View Full Version : Kakvo bihte napravili ako vi pokanqt na romanti4na ve4erq...
bebche_91
01-02-2007, 06:57
Kakvo bihte napravili ako vi pokanqt na romanti4na ve4erq i tozi koito vi e pokanil e gadjeto vi :-({|= i vie e ot skoro
Еми много ще се зарадвам, защото щом те кани на романтична вечеря наистина държи на теб и това почти винаги може да говори, че има сериозно отношение към теб.
Еми много ще се зарадвам, защото щом те кани на романтична вечеря наистина държи на теб и това почти винаги може да говори, че има сериозно отношение към теб.
определено =D>
Dorianchety
01-02-2007, 09:22
зависи какво изпитвам към този който ме кани ... но мн бих се зарадвала :D
pussycat
01-02-2007, 09:23
Много бих се зарадвала и веднага ще се съглася да отида.. :P
BunnYY_f
01-02-2007, 09:37
Веднага бих приела!Аз винаги съм била За романтиката :-({|= :smt056 :smt057 :smt058 :smt060
dream_dragon
01-02-2007, 10:19
Ами приема се, как иначе. :D
Nadelina
01-02-2007, 11:44
Emi shte otida.. haha.. Typ vypros!
malko mace
01-02-2007, 12:09
Chte sam na 7-to nebe!Razbira se,che chte otida,chte napravia vsichko vazmojno,za da se provede tazi romantichna vecheria!!! :smt007 :smt008 :smt016 :smt049 :smt050 :smt051 :smt052 :smt053 :smt054 :smt055 :smt057 :smt058 :smt059 :smt060
madlencheto:)
01-02-2007, 12:19
Еми много бих се зарадвала:) Дори и да не сме толкова дълго заедно съмнявам се, че ще ни бъде зле O:)
He3HauKa
01-02-2007, 12:53
Бих се почувствала спецялна и естествено много щастлива :lol:
YouR_PoisoN
01-02-2007, 13:12
...но преди това ще си помисля какво ще има за ядене :smt005
...но преди това ще си помисля какво ще има за ядене :smt005
хахаха!точно! :wink: :D
GalleNo_MoMi4eNce
01-02-2007, 13:35
Podkrepqm
Според мен има 2 варианта:
или иска да ти покаже че има сериозни намерения към теб или това е някакъв жалък начин да те вкара в леглото си ;)
или иска да ти покаже че има сериозни намерения към теб или това е някакъв жалък начин да те вкара в леглото си ;)
съгласна съм, но все пак нищо не ти пречи да приемеш поканата, разбира се винаги с едно на ум ;)
alkobalko
01-02-2007, 13:43
Много ще се зарадвам.
m da be vqrno e 4e kato te pokani na romanti4na ve4erq zna4i d1rji na tebe i t.n. oba4e .... nali se se6tate 4e e vajno koi te kani!!! Poprincip ne bih se zaradvala na vseki koito me pokani na romanti4na ve4erq!!! Ako e 4oveka koito iskam.... estestveno 4e 6te se zaradvam kolkoto i da ne obi4am romanti4nite raboti :wink: oba4e .... zamislete se dali 6te se po4uvstvate suuper qko ako vi pokani nqkoi koito ne haresvate i izob6to ne 6te zabelqzvali??!! Mi.... spored mene togava 6te vi e jalno i nqma da vi e tolkova gotino kolkoto ako vi pokani 4oveka koito obi4ate ....makr 4e ne vinagi trqbva da 4aka6 to4no 4oveka koito obi4a6 6toto.... negovite 4uvstva moje da ne sa s16tite kato tvoite i trqbva da se ogleda6 i da vidi6 naokolo....xax pove4eto slu4ai to4no tozi koito nai malko o4akva6 to4no toi moje da ti napravi ne6to romanti4no... no vse pak e vajno koi e toi !!!
оо 6те ско4а до небето от радост и без да се колебая 6те приема :) :mrgreen:
Какво бих направила.. ами ще се зарадвам много. Това е знак за обич и внимание. А ако трябва да отговоря буквално на въпроса - ще отида :mrgreen: .
6a i napraq 60-70 lea smetka
i da sa opraq
Pleasure
01-02-2007, 20:17
Явно гаджето ти е много романтично или много филми гледа ;D А може би , просто иска да те е*е .
Ще пиема с удоволствие...Разбира се,ако го харесвам истински