View Full Version : kak da si vurnem predi6noto gadje koeto obi4am?
sladorana
12-30-2006, 21:04
Zdraveite,iskam da vi pitam i da vi poturq mnenieto kak da si vurna predi6no si gadje... znam moje da vi prozvu4i banalno, no az mn sgre6ix, 4e skusax s mom4eto koeto obi4am. :cry: Ako moje da vi pololq da mi dadete nqkukuv savet,kak da si go vurna molq pi6ete mi!
Dorianchety
12-30-2006, 21:07
просто говори с него ... изясни си 4увствата,а ако ще ти е по-лесно запо4ни да му пишеш смс-и ... с намеци или нз нещо от сорта :?
Еми то вече е късно, ама аз пак да кажа - защо не помисли малко преди да го скъсаш?... Но както казах вече е късно - станалото станало....Бъди мила с него, бъди му приятелка и винаги до него, показвай му колко е важен за теб, няма как да не се привърже отново...
Zdraveite,iskam da vi pitam i da vi poturq mnenieto kak da si vurna predi6no si gadje... znam moje da vi prozvu4i banalno, no az mn sgre6ix, 4e skusax s mom4eto koeto obi4am. Crying or Very sad Ako moje da vi pololq da mi dadete nqkukuv savet,kak da si go vurna molq pi6ete mi!
когато се разделим с любимия почти винаги след това намираме грешката в нас и съжаляваме.
единствено мога да те посъветвам да говориш с него- да си изясните нещата.
обясни му колко много съжаляваш и че не си искала да се разделяте все пак го обичаш и ще се постараеш да в бъдеще да докажеш любовта си ако и той е съгласен се съберете ако не...пак пиши все ще измисля нещо.
malkata_
12-30-2006, 21:14
еми първо...много си сгрешила и дпорез мене сега ще ти е трудно да с иго върнеш....но карай в началото по бавничко...може да започнеш с няколко прости разговора...да го пканиш на кафе...да си до него(но не залепена като с лепило)...да му помагаш като се наложи...да свикне с присъствието ти отново в живота му...и после му кажи че искаш да поговорите сериозно да някой неща...кажи му каквото каза и на нас-че си сгрешила..че го обичаш...и ако той все още изпитва нещо към теб ще се получат нещата...но го давай по кротко...и ако не стане после няма да съжаляваш че не си опитала!!!Айде успех и умната!!! :) :wink: :::
GiRl^of^PriStOn
12-30-2006, 21:37
Nikoga ne se obryshtai nazad - kvoto bilo - bilo . :arrow: A i osvem tova nikoga pak neshtata nqma da sa syshtite kakto predi (pone spored men )
сори, че ще го кажа, но според мен това да зарежеш едно момче, а после да тичаш подир него си е чисто и просто курвенска работа! свършеното - свършено! откажи се от опитите си да върнеш това момче при себе си, защото с това само ще го убедиш в своята несериозност и лапешко мислене относно връзките в живота си
mimi7373
12-30-2006, 21:46
просто говори с него ... изясни си 4увствата,а ако ще ти е по-лесно запо4ни да му пишеш смс-и ... с намеци или нз нещо от сорта :?
ПОДКРЕПЯМ!