View Full Version : Iznevqra???
Bihte li prostili iznevqrata???i za6to spored vas horata izneverqvat?i kak mojem da se predpazim ot neq??:)
HopeLesss
01-01-2007, 14:51
Не, не бих простила. Предполагам, че за да се стигне до изневяра, значи нещо във връзката между двама души куца... било то свързано с чувства или само секс
Бих простила..но все пак зависи от мн неща...прощавала съм вече, защото мисля че всеки греши и заслужава 2ри шанс..Зависи до човека вече...
Nadelina
01-01-2007, 16:44
Bih prostila iznevqra.. No vse pak zavisi ot iznevqrata.. Iznevqra ot sorta na sex za edna nosht.. ili prosto celuvane.. shte prostq na 100%.. normalno e.. dori edna takava iznevqra moje da zazdravi vryzkata..
Да, смея да твърдя, че бих простила.Но само на този човек, с който съм в момента, но знам, че той не би го направил.
Да бих простила..и съм го правила..както и на мен са ми я прощавали...зависи естествено дали човекът от другата страна съжалява,за това което е направил.. 8)
GiRl^of^PriStOn
01-01-2007, 17:26
Bih prostila iznevqrata i sym proshtavala nqkolko pyti
feshankaa
01-01-2007, 17:28
Бих простила ако е за една целувка .За една нощ ще с помисля,като видя али човека съжалява истински и бих преценила от държанието му дали да простя! Но-да! Бих простила !
Дали бих простила,или не зависи от доста неща.Ако знам,че човекът с когото съм ме обича истински и държи на мен,ако искренно съжалява ще му простя.Но ако това се случи втори път няма да стане [-X ...Ще е доста глупава постъпка,ако простя втори път на човекът с когото съм,ако е спал с друго момиче :smt017 .Ако обаче не съжалява за това,което е направил и не се разкайва много пак няма да простя...А за дребна изневяра като целувка,или флиртове ще прощавам,но ограничено :lol:
alkobalko
01-01-2007, 17:38
Никога няма да простя изневяра.
Night_lover
01-01-2007, 17:44
horata postoqnno si izneverqvat makar 4e ne go osuznavat :roll:
li4no az bih prostil 1 iznevqra za6toto nqma bezgre6ni hora! :::
bawdy talk
01-01-2007, 17:59
Според мен не може да имаш дълга,сериозна връзка
в която да няма изневяра.
Винаги има изневяра,друг въпрос е вече да ли си го
хванал/а.
Ако знам че тя ме обича,все още държи на мен,искрено съжалява,и не би го повторила бих и простил 8)
HopeLesss
01-01-2007, 20:34
хванал/а.
Ако знам че тя ме обича,все още държи на мен,искрено съжалява,и не би го повторила бих и простил 8)
Смея да твърдя, че съм имала 2 "сериозни връзки" ако изобщо може да съществуват на нашата възраст. Едната беше 2 години, а другата година и 7 месеца и съм абсолютно сигурна, че нито единия, нито другия е правил дори минимални опити за изневяра :wink:
Th3WildAng3l
01-01-2007, 21:00
Да бих простила и съм го правила. Изневярата е нещо човешко - колкото и принципни хора да има всички са подвластни на ситуацията, в която се намират и често нарушават принципите си. Изневярата не трябва да се осъжда. Вече зависи от другия дали ще я приеме или не.
Не мисля че може да се педпазим от изневяра. Изневери е имало и ще продължава да има. Изневярата е както физическа, така и духовна - дори само в момента, в който пожелаеш да си с друг/а. Това просто е част от живота. Боли, но се случва. Ако не можеш да простиш, не обичаш достатъчно. Ако се случи не значи непременно, че не си обичан/а.
Virt-Tuning
01-01-2007, 21:31
Хаха аз прощавам на девойката а тоз де е съгрешил с нея тва е друг въпрос.Ако го познавам отивам да си "поговорим".А тя дали ще ми прости незнам на нова година я напраих рогат добитък че не беше с мене :mrgreen: :mrgreen: Ама :-$
Който изневери трябва да се компенсира по един или друг начин ;)
Аз лично бих РАЗБИЛ МУТРАТА НА ТЪПАТА КУР*А и на ония дето я е наъпкал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panterata
01-01-2007, 23:53
амии преди си мислех , че никога не бих простила.. но сега като се замисля -бих ако обичам човека ще му простя една грешка.. а изневярата амии тя не може да се предотврати , колкото и да е идеална една връзка пак може да се случи.. но ако има разбирателство и разнообразие и т.н може да не стане :) хората изневеряват защото им е писнало еднообразието на една дългогодишна връзка например , защото не държат на човека , защото са били под влияние на алкохол.. лошо нещо е да ти изневерят.. но е хубаво да изневеряваш :)
не съм мн против изневярата...може да се каже,че освежава една връзка която цикли на едно място....Така че може би бих простила зависи от човека разбира се,но май бих...
bawdy talk
01-02-2007, 14:43
хванал/а.
