PDA

View Full Version : Кофти ми е...

01-01-2007, 04:37
Първо да кажа че не очаквам никой да ми помогне... Щото проблема ми е нерешим и няма начин нещата да се оправят... Обаче ми е кофти... Кофти ми е че така постъпвам с живота си, кофти ми е че се напивам и правя идиотщини... Ама иначе съвсем ше мисля за мизерния си живот и ше ми е гадно.
И всичко по вината на едно момче! Имам чувството че провалям себе си като човек, като личност... Щото с който и да съм, и на който и да казвам че го обичам това не е така. А и знам че и той ги разправя на всичките си гаджета, имам и доказателства няма значение. Ама и за него май вече не ми пука... Не ми пука защото разбрах какъв е, той е боклук ама пълен... И не заслужава нито един човек да му е приятел защото е предател.
Оф просто ми е супер, супер тъпо че прецаквам всичко всички и най-вече себе си... Просто не знам докъде ше го докарам вече... И не ми казвайте да се успокоя щото аз съм спокойна, даже вече ми е безразлично какво става, така или иначе не мога да бъда щастлива. Ама и няма значение, на кой му пука аз и не искам и на никой да му пука.
Не искам съвети, тъй като никой няма да ме разбере моята история е толкова прецакана и ужасна че чак ме е страх да си я припомня... Не ми помагайте не можете... Достатъчно е че ме изслушахте... Просто исках да си излея душичката!

bawdy talk
01-01-2007, 04:57
Незнам какъв ти е проблема,
само разбрах че е сериозен :lol:
Ще кажа само че винаги има решение на проблема какъвто и да е той
просто се иска много воля за да се справиш в такъв труден момент
и подкрепата от твои приятели.Нйа важното е да не се отказваш и
да си готова за промяната.А тоя дет ти прецаква живота защо седиш при него
бегай далеч та да не ти го прецаква,намери накой който да ти го оправи :lol:

iiirish
01-01-2007, 09:05
мисля, че ти си се отдала изцяло на проблема си с това момче и си забравила наистина стойностните неща в живота. та ти имаш, родители, приятели, близки, на които със сигурност им пука за теб! ти имаш до себе си хора, които винаги биха направили всичко за теб! осъзнай това и им дай възможност да ти помогнат, макар и само като си близо до тях ;)

LO6IQ
01-01-2007, 09:37
Незнам какъв ти е проблема,
само разбрах че е сериозен :lol:
Ще кажа само че винаги има решение на проблема какъвто и да е той
просто се иска много воля за да се справиш в такъв труден момент
и подкрепата от твои приятели.Нйа важното е да не се отказваш и
да си готова за промяната.А тоя дет ти прецаква живота защо седиш при него
бегай далеч та да не ти го прецаква,намери накой който да ти го оправи :lol:

:!: Тъкмо взех да пиша и гледам горе мнението все едно съм го писал аз . ,,Най важното е да не се отказваш и а си готова за промяната.А тоя дет ти прецаква живота защо седиш при него бегай далеч та да не ти го прецаква,намери накой който да ти го оправи :lol: '' =D>
:mrgreen:

01-01-2007, 10:57
Nope. Говорите на изуст. Това което трябва да се направи е да говориш с него очи в очи и да се убедиш ти самата, че трябва да сториш нещо бързо, а не други да те убеждават. Една амбиция не може да бъде набита на сила, тва си е нещо което се прави с желание. Имаме долу-горе сходни проблеми, само че аз не искам да се откажа от чувствата си ... (тъпо мазо)

01-01-2007, 17:13
Не не изолирам родителите ми и приятелите ми, даже прекарвам свободното си време изцяло в тоя кръг, но казвам че не им пука защото едва ли разбират какво ми е на мен, точно защото никога не им се е случвал подобен проблем. Е може и да им пука, прави сте, ама това пак няма да ми реши проблема...
Само не ме карайте да говоря с него, защото ме е страх! #-o Много ме е страх от него да не ме набие! Защото ме мрази!

koalka
01-01-2007, 17:16
Не мога да разбера от написаното от теб проблема ти.Нещо за това момче ли се отнася, че не можеш да се влюбиш след него ли, не можах да разбера?И един съвет:недей да казваш и да лъжеш момчетата, че ги обичаш, защото ако някой излъже така теб, предполагам няма да ти е приятно.

01-01-2007, 17:24
koalka, не си разбрала, не искам съвет тъй като проблема ми е нерешим
А иначе за момчетата не се притеснявай... И те не ме обичат, лъжем се взаимно...
И все пак мерси че отделихте време да ми прочетете темата! Thanks na all! :roll: :)

nasty_f
01-01-2007, 17:40
Разкажи какво е станало,любопитно ми е :lol:

01-01-2007, 17:44
Фани едно манарче и се клъцни