View Full Version : Ще правите ли СЕКС в Новогодишната нощ?!
мАХмурЛУка
12-31-2006, 08:21
Имате ли намерение да правите секс или предпочитате да се отдадете единствено на купона?
theworldleader
12-31-2006, 08:25
Много ясно 8)
zaiobaio
12-31-2006, 08:36
имах огрооооооооооомно намерение да се отдам на сексуални похотливи работи , но майката природа си каза думата и срина целия ми гениален план.. и всичко се отлага за след 5 дни :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
^`Viki`^
12-31-2006, 09:07
V interes na istinata i minalata godina nqmah podobni planove, ama ... prosto se sly4i, za tazi - shte vidim, ima o6te nqkolko chasa :P
Samo na kupona-ako se polu4i taka,kakto sme go planirali de!
malka_sladuranka
12-31-2006, 09:33
ако има свободна стая...
40+ души в 100 квадрата мезонет.. Как си ме представяте?
malka_sladuranka
12-31-2006, 09:54
на балкона, ама незнам дали ще ти стане на тоя студ :mrgreen:
ami ne :cry: poneje mi doide v4era!!!
Ние ще сме 2-3 двойки там, сега ги организирам да си извоюваме една стая, да се барикадираме вътре и, срам - не срам.. :oops:
alkobalko
12-31-2006, 10:03
Да. Тъй като ще сме сами с гаджето на вилата ни май основно на това занимание ще се отдадем.
malka_sladuranka
12-31-2006, 10:04
Ние ще сме 2-3 двойки там, сега ги организирам да си извоюваме една стая, да се барикадираме вътре и, срам - не срам.. :oops:
на смени...гледай да сте 1ви, че да не сте на влажни чаршафи после
lover4etooo
12-31-2006, 10:06
to i imam planove s priqtelq mi da pravim ama 6a sme mn hora i ne se znae dali 6te ima mqsto.mn kofti tai :(
Po-skoro shte se otdadem na kupona. :) Sex moje da se pravi vseki den. Taka ili ina4e shte si izpratim starata godina podobavashto dnes, po- rano, predi golqmoto party i .. utre, kogato si legnem da spim, ako sme v systoqnie shte seftosame i novata godina.. no nqma da e preoritet nomer 1, da tyrsim kyde, kak i t.n. :) za vsi4ko si ima vrem ei mqsto.
marina star
12-31-2006, 10:50
edva li :( :( :(
да ше праа секс.. със бутилката бира 8)
Еми не аз няма да правя, щото няма да съм с тоя човек :smt012
kakto doide...ama mai kloni kym ne :P
hahavteen
12-31-2006, 13:00
Emi ne znam o6te..Edinia variant e da budem samo dvamata v nas i da ne stavame ot legloto a drygia da otidem na kypon kudeto niama da ima leglo! :lol: O6te ne sme re6ili ma az se nadiavam da go ybedia za purvoto! \:D/
KykYBabY
12-31-2006, 13:39
Po-skoro shte se otdadem na kupona. :) Sex moje da se pravi vseki den. Taka ili ina4e shte si izpratim starata godina podobavashto dnes, po- rano, predi golqmoto party i .. utre, kogato si legnem da spim, ako sme v systoqnie shte seftosame i novata godina.. no nqma da e preoritet nomer 1, da tyrsim kyde, kak i t.n. :) za vsi4ko si ima vrem ei mqsto.
точно така :wink: ела те цункам :lol: \:D/
що за въпрос е тва....ако обстановката е таква може...
ма отсеа да кажа.....ммм нз ....тва са тъпи въпроси
може и да не съм в състояние да правя секс...нищо не са знай
и се пак пожелааам на сички юзъри честита нова година
и нека 2007ма е по добра от 2006та....
да си избухнем както трябва.. :mrgreen:
Няма да имам тази възможност... :?
krem4et0
01-01-2007, 13:57
не правих секс снощи и не знам кога ще сефтосам годината. По принцип на разни празници не правя секс-гледам си купона,а сексът на другия ден или е правен вече предния!
zaiobaio
01-01-2007, 15:49
аз пък направих най-зверската и добра свирка която съм правила някога до сега ! 45 минути ! много се гордея :lol: :mrgreen:
честита нова година на всички :)
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
01-01-2007, 16:14
emi misleh si 4e nqma ama v posledstvie,to4no v posleniq moment go napravihme :wink:
Дилемата беше преди или след приготвянето на вечерята.
pristrastenata
01-01-2007, 18:12
Оооо да правих секс и то подобаващо,дано както е тръгнала,така и да продължи тая година. \:D/
LoRinSeR
01-01-2007, 18:14
Аз правих, за вас не зная :wink:
Ами да, правихме, беше прекрасно.
