samo van6niq vid a i syrceto i 4yvstavata taka 4e 6tom te obi4a obi4ai go i ti!kusmet!
ne trqbva da ti puka ot tova kakvo govorqt drugite!zabrvi za tqh i sama preceni dali iska6 da si s nego!ako da davai!kakvo zna4enie ima kakvo 6et kaje nqkoi kogato na teb ti e hubavo da si s tozi 4ovek!
от личен опит ще ти кажа, че за да започнеш една връзка ти най-малкото поне трябва да изпитваш физически симпатии към човека. нещата много се уплитат когато сложиш началото на тези взаимоотношения при безразличие от твоя страна и силни чувства от негова! в един момент се стига до положението, че ти задари характера му се чувстваш задължена да си с него без да се съобразяваш със своите желания... такава връзка се прекратява ужасна трудно!!!!
HopeLesss
12-31-2006, 10:04
от личен опит ще ти кажа, че за да започнеш една връзка ти най-малкото поне трябва да изпитваш физически симпатии към човека.
Напълно съгласна съм. На тази възраст се чудя как може всички да търсят разбиране, подкрепа, уважение, бля бля... Стига с тия бози. Да не сте някои стари моми, които си търсят мъж... Вярно, не е най-важен външния вид, но щом не те привлича физически, а само като характер, значи е по-добре да бъдеш само приятелка с него, а не да започваш връзка без да си сигурна в себе си!
passion_kisssss
12-31-2006, 11:54
важното е с 4овека да ти е хубаво,а не да е красавец ... :wink:
а така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>
тръгни с него пък ако не ти хареса го разкарва6 :lol:
bawdy talk
12-31-2006, 16:53
Хаха много хора казват че външния вид няма значения обаче всички знаем че не е така.
Ако поне малко не те привлича на външен вид
изобщо не се събирайте :::
Гръмни се най-добре ше напраиш
Казваш, че те кефи. Привлича те. Тогава чуждото мнение е без значение. Следвай сърцето си.
{LP}FENKA
01-01-2007, 07:51
Чуждото мнение наистина е без значение,но когато всички около нея и натякват какъв боклук е и тя самата не е сигурна в чувствата си,когато не я привлича напълно...някак си минусите стават много!Казва,че са приятели-нека не развалят това приятелство,щом вече са говорили той я е разбрал :wink: И в крайна сметка,както каза някой по-горе:по-добре да съжаляваш за нещо което си направил,отколкото за нещо което не си \:D/
Айде успех и к`вото и да направиш недей да съжаляваш
Da go duhat tiq koito se opitvat da ti natqknat mnenieto si. tva sa suvsem lichni neshta, ne dopuskai da ti vliqqt vunshni hora. Reshenieto trqbva da go vzemesh purvo sus surceto si i mislq 4e ve4e si go vzela i posle deistvai s glavniq mozuk. ako izpitvush trupka da si do nego, zaebi vunshnostta i tva e.. vajno e kak se 4uvstva6 ti ane kak 6e te priemat horata zaradi istinskite ti 4uvstva. ako ot tqh te e sram , nz prosto ...
Am kato e gyzar - gyzi mu se
crazy_sexy_cool`f
01-01-2007, 22:05
зимайте се бе ко се мотаете