Смея да твърдя, че съм имала 2 "сериозни връзки" ако изобщо може да съществуват на нашата възраст. Едната беше 2 години, а другата година и 7 месеца и съм абсолютно сигурна, че нито единия, нито другия е правил дори минимални опити за изневяра :wink:
Имах предвид по дълга връзка.
Тогава всеки иска да разнообрази с някой друг,
Сигурен съм че на всеки след много дълга и сериозна връзка му
минава или ще му мине през ума да пробва нещо различно и нещо което все още не
е видял/а в обичания човек и искаш да пробваш.
Но само да пробваш :wink:
SwEe7_F{P}
01-02-2007, 15:59
Ako e edna celufka naprimer bih q prostila (moje bi malko trudnichko) no ako e edna nosht...Shutaaaaa i da Zaminava :) Po sveta ima hilqdi maje i ne mislq chje trqbva da sam tochno s tozi koito shte hodi da spi s nqkoq druga! :)
even_in_death
01-02-2007, 16:54
Да грешиш е човешко , да прощаваш Божествено ! Аз не съм БОГ !!
Nightmare
01-02-2007, 16:54
Не бих простила поради няколко причини. Първо ще изгубя доверие в човека до мен, второ мисълта, че е знаел, че ако разбера ще ме боли, но го е направил с ясната мисъл, чe ще ме нарани и трето в почти всички случаи има ли първа изневяра винаги има и следваща.
even_in_death
01-02-2007, 16:56
Не бих простила поради няколко причини. Първо ще изгубя доверие в човека до мен, второ мисълта, че е знаел, че ако разбера ще ме боли, но го е направил с ясната мисъл, чe ще ме нарани и трето в почти всички случаи има ли първа изневяра винаги има и следваща.
Напълно съм съгласна с теб ! =D>
Не не мога да простя изневярата...просто не мога..6том ми е изневерил явно ве4е съм му омръзнала и не го задоволявам..на съм достатъ4на..колкото и да ми се извиняват не мога после да имам доверието което съм имала преди тва..
GossipGirl89
01-02-2007, 18:27
Аз също мислех,че не мога да простя изневярата,но ето,че съм бъркала..Същност то не беше точно изневяра..абе дълга история-с 2 думи на единия ден се разделихме,на другия спал с друга,но факта,че уж сме били разделени,уж не било изневяра и уж го направил,за да се опита да ме забрави не направиха болката по-малка,но се 1.. Въпреки всичко като видях,че наистина се разкайва и съжалява..и наистина се убедих,че ме обича успях да го простя..и се гордея с това нещо,защото до преди това не вярвах,че има нещо,което да ме накара да простя,....нооооо чувства-всичко опира до тях :P
CaPuTyYyY
01-02-2007, 18:30
Зависи много от изневярата,повода и чувствата ми към човека.
PoisoNGirL
01-02-2007, 20:07
vseki bi kazal,che ne bi prostil iznevqra,zashtoto tova oznachava malko ili mnogo,che sa go predali i to lubim chovek.No kato se zamislish,che edna iznevqra moje da e nujna za da se zazdravi edna vruzna i ako choveka ima nujda ot neq zashto ne.Bih prostila,no ako tova ne se povtori i suotvetno drugiq ne misli poveche za takiva neshta.E moje da otnese malko :smt014 ,no inache ponqkoga iznevqrata si e neshto priqtno :mrgreen:
Pleasure
01-02-2007, 20:46
Ако много обичам човека - да. В смисъл ако е нещо като разнообразие и е за едното е*ане , обчаче ако е някаква връзка от повече време [-X
Щом човек изневери , значи нещо му липсва.Така , че ако ви изневеряват се замислете , какво не давате на половинката си.
честно... не ми пука. просто защото не се влюбвам... за жалост. но може да направя една-две сцени, колкото да потренирам и да измъча другия. хаха... и бих простила, просто защото като гледам може и аз да изневеря първа.
