- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли СЕКС в Новогодишната нощ?!
Имате ли намерение да правите секс или предпочитате да се отдадете единствено на купона?
имах огрооооооооооомно намерение да се отдам на сексуални похотливи работи , но майката природа си каза думата и срина целия ми гениален план.. и всичко се отлага за след 5 дни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V interes na istinata i minalata godina nqmah podobni planove, ama ... prosto se sly4i, za tazi - shte vidim, ima o6te nqkolko chasa :P
Still a baby ...
Samo na kupona-ako se polu4i taka,kakto sme go planirali de!
40+ души в 100 квадрата мезонет.. Как си ме представяте?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
на балкона, ама незнам дали ще ти стане на тоя студПървоначално написано от shizzle
![]()
ami neponeje mi doide v4era!!!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ние ще сме 2-3 двойки там, сега ги организирам да си извоюваме една стая, да се барикадираме вътре и, срам - не срам..Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да. Тъй като ще сме сами с гаджето на вилата ни май основно на това занимание ще се отдадем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
на смени...гледай да сте 1ви, че да не сте на влажни чаршафи послеПървоначално написано от shizzle
to i imam planove s priqtelq mi da pravim ama 6a sme mn hora i ne se znae dali 6te ima mqsto.mn kofti tai![]()
Po-skoro shte se otdadem na kupona.Sex moje da se pravi vseki den. Taka ili ina4e shte si izpratim starata godina podobavashto dnes, po- rano, predi golqmoto party i .. utre, kogato si legnem da spim, ako sme v systoqnie shte seftosame i novata godina.. no nqma da e preoritet nomer 1, da tyrsim kyde, kak i t.n.
za vsi4ko si ima vrem ei mqsto.
edva li![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да ше праа секс.. със бутилката бира![]()
Око за око, четка за зъби !!!
Еми не аз няма да правя, щото няма да съм с тоя човек![]()
Не![]()
kakto doide...ama mai kloni kym ne :P
Emi ne znam o6te..Edinia variant e da budem samo dvamata v nas i da ne stavame ot legloto a drygia da otidem na kypon kudeto niama da ima leglo!O6te ne sme re6ili ma az se nadiavam da go ybedia za purvoto! \
/
Първоначално написано от aNgElS
точно такаела те цункам
\
/
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
що за въпрос е тва....ако обстановката е таква може...
ма отсеа да кажа.....ммм нз ....тва са тъпи въпроси
може и да не съм в състояние да правя секс...нищо не са знай
и се пак пожелааам на сички юзъри честита нова година
и нека 2007ма е по добра от 2006та....
да си избухнем както трябва..![]()
разбира се![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Няма да имам тази възможност...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не правих секс снощи и не знам кога ще сефтосам годината. По принцип на разни празници не правя секс-гледам си купона,а сексът на другия ден или е правен вече предния!