View Full Version : мразя се
Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора #-o Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така :-k
П.П. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
И на мен ми се е случвало.Просто не си намерила някой,който да съумее да ти задържи вниманието :wink:
и аз се сагласявам с полчето просто не си намерила човека на които да се спреш!!!!! :lol:
Ахх....и аз съм се падал на момиче точно като теб #-o съдба .. заЩо На Мен Се СлуЧвА ВиНагИ най-лошото вееее... (не говора за случилото се отдавна ,а по принцип) все аз съм виновен за всичко , все аз си патя , винаги най-лошото на мен ...за всичко .
JoeBanana
01-01-2007, 19:19
лапешко увлечение му викат :mrgreen: идва и си отива
често срещано в тая възраст :mrgreen:
feshankaa
01-01-2007, 19:35
Престани!!!! По темата: Нали знаеш - ВСеки иска това което няма,а когато го получи..вече не му е интересно! :wink:
JoeBanana
01-01-2007, 19:38
Престани!!!! По темата: Нали знаеш - ВСеки иска това което няма,а когато го получи..вече не му е интересно! :wink:
я па тая :mrgreen: много точно го казах даже !
Престани!!!! По темата: Нали знаеш - Всяка ЖЕНА иска това което няма,а когато го получи..вече не и е интересно! :wink:
Поправих ти пропуска и сега вече е вярно.[/i]
Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора d'oh! Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така Think
искаш да си много с някое момче и когато химията стане вече не ти е интересно защото знаеш че това се е получило и епо-добре да се отправиш към по-труден обект
за бога това е ужасно!!!!
и при мене често става така споко!искам някой и когато вече е мой всичко се изпарява!просто съм постигнала това, което съм искала и вече не ми е интересен!
obicham te
01-01-2007, 22:18
Нема те съдим, 4е те бием
Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора #-o Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така :-k
Пубертета има и тоя ефект.
Ами защото доста хора искат нещо и се борят за него, а когато го получат вече не им е толкова интересно... Това за мен е чисто и просто признак на незрялост, често срещано при момичетата....
Не можеж да се задържиш с някое момиче?Ето 2 ПоЛеЗнИ съвета:
1.Като не ги искаш дай ги на нас,ако са готини!
2.Явно си много добър в забиването.Защо не насочиш "силата" си в друга насока?
Ами това ще е от мене!Весели празници!
obicham te
01-01-2007, 22:51
Не можеж да се задържиш с някое момиче?Ето 2 ПоЛеЗнИ съвета:
1.Като не ги искаш дай ги на нас,ако са готини!
2.Явно си много добър в забиването.Защо не насочиш "силата" си в друга насока?
Ами това ще е от мене!Весели празници!
всащност 'той' май е тя
Ами защото доста хора искат нещо и се борят за него, а когато го получат вече не им е толкова интересно... Това за мен е чисто и просто признак на незрялост, често срещано при момичетата....
айде бе точно при момичетата...кво да кажа за момчетата,които се страхуват от дълги и сериозни връзки..тц... :wink:
Така е, защото чувствата ти не са силни и не си намерила момче, което наистина да те направи щастлива.Ще го срещнеш, спокойно...
Мерси за отговорите,но не мисля,че това е от възрастта...Познавам едно момиче,което е на 20 и е също като мен.Доста пъти ми е казвала,че не може да е с момче дълго време,писва й ](*,)
4е с мен тва се слу4ва по4ти във всяка връзка...това зна4и 4е ти не си влубена в него а просто си изпитвала някакво привли4ане..ни6то пове4е споко 6те намери6 и идеалния и с него няма да е така :lol:
GossipGirl89
01-02-2007, 18:10
И на мен ми се е случвало.Просто не си намерила някой,който да съумее да ти задържи вниманието :wink:
И аз бях така до 1 момент.Сега намерих точния човек,ако може така да се каже, и всичко се промени.След време като срещнеш и ти твоя човек ше се оправиш :wink:
Да не ти пука..зарязвай ги ..хващай си нови! Тфа са момчета все пак..не трябва да ти пука за тях! 8)
CaPuTyYyY
01-02-2007, 18:22
Еми и аз съм като тебе и причината е в това ,че искаме това което нямаме.Няма смисъл да се мразиш за такова нещо -нормално е :)
Th3WildAng3l
01-02-2007, 19:07
Защото се хващаш с връзка докато си на фаза "просто увлечение" .. постигаш си целта да си с него.. но после откриваш някои недостатъци, които са дразнещи или просто той ти омръзва и вече няма тръпка и не ти е интересно. И аз съм същата. (Ама и си плащам де - когато хлътна, хлътвам до такава степен, че после когато нещо се обърка съм до такава степен разочарована, че не искам даже да виждам човека.)
Това се обяснява с манията за самодоказване - поставяш си цел и започваш да я преследваш просто за идеята. Когато я постигнеш, вече не ти е интересно ио си набелязваш друга цел.