PDA

View Full Version : Maika mi i toi....

Shtastlivata :(
12-31-2006, 19:26
Moje da vi se stori malko gadno ot moq strana.Sudete me ako iskate!!!Dete na razvedeni roditeli sym,no tova ne mi pre4e6e tyi kato mama mi dava6e dori v izli6yk svoqta lubov.Ba6ta mi misli samo za ednata 4a6ka.Da si kaja 4estno ne moga da go nare4a BA6TA.PREZ TEZI 15 GODINI VSE IDSVA6E I SI TRYGVA6E.A az i mama si izplakvahme o4ite po nego.edna ve4er si doide nafirkan do kozirkata i govore6e vreli nekipeli za nas.Dori me napsuva!Ne me zabolq ot tova a 4e go prave6eb pred maika mi.Neznam ot kyde izleze taq sila no go o6amarih jestoko .I taka cqla no6t nikakvo spane otkaraha go s beleznici i az typata pla4eh prez tova vreme.Sega mama ima priatel mn e mil i simpati4en .mn go haresvam i 4esto se 6eguvam s mama koga 6te se ojenqt a tq vse kazva -oooo minalo mi e vremeto(da da dosta mlada i krasiva e dori) mislq utre da ni doide na gosti a mama se iz4ervqva samo :oops: I eto o6te edna pri4ina da mrazq "ba6ta si" toi ne doide na moq rojden den a doide priatelq na mama.I da si kaja 4estno bi mi se iskalo toi da mi e ba6ta.daje tate 6te mu kazvam :wink: heheheh 6eguvam se.

LO6IQ
12-31-2006, 19:52
ЯКОО !! И аз не го искам моя баща амааа... той не пие ама го бият здраво лимките в главата и по цял ден върви и крещи , през 1 час ми измисля наказание - всяко от предното по гадно ... даже днес ми вика : не ме интересува че е празник ... нищо не ми пречи да те накажа . напрао да го удариш с мокър парцал амаааа.. какво да се прави нали е баща ! :D

pampers
12-31-2006, 22:14
опитай се да го забрави6..явно не заслужава да си му дъ6теря :)

iiirish
12-31-2006, 22:41
радвам се, че въпреки всичко и ти и майка ти сте намерили точния човек. това е ужасно трудно! най-добрата ми приятелка също е дете на разведени родители и знам колко трудно и ужасно е това. разведени са официално от 15 години, но майка й още не е събрала смелост да бъде с мъж с някакви по-сериозни намерения! както казват хората "опариш ли се веднъж, после бягаш далече от огъня"

така че мога да ви пожелая и на двете само успех и много късмет занапред в живота

12-31-2006, 23:45
Moje da vi se stori malko gadno ot moq strana.Sudete me ako iskate!!!Dete na razvedeni roditeli sym,no tova ne mi pre4e6e tyi kato mama mi dava6e dori v izli6yk svoqta lubov.Ba6ta mi misli samo za ednata 4a6ka.Da si kaja 4estno ne moga da go nare4a BA6TA.PREZ TEZI 15 GODINI VSE IDSVA6E I SI TRYGVA6E.A az i mama si izplakvahme o4ite po nego.edna ve4er si doide nafirkan do kozirkata i govore6e vreli nekipeli za nas.Dori me napsuva!Ne me zabolq ot tova a 4e go prave6eb pred maika mi.Neznam ot kyde izleze taq sila no go o6amarih jestoko .I taka cqla no6t nikakvo spane otkaraha go s beleznici i az typata pla4eh prez tova vreme.Sega mama ima priatel mn e mil i simpati4en .mn go haresvam i 4esto se 6eguvam s mama koga 6te se ojenqt a tq vse kazva -oooo minalo mi e vremeto(da da dosta mlada i krasiva e dori) mislq utre da ni doide na gosti a mama se iz4ervqva samo :oops: I eto o6te edna pri4ina da mrazq "ba6ta si" toi ne doide na moq rojden den a doide priatelq na mama.I da si kaja 4estno bi mi se iskalo toi da mi e ba6ta.daje tate 6te mu kazvam :wink: heheheh 6eguvam se.

produljavai da lapa6 pi6ki i ne se pritesnqvai...

bawdy talk
01-01-2007, 04:17
От колко време го познавате тоя.
Щи кажа само едно,
недей да прибързваш със заключенията щото
и бащати в началото е бил добър иначе майка ти нямаше
да е с него. :wink:
А това с баща ти дет ми го говориш
е доста срещан проблем в БГ за жалост
незнам на какво се дължи това