не прави на другите, това, което не искаш на теб да ти правят!
ami da 6te prostq i sam pro6tavala! 4ove6ko e da gre6i6 ! ako vidq 4e sajelqva mnogo za gre6kata si ,6te mu prostq mn qsno ! zavisi ot 4oveka kolko te obi4a i ti kolko go obi4a6
He3HauKa
01-03-2007, 07:56
Не бих простила изневяра,защото ако простиш веднъж,то непременно ще има и втори път.Хората изневеряват ,защото имат нужда от разнообразие ,защото не държат на човека до себе си,защото не се убедени в чувствата си и т.н. :smt018
[chervenokoska]
01-03-2007, 08:48
Прощавала съм! Но винаги е зависило от чувствата!
знам че никога не трябва да казваш никога, ама тва е изневяра бе!само аз мога да си кръшкам! :wink: не съвсем сериозно би ме заболяло особено ако е от човек, който съм си мислила, че държи на мен и не би ми изневерил!аз целувка може би не бих простила пък камоли нещо по-така.тогава изобщо не бих се замислила за прошка! [-X един път простиш ли може да има и 2-ри път
kobrichka
01-03-2007, 13:42
=D> =D> =D> и аз съм на това мнение.Напълно си права Nightmare =D> =D> =D>
Sweetlove1990
01-03-2007, 14:39
Bih prostila i s1m pro6tavala, no trqbva da vida razkaqnie....ako naistina otno6eniqta sa seriozni i zad1lbo4eni s1m sklonna da zabravq, no v protiven slu4ai ne bih dopusnala da me l1jat zad grba mi
Бих простила ако е за една целувка .За една нощ ще с помисля,като видя али човека съжалява истински и бих преценила от държанието му дали да простя! Но-да! Бих простила !
бих простила и го направих,но лсед това скъсахме,6тото тя била влюбена в другото момиче :smt010
NyMpHeTaMiNe_f
01-05-2007, 09:16
:-k Zavisi za kakva iznevqra stava vypros , no vse pak e v interes na mom4eto da ne go pravi :lol:
DeSerT17R0Se
01-05-2007, 21:16
Nz dali bih prostila...zashtoto az samata mn sm izneverqvala...ne e hubavo tva,ama se sluchva po nqkoi p1t...a ponqkoga samata az sm bila iznevqrata...
malkata_
01-05-2007, 21:23
мога да кажа,че не бих простила изневярата...но ще е лъжа!!!бих простила,ако сегашното ми гадже ми изневери защото адски много го обичам,но само веднъж...повтори ли се това ще е краят!!!изневерявали са ми доста пъти...и не е приятно...е то доста хора го познават това чувство...само се надявам да не го изпитам повече!!! ](*,) :?
_candy_girl_
01-06-2007, 06:28
зависи от точната ситуация мен един път гаджето ми ме беше обвинил в изневяра тва не беше вярно и все пак ми прости така че си зависи от ситуацията
Allthatshewant
01-06-2007, 08:25
pro6tavala sym i otnovo bih prostila no samo ako znam 4e 4oveka do men naistina syjalqva.. men li4no stra6no mnogo me zabolq kogato mi izneveri .. a da ne govorim 4e beshe s 4ovek ot moq klas.. i vseki den kogato go videh vsi4ko mi minavashe na lenta .. no .. toi mi kaza 4e tova e bilo edna golqma gre6ka .. pyk i nqma idealni hora tolkova mnogo mu obi4am prosto nqma kak da ne mu dam 2-ri 6ans... i sega ve4e prodyljavame da sme zaedno .. no ima edna malka razlika 4e ot slu4iloto se go revnuvam ... malko pove4e.. prosto se strahuvam da ne go zagubq zashtoto naistina mnogo go obi4am :cry: :) :smt007
priti_kiti
01-06-2007, 08:34
Bihte li prostili iznevqrata???i za6to spored vas horata izneverqvat?i kak mojem da se predpazim ot neq??:)
- Никога, независимо колко сериозно е било или какви са причините
- Амии на това само те могат да отговорят - някои може да изневеряват за да разнообразят,други за да направят гадно на половинката,трети просто са допуснали грешка и го съзнават...
- Не можем,принципно. То или се случва или не - не можем да си кажем 'ае ще накарам този да не ми изневерява'. Може би единственото нещо, което можем да направим е да даваме маалко повечко свобода и да му имаме доверие, но винаги с едно на ум.