malka_sladuranka
01-01-2007, 18:17
не правих, нямаше свободна стая... :shock:
alkobalko
01-01-2007, 19:22
Правих, даже посрещнахме новата година в леглото. :oops:
air_wisp
01-01-2007, 19:40
и аз сефтосах годината :) малко след 12 часа :mrgreen:
shadow4e
01-01-2007, 20:10
Правих... ама беше нищо и половина 20 минути общо с пауза между първите и вторите 10 минути. Доста време си седяхме само двамата и просто си лежахме... беше много по-готино и съм супер доволна :)
За съжаление не правихме.Само си лежахме двамата с ужасно главоболие.За сметка на тва всички си помислиха,че го правим и постоянно трябваше да викам "Ае нищо не праим ве,моеш да влезеш споко" :lol:
hm iskashe ni se no gadjeto se natrovi ne6to :) kakto az wikam keep walking :) fantata e vinovna za glavobolieto ne johny-to :)
dam ni6to ne pravihme rezil ... ama si go navaksahme dnes :-D
krem4et0
01-01-2007, 20:55
А аз още не съм наваксала-нищо чакам търпеливо до сряда-четвъртък и ако не стане-го спуквам от бой :lol: :lol: :lol: За сметка на това днес се целувахме с часове и беше изобщо разкошна вечер. понякога и без секс е много хубаво!
SweetBunny
01-01-2007, 20:58
e баш на нова година не прайх ама следобеда прайх :-D
:-D Честита нова година на всички !!!
ся по въпроса...и аз правих,ама към 3 и нещо сутринта и направо след това се трупясах :mrgreen: ,после моя ми се дърви на гъза както му съм се надупила и спа към 12 на обяд,ама прекалено много ме цепеше главата,сънена..ужас...и му отказах, той ми се разсърди хаха :mrgreen:
panterata
01-01-2007, 23:10
за съжаление не.. нямахме презервативи :(
hahavteen
01-02-2007, 06:34
I az pravih i be6e syper ama mn burzo se sumna.. :?
Jenninka
01-02-2007, 08:29
:-D Честита нова година на всички !!!
ся по въпроса...и аз правих,ама към 3 и нещо сутринта и направо след това се трупясах :mrgreen: ,после моя ми се дърви на гъза както му съм се надупила и спа към 12 на обяд,ама прекалено много ме цепеше главата,сънена..ужас...и му отказах, той ми се разсърди хаха :mrgreen:
Syshtata istoriq,samo s tazi razlika 4e az mu dadoh na obqd 6tot i na mne mi se praveshe:)
тарЪнтулка
01-02-2007, 08:36
за съжаление не.. нямахме презервативи :(
ние имахме, обаче бяха изпадали...... - на подовото отопление....... и все едно нямахме........ :smt042
опитахме секса в европейския съюз
krem4et0
01-02-2007, 14:35
Секс в ЕС правих едва днес,но за сметка на това беше като за Световен съюз. Невероятно-още ме обливат вълни на удоволствие!
SANDRETO
01-02-2007, 15:32
NE :lol: mn bqhme piqni :D
LoRinSeR
01-02-2007, 16:05
Секс в ЕС правих едва днес,но за сметка на това беше като за Световен съюз. Невероятно-още ме обливат вълни на удоволствие!
Ама ти вярно си много радостна, че изпитваш оргазъм ? :lol:
А догодина ще правите ли ?!? Аз праих днес 3 пъти, тамън. Поздрави на всички
А догодина ще правите ли ?!?
Ouch! I like your style! :twisted:
не правих, нямаше свободна стая... :shock:
Същото. :evil:
За съжаление не правихме.Само си лежахме двамата с ужасно главоболие.За сметка на тва всички си помислиха,че го правим и постоянно трябваше да викам "Ае нищо не праим ве,моеш да влезеш споко" :lol:
Хахах, защо ми е тооолкова познато!! :lol: :lol: :lol:
hm iskashe ni se no gadjeto se natrovi ne6to :) kakto az wikam keep walking :) fantata e vinovna za glavobolieto ne johny-to :)
dam ni6to ne pravihme rezil ... ama si go navaksahme dnes :-D
Как можете да разваляте хубавото уиски с фанта!?? :shock: :shock: :shock: Нищо не разбирате от пиене! Аз дори и лед не слагам, за да ми е пълен вкусът!!
---
А аз.. аз не съм правил. Нямаше къде, нямаше кога, на следващия ден рано-рано си хванах влака към София. Европейски секс - след месец.. :evil:
krem4et0
01-02-2007, 17:41
А догодина ще правите ли ?!? Аз праих днес 3 пъти, тамън. Поздрави на всички
то да беше само 1 оргазъм..........................
shizzle съжелявам,че не ти повярвах за броя оргазми на приятелката ти по Коледа-нещо такова на мен се случи,е не бяха 14,ама пак стига!
