View Full Version : нз какво ми става
pilencetoo
01-01-2007, 13:32
Първо честита нова 2007 година \:D/
Благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат това и ако ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна.Та ето я моята история:лятото рабитих като сервитьорка и там се запознах с един човек.Може би е важно да кажа,че аз съм на 15,почти 16,а той не съм сигурна,ама е около 30.Той е приятел на бармана и на една сервитьорка,че заради тях често идваше.Твърдеше,че се е влюбил в мен,беше много вулгарен и ми говореше някви ужасни неща :cry: които не ми се изричат.Мен даже страх ме хващаше като го видех,намерил беше телефонния ми номер и постоянно ми званеше и ми пращаше смси.Аз не му отогварях!Напуснах работа и дойде време за училище,доста често ми праща смси и все още твърди,че е влюбен в мен и не ме е искам само за едното е**не.Не му вярвах,но проблема е в това,че от скоро сам много объркана.Често мисля за него и се замислям над думите,които ми е казвал,нз какво ми става.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя
WTF :| :| :|
Pishi mu che ne ti e do tva i da se razkarva.
tanita_g
01-01-2007, 13:47
Твърдо го зарежи лъже те,но ако много го харесваш да знаеш,че само ще те използва реши сама!!!
WtF??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
passion_kisssss
01-01-2007, 14:00
мммммммм......заеби го тоя за едното ебане е!!!! не си струва #-o
Dorianchety
01-01-2007, 14:03
мила,ти на 15 ... той на 30 :roll: сама помисли
HopeLesss
01-01-2007, 14:06
Изобщо не си и помисляй да имаш нещо общо с тоя тип. 100000000% те иска само за едното ...... Не бъди наивна!!!
pilencetoo
01-01-2007, 14:06
Много съм мислила,не съм му вярвала на думите,но и аз самата нз какво ми е :cry: Преди не можех да го гледам,ама явно се оплитам в думите му :( Не би трябвало да му вярвам ама...
Първо честита нова 2007 година \:D/
Благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат това и ако ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна.Та ето я моята история:лятото рабитих като сервитьорка и там се запознах с един човек.Може би е важно да кажа,че аз съм на 15,почти 16,а той не съм сигурна,ама е около 30.Той е приятел на бармана и на една сервитьорка,че заради тях често идваше.Твърдеше,че се е влюбил в мен,беше много вулгарен и ми говореше някви ужасни неща :cry: които не ми се изричат.Мен даже страх ме хващаше като го видех,намерил беше телефонния ми номер и постоянно ми званеше и ми пращаше смси.Аз не му отогварях!Напуснах работа и дойде време за училище,доста често ми праща смси и все още твърди,че е влюбен в мен и не ме е искам само за едното е**не.Не му вярвах,но проблема е в това,че от скоро сам много объркана.Често мисля за него и се замислям над думите,които ми е казвал,нз какво ми става.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя
emi ako si razvratna i izvratena kurva, naprao mu pi6i da se vidite, ina4e e qsno 4e trqq si smeni6 nomera i da ne go razdava6 na koito ti padne i da preduprejdava6 da ne go davat na nikogo i da ne si ostavq6 gsma det ti padne, za da ne moje koito si poiska da ti razbere nomera... ama kude akul...
GiRl^of^PriStOn
01-01-2007, 14:15
Nevqrvai v dumite mu :!:
:arrow: I ne zabravqi vyzrastovata vi razlika :!:
:arrow: Pishi mu sms da te ostavi namira i ne se oplitai v mrejite mu kato nqkoq glupachka (ne kazvam che si glupachka :!: )
:arrow: Ako go ostavish da te oplete v mrejite si - pomni mi dumata posle mnogo mnogo ste syjelqvash..ama ste byde mnogo mnogo kysno Sloji krai dokato vse oste tva ne e zapochnalo :!: :!: :!:
:arrow: Pishi mu sms da te ostavi namira i ne se oplitai v mrejite mu kato nqkoq glupachka (ne kazvam che si glupachka :!: )
:arrow: Ako go ostavish da te oplete v mrejite si - pomni mi dumata posle mnogo mnogo ste syjelqvash..ama ste byde mnogo mnogo kysno Sloji krai dokato vse oste tva ne e zapochnalo :!: :!: :!:
:!:
Когато човек е влюбен не говори гадни и вулгардни неща и не ти праща някакви смс-и с нецензурно съдържание така да се изразя.Ти си на 15, а той е на 30 и си е помислил, че като ти каже,че е влюбен в теб веднага ще получи секс.Не му пускай при никакви положения!И само да ти кажа, че от един 30-годишен, при положение, че ти си на 15, само секс можеш да получиш.Не се надявай на повече.Не го прави и ще видиш, че се откаже.
MaRtiTyY
01-01-2007, 21:03
:!: :!: :!: :!:
alkobalko
01-02-2007, 08:09
Не се занимавай с него. Той не може да ти предложи нищо друго, само секс. Не се оплитай в лъжите му. Кажи му ясно, че не желаеш да те притеснява повече.
pilencetoo
01-13-2007, 16:15
Благодаря за всички отговори :) Проблема ми се реши сам.Аз не му отговарях на смсите и онзи ден той сам прекрати всичко.Каза че много държал на мен,ама не искал да ми досажда,съжелявал се,че нищо не се е получило и накрая ми написал Сбогом
f1s714e70
01-13-2007, 22:16
ostei go :smt016
Talisman
01-13-2007, 22:21
Hubavo e 4e si se os1znala na vreme.. Stot malko kofti zvu4i 15godishna s 30godishen.... Te decata vi moje da mu vikat dqdo :smt019