View Full Version : подарък за рожден на момиче което харесвам :)
чакам вашите брилиянтни идеи до 25 лева максимум :)
забравих да отбележа да не е мп3 плеаи защото има:>
feshankaa
01-01-2007, 19:32
Човек има хиляда такива темиииииииииии и розите са добра идея,може и ес класа .. каквото намери6 ама няма смисъл от тема !!! :smt013 :smt013 :smt013
Човек има хиляда такива темиииииииииии и розите са добра идея,може и ес класа .. каквото намери6 ама няма смисъл от тема !!! :smt013 :smt013 :smt013
става въпрос до 25 лева , нито кола нито цветя :)
нещо наистина запомнящо се!
feshankaa
01-01-2007, 19:41
Заколата беше шега,ама можеш за 25 да и земеш рози.Вземи и 19,трябва да ти стигнат парите ! А,щях да забправя- важно е да е нещо запомнящо се,но ако вземеш рози и и го поднесеш по специалне начин ще го запомни!
Заколата беше шега,ама можеш за 25 да и земеш рози.Вземи и 19,трябва да ти стигнат парите !
ще увахната розите и ще ги забрави ................ по добре някоя книга но не знам ще почакам и други мнения :> ако не в краина сметка ще зема рози не съм подарявал никога обаче.
feshankaa
01-01-2007, 20:00
Имам една хубава идея
Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден :wink: :wink: :wink:
Виж тва,ама парите няма да ти стигнаи ина4е е мн добра идея.Книгата е глупава...мн дажеееее . Нещо нестрандартно друго ...
Имам една хубава идея
Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден :wink: :wink: :wink:
Виж тва,ама парите няма да ти стигнаи ина4е е мн добра идея.Книгата е глупава...мн дажеееее . Нещо нестрандартно друго ...
лягам да поспя имате време да измислите до месец април някои ще измисли нещо наистина изненадващо,надявам се!!!!!!:)
lubopitniq
01-01-2007, 20:29
HAha boje mene ako mi podarqt kniga shte q izfurlq na bokluka stiga s tiq gluposti ili pak rozi ..... rozi ..... glupava rabota podari mu neshto za spomen primerno nqkoq sreburna grivna ili neshto drugo , ako mu podarish rozi ili kniga nqma da e mn hubavo za nego nali razbirash
GiRl^of^PriStOn
01-01-2007, 20:29
Do april ima baq vreme...i tva za knigata e mnogo glupava ideq
На пичове да помагам - първа радост е за мене . :-D
Аз скоро подарих на едно момиче от новия ми клас много як подарък - ето какво направих:
Обикалях 2-3дни по магазините за подаръци да намеря кутиика - толкова голяма колкото вътре да се побере яйце и исках да е розова - накрая тъкмо бях се отказал и намерих в един магазина идеалната кутийка .
След това отидох до Клеопатра и купих едни много яки ( малки ) прашки ( розови ) - трябва да са мънички обаче .. не е задължително да и станат - то кефа е важен , пък и са по няколко лева - всяко момиче може да си купи -важна е изненадата . След като ги купих отидох на пазара ... там от една бабичка си купих орехи големи колкото малки яйца, аз исках 2-3 ама тя ми даде един килограм - лоша баба :mrgreen: . След това взех от нас малко пликче в което сложих прашките.Така.... счупих ореха на 2 - точно през средата и вътре го издълбах на макс .. след това пъхнах пликчето в орехчето и го залепих лекичко с каноколит отгоре.. после пъхнх ореха в кутийката като го поставих върху намачкана хартия .. всичко това е голяма играчка но действително много се зарадва и беше много на кеф момичето . ПРОБВАЙ ГО !
Когато и подадох кутииката тя се зарадва след това я отвори и вътре видя орехче .. направи се на зарадвана... но като си помисли че съм и подарил орех се учуди .. после каза : хм.. яко.. и аз и рекох : счупи го !.. тя каза :немога .. счупи го ти ! Аз го стиснах лекичко и той се пукна - после и го дадох пукнат и тя си го дочупи и като видя пликчето внимателно го отвори , след това разгъна подаръчето и избухна от кеф и смях :mrgreen: ЯКО Е ПРОБВАЙ И ТИ :!: :smt006
Това с ореха е жестоко!
Искам и на меееен такива подаръцииии. :-D
Това с ореха е жестоко!
Искам и на меееен такива подаръцииии. :-D
Ако ме поканиш на рождения си ден ще ти подаря :mrgreen:
Пф, той мина.
Нищо, другата зима. :-D
Поканен си от сега, ти помни.
