View Full Version : Za gyrdite na momi4etata
uckaM-Cekc
12-30-2006, 22:54
Iskam da pitam momi4eta dali im dostavq odovolstvie da im ipat cicite po vreme na sex
:lol: Майкооооооооо
на същото мнение съм :-D
Леле само кат си представих бомбиии :-D
Интересно е защо когато има въпрос към момичетата ТОЧНО И САМО КЪМ МОМИЧЕТАТА ЗАДАДЕН амаьо винаги е пръв да отговори на тая тема
Интересно е защо когато има въпрос към момичетата ТОЧНО И САМО КЪМ МОМИЧЕТАТА ЗАДАДЕН амаьо винаги е пръв да отговори на тая тема
И аз отговарям на такива теми ва (ц-ц нямаше ме 2 дена и ме подцениха)
Човека има не опит........има въображение , кво му пречи да отговори :-D
Не може да има тема за цици и аз да не пиша в нея.
Не може да има тема за цици и аз да не пиша в нея.
Даде пак за теб става дума
Нещо май не си в час. (Пак)
Нещо май не си в час. (Пак)
Бегай че изпускаш картун нетуърка бързу!!
През нощта става на ТСМ. Дават от стария кеч понякога - с Хълк Хоуган.
Абе вие не се ли научихте да пишете на БГ бе, п.с Amayo Много Megas X.L.R си гледал
Не просто ме кефи мустанга за главата 8) .
Не просто ме кефи мустанга за главата 8) .
:smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 мммм да Ясну :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
Мен пък Megas си ме кефи! Дори си изтеглих двата сезона ^_^ (детето в мен живее ли, живее)
Ponqkoga myjete se otplesvate i zapo4vate da obryshtate pove4e vnimanie na gyrdite ni, otkolkot na nas. Mene specialno me vyzbujda pove4e ne tova, 4e celuvash to4no gyrdite ( ili pipash), ami tvoq dopir.. ustnite ti, nejnite ti dvijeniq. Sys sigurnost sa nqkakva erogenna zona, no ne tolkova, kolkoto vie si mislite. Na vas opredeleno vi dostavq po- golqmo udovolstvie, otkolkoto na nas. E, ili pone na men :)
A SI MI PIPNAL CICITE,A SAM TE OPERDA6ILA :smt016
охооо... ми не знам дали имам момиче, на което да не му харесва :smt005 :smt005 :smt005
макар че, аз примерно, не си падам по "пипане", а по мачкане... иначе, въобще не се възбуждам ако е леко... трябва да е грубо. и зърната също. както е всеизвестно, това е най-чувствителната зона. при някой момичета е адски чувствителна, но пимерно при мене не е. трябва си натиск за да го усетя :oops: :oops: :oops:
Не, въобще не ми е приятно!!!! :smt005
На мен гърдите и зърната са ми МНОГО чувствителни! Приятелят ми беше удивен като видя как се мятам и дишам тежко като ми докосва гърдите... Та, да, аз много обичам...това ми е една от най-чувствителните ерогенни зони. :wink:
за мен ли4но удволствието е огромно.
ThePainIsReaL
01-02-2007, 19:34
Едва ли зависи от размера много , много 8-[ , но аз не съм особено усещаща в онази област . Не че не ми харесва , но не толкова , колкото по врата или ръцете и някви такива. :mrgreen:
Иначе и по гърдите е фън , ама да може момчето да хване цаката на тва , дето те кефи като движение :mrgreen:
Хахахахахахахахахахахахах аха :smt016
Едва ли зависи от размера много , много 8-[ , но аз не съм особено усещаща в онази област . Не че не ми харесва , но не толкова , колкото по врата или ръцете и някви такива. :mrgreen:
Иначе и по гърдите е фън , ама да може момчето да хване цаката на тва , дето те кефи като движение :mrgreen:
А вие изобщо не ни помагате по темата! Колко експерименти ми бяха необходими да ви "хвана цаката"! А можеше просто да ми кажат. :evil:
От опит знам, че момичетата много обичат да ги пипат по гърдите, но само когато са в настроение за игрички.
Като цяло движението на пръстите по зърната ги подлудява
,