то да беше само 1 оргазъм..........................
shizzle съжелявам,че не ти повярвах за броя оргазми на приятелката ти по Коледа-нещо такова на мен се случи,е не бяха 14,ама пак стига!
Ти май изведнъж си се "отприщила", а? Силно ще се радвам, ако съм имал някаква, дори минимална, роля в отпускането ти ^_^
krem4et0
01-03-2007, 12:13
по-с8коро леглото ми подейства така-не бях правила секс в легло доста време,а само в кола.
Insatiable
01-03-2007, 12:30
доста неочаквано беше, но правих :)
Бях на купон на пънкари и индъстриалци - бяхме над 80 души в мезонет над 150 квадрата. Мацката беше с мен,но къде да правя секс,а? Пък и като ойдоха пияните гости-члагари,пуснаха чалга и стана мазало... После се отрязахме без изключения като свини (тва беше необичаен купон - всеки си носеше ;) )
И така,на НГ няма секс - защото секса вреди на алкохола и те прави слаб в погото!
:twisted:
Бях на купон на пънкари и индъстриалци - бяхме над 80 души в мезонет над 150 квадрата. Мацката беше с мен,но къде да правя секс,а? Пък и като ойдоха пияните гости-члагари,пуснаха чалга и стана мазало... После се отрязахме без изключения като свини (тва беше необичаен купон - всеки си носеше ;) )
И така,на НГ няма секс - защото секса вреди на алкохола и те прави слаб в погото!
:smt005 Не си измисляй! Нали си наясно, че на чикиджия като теб никой тук няма да повярва, че има "мацка" :smt005 :smt005 :smt005 Смешник
Бяхме 40 чалгаджии, 4 прогъра, един грънджър, дуумаджия, дет метълист и аз. До полунощ беше само чалга, но после.. Гледай как се тъпчат чалгарчета в пого! MUHAHAHAHAH!!! :twisted: :twisted: :twisted: Казват, че всички, като пийнат, почват да мятат гюбеци. Е, при нас не бе така. ВСИЧКИ НА КАМАРА!!! WAAAH!! FUCK YOUR ARSE WITH BROKEN GLASS!! lolololol
И ние "си носехме" пиене. Поне не трябваше да бия някакви бълвочи. И постоянно "НЕ ПРАВИМ СЕКС, ВЕ, МОЖЕШ ДА ВЛИЗАШ В ШИБАНАТА СТАЯ!"
krem4et0
01-03-2007, 14:06
Абе много против чалгата сте-защо? Аз съм супер фенка!
Един приятел-метълист, едно време ми обясняваше "Чалгата е за на маса и под маса " , а аз не му вярвах. :smt005
krem4et0
01-03-2007, 14:14
Гаджето ми слуша рок,метъл и свири на китара,а аз съм най-голямата чалга фенка в града. Ама сме заедно вече 2 години и 4 месеца. мисля,че тези неща нямат значение!
Гаджето ми слуша рок,метъл и свири на китара,а аз съм най-голямата чалга фенка в града. Ама сме заедно вече 2 години и 4 месеца. мисля,че тези неща нямат значение!
На теб ти е простено. Момиче си и си от Свищов. Обременена си с прекалено много негативна енергия.
Иначе - нищо против кючеците. На "Банана" и "Шопската салата" съм пръв скочил! Ама не мога да понасям чалга балади :evil:
И аз така.
Чалга баладите...ъъъъъ...не, мерси.
hahavteen
01-03-2007, 14:43
На теб ти е простено. Момиче си и си от Свищов. Обременена си с прекалено много негативна енергия.
Иначе - нищо против кючеците. На "Банана" и "Шопската салата" съм пръв скочил! Ама не мога да понасям чалга балади :evil:
I az sum taka shizzle! \:D/ ! Ina4e na men bi mi bilo nai-prosteno da haresvam 4alga 6toto lelia mi e peva4ica ma sly6am samo zabavnite kiy4eci! \:D/
krem4et0
01-03-2007, 14:49
Какво общо имат пола и Свищов?
gangbang
01-03-2007, 14:52
Мене па чалга-баладите на Коцето ме кефят :)
Кремче: сексистка шегичка към провинциалистите :)
Kulio: виж, аз много не разбирам. минало ми е времето. аз съм от епохата на "радка-пиратка".
gangbang
01-03-2007, 15:00
shizzle, и Тигре, тигре... :lol: знам го това време :wink:
shizzle, и Тигре, тигре... :lol: знам го това време :wink:
Ехх, спомени, спомении.. Когато бях само 6ти клас, невинен и наточен :)
JoeBanana
01-03-2007, 15:05
тия са слаба ракия :mrgreen: орк. кристал и тони дачева - е тва е :mrgreen:
и разбира се моя приятел - Володя - пирамиди, фараони :mrgreen: