PDA

View Full Version : poburkvam se.....:(

01-01-2007, 17:26
Zdraveite! Chestita nova godinana vsichki! eto i moq problem: predi dve sedmici pravih sex za pyrvi pyt, (na 15 dekemvri) . Cikalyt trqbva6e da mi doidi kym 25-26 no mi zakysnq i az se pritesnih,sno6ti s priqtelq mi bqhme zaedno i sled kato posre6tnahme novata godina pravihme otnovo sex,no bez prezervativ..:( toi oba4e ne svyr6i v men a do men i za tova sym spokoina no...zashto mi zakysnqva ve4e s po4ti edna sedmica...dali e zashtoto go pravih za pyrvi pyt ili e zaradi drugo??? A interesnoto e 44e imam simptomite 4e 6te mi dodie,v smisyll 4e na men nqkolko dni predi da mi doidi me boli korem i mi izlizat pypki...e tova stana no sve o6te ne mi e do6lo i mnogo se pritesnqvam. Normalno li e tova??? pls kajete mi 4e mnogo se sduhah ](*,)

bungle
01-01-2007, 17:31
Спри да се притесняваш, защото ще ти закъснее още повече!
За свое успокоение отиди и си вземи един тест за бременност- 3-4 лева е. :)

alkobalko
01-01-2007, 17:36
Колкото повече се притесняваш, толкова повече ще закъснее.

koalka
01-01-2007, 18:06
Ти си на 15 и е нормално да ти закъснява!Спокойно.

malka_sladuranka
01-01-2007, 18:11
Спри да се притесняваш, защото ще ти закъснее още повече!
За свое успокоение отиди и си вземи един тест за бременност- 3-4 лева е. :)

съгласна съм с каката

zaiobaio
01-01-2007, 18:39
абе като правите секс без презерватив не се ли притеснявате ?! странно защо всички след това се притесняват, а не по време на секс. :-k ](*,)
их невнимателна младеж бе [-X

shalis
01-01-2007, 18:46
Ne si nabivai sama filmi, uspokoi se, idi do aptekata, vzemi edin Shure Check 3-4 leva e i se uspokoi.Ako se pritesnqva6 nqma da ti doide po-rano...

XePouH
01-01-2007, 18:57
не е сигорно,че щом не е свършил в тебе не си бременна,щото по време на секса без пезерватив пак има опастност даже и по-малка,за това не се прейте на отворени и са чукайте с пезервативи

{Poison}
01-01-2007, 19:01
Недей да позволяваш да те обземе параноята,напълно нормално е да ти закъснее,все пак не винаги цикълът идва като по часовник,има редца причини да ти закъснее,но недей да мислиш за бременност,щом имаш всички симптоми не би трябвало да се тормозиш толкова,за да се успокоиш си направи и тест .

avtorkata
01-01-2007, 19:25
opitvam se da ne mislq za bremennost ama samo tva mi e v glavata...uspokoqvam se ot tva 4e ne e svyr6il v men no...pak mi idvat nqkakvi misli..a az jiveq v malak grad i v dvete apteki koito ima me poznavat i nqma kak da si vzema test. A ne sym kazala na nito edna priqtelka 4e vodq polov jivot ](*,) ama i az sym mnogo prosta..

alkobalko
01-01-2007, 19:27
Накарай момчето да отиде да ти купи теста. Все пак и той е забъркан, няма само ти да го мислиш.

01-01-2007, 20:16
Vij sega- kato za na4alo se uspokoi :) Shtom ti e bilo za pryv pyt, syvsem normalno e da ti zakysnee. Ne pri vsi4ki momi4eta go ima tozi moment, no na nqkoi im zakysnqva. A osven tova na 15 god nito cikylyt ti e tolkova uravnovesen, nito organizmyt ti e sviknal s vodeneto na polov jivot. Osven tova ima redici pri4ini, poradi koito moje da ti zakysnee- priem na nqkakvi hap4eta, dieta, stres, smqna na vremeto... Ako vse pak ne ti doide v blizkite 3-4 dena( makar 4e shtom imash PMS trqbva da ti doide) nameri na4in da si vzemesh test i da go napravish za svoe uspokoenie. Az bih te posyvetvala da ne pravish zanapred sex bez predpazni sredstva, zashtoto ako toqzi pyt ti se e razminalo, drug pyt moje da ne stane. Jelaq ti kysmet i ne se trevoji :)

avtorkata
01-01-2007, 20:26
A moje li da e na psihi4na usnova..v smisyl ,4e kato postoqnno mislq za tva i se pritesnqvam i da ne mi idva????

Kitana
01-01-2007, 20:29
A moje li da e na psihi4na usnova..v smisyl ,4e kato postoqnno mislq za tva i se pritesnqvam i da ne mi idva???? ne samo 4e moje ami po4ti 95% sum ubedena 4e e tova .. vij nqma koi da ti kaje 100% naistina pomoli nqkoi da ti vzeme test .. za6toto tova ne si e malko vreme ..
i na men mi se lsu4i da mi zakusnee s 20 dena ot burzata promqna na vremeto .. (a i ot paranoqta deto si q vkarah).. i vupreki 4e nqmah sumneniq da sum bremenna si vzeh test i ne za drugo a samo i samo da se uspokoq ;)

krem4et0
01-01-2007, 20:52
След като не е свършил в теб,рискът е доста малък. познавам двойки,които само така се пазят и нямат бебета. Разбира се методът не е надежден и не го практикувй. но за сега просто се успокой и чакай!

Duffer
01-01-2007, 21:04
uspokoqvam se ot tva 4e ne e svyr6il v men no...pak mi idvat nqkakvi misli..a az jiveq v malak grad i v dvete apteki koito ima me poznavat i nqma kak da si vzema test.

Теб нищо не те оправдава. Нито че си от малък град, нито че ти е било за 1ви нито, че приятелят ти не те е пазил. И какви са тези глупости да не си вземеш тест ? Уж сте много отракани и разкрепостени, шибате се без контрацептиви, а после изведнъж като изникне подобна ситуация ставате плахи, срамежливи...

01-01-2007, 21:31
uspokoqvam se ot tva 4e ne e svyr6il v men no...pak mi idvat nqkakvi misli..a az jiveq v malak grad i v dvete apteki koito ima me poznavat i nqma kak da si vzema test.

Теб нищо не те оправдава. Нито че си от малък град, нито че ти е било за 1ви нито, че приятелят ти не те е пазил. И какви са тези глупости да не си вземеш тест ? Уж сте много отракани и разкрепостени, шибате се без контрацептиви, а после изведнъж като изникне подобна ситуация ставате плахи, срамежливи...

Emi ovce, za pruv pyt li vijda6 takiva 4e te u4udvat? :)

_candy_girl_
01-03-2007, 09:19
тя простотията ходи по хората...