:mrgreen: хах мерси :smt016 като наближи ми пиши Ел Си :-D
Надявам се да съм му помогнал на момчето :mrgreen: . Той вече си легна ,но утре ще види .. ако не му харесат 2те ми предложения за подарък може да ми пише на Л.С. :mrgreen:
Trqbva da i podari6 ne6to originalno ina4e za idealniq podaryk parite nikoga nqma da stignat.ne sym syglasen s gornite postove AKO E S PO 6EGOVITA NASTROIKA moje6 da i podari6 nqkvo izdanie na kama sutra do 20 lv i s ostanalite da kupi6 cvetq samo NE pi6i karti4ka "Iskam da probvame napisanoto"
Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива ;)
Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива ;)
мисля че си има достатъчно аи е твърде голяма за тях наскоро и подариха едно пиле или патка маи беше забраех голямо :))))))))) то да ти подаряват неща плюшени не е зле но ако имаш доста ...... мисля ще ти омръзне :>
LO6IQ - твоята идея за сега е наи - добра но ако имаш други идеи или някои друг можете да ги напишете аи има бая време до месец април :))))))) все пак твоята идея е наи весела :)
Другите ми идеи са за гаджета вече ... :mrgreen:
Somebody
01-02-2007, 09:45
Ае като другите идеи са ти за гаджета казвай :) Аз имам същия проблем..До РД-то остават около 20 дни :) Парите не са от голямо значение ма да не си избия зъбите :) П.С. Ходим вече повече от година..Кфо ли несъм и подарявал 8) Чакам предложения :)
Ае като другите идеи са ти за гаджета казвай :) Аз имам същия проблем..До РД-то остават около 20 дни :) Парите не са от голямо значение ма да не си избия зъбите :) П.С. Ходим вече повече от година..Кфо ли несъм и подарявал 8) Чакам предложения :)
Като не са от значение - купуваш една изкуствена роза ... след това я слагаш в средата на букет от 9 рози - може и нагоре - колкото искаш.(гледай изкуствената да изглежда по същия начин като истинските - все пак не трябва да се забележи :mrgreen: )
и закачаш някъде на букета картичка в която пише - ,,Ще те обичам,докато и последната роза не увяхне {}'' :mrgreen: това между другото е много хубава идея :::
feshankaa
01-02-2007, 10:34
Ааа то до април има много време...4 месеца са .За тези дни можеш д асъбереш много повече парички!! :wink:
Somebody
01-02-2007, 11:13
Абе пичове, кажете кфо още може да се сложи в тоя орех..да не са прашки или пък обеци, пръстен..Знам ли...Давайте идеи за неща които се побират ;)
malko mace
01-02-2007, 11:19
Vzemi y niakakav prasten i grivna,nechto takova...Chte ti stignat parite,dori da sa ot nay-skapite!Ili pak luksozno belio... :smt007
Ами например едно плюшено мече или някаква друга плюшена играчка, ако си пада по такива неща...
Момичета и момчета,не виждам защо отхвърляте книгата като подарък?Върно е - в днешни времена никой не чете книга,ама защо да не й купи "Кама Сутра" ?Друг проблем е как ще й я поднесе ...
Може да й кажеш : "Прочети я,а аз после ще видя какво си научила!"
:lol:
Иначе,действително,голям процент от момичетата си умират за плюшени играчки!
мисля че си има достатъчно аи е твърде голяма за тях наскоро и подариха едно пиле или патка маи беше забраех голямо :))))))))) то да ти подаряват неща плюшени не е зле но ако имаш доста ...... мисля ще ти омръзне :>
LO6IQ - твоята идея за сега е наи - добра но ако имаш други идеи или някои друг можете да ги напишете аи има бая време до месец април :))))))) все пак твоята идея е наи весела :)
Има момичета на по 20 и повече, които буквално са зарити с такива играчки и пак не отказват още ;)
Плюшените играчки никога не омръзват,а иначе тва с ореха е яко,цц,личи си че LO6IQ често ходи по рожденни дни...и що ли... :mrgreen:
Момичета и момчета,не виждам защо отхвърляте книгата като подарък?Върно е - в днешни времена никой не чете книга,ама защо да не й купи "Кама Сутра" ?Друг проблем е как ще й я поднесе ...
Може да й кажеш : "Прочети я,а аз после ще видя какво си научила!"
:lol:
Иначе,действително,голям процент от момичетата си умират за плюшени играчки!
наи много да ми даде някоя плесница ако и подаря кама сутра.:)
alkobalko
01-03-2007, 16:32
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023
Тази тема трябва да ти помогне.
Абе пичове, кажете кфо още може да се сложи в тоя орех..да не са прашки или пък обеци, пръстен..Знам ли...Давайте идеи за неща които се побират ;)
:wink: вие май нещо много се зарибихте с тези подаръци .. е то и аз като наближи рожден ден се зарибявам да правя яки подаръци :mrgreen:
Плюшените играчки никога не омръзват,а иначе тва с ореха е яко,цц,личи си че LO6IQ често ходи по рожденни дни...и що ли... :mrgreen:
:smt016 много обичам да ходя на рожденни дни , особено на тези на които се играе на розички/подаръци/шише и разни такива зарибителни игрички :mrgreen:
Хей Лошия! Изненадваш ме...Бих искал да знам (ако не е тайна разбира се) на колко си години? Защото малко хора ще се хванат да правят това с ореха.Наистина си е голяма играчка.Да търсиш кутиики, джунджуриики и т.н.Иначе сам ли го измисли ? Идеята е просто гениална.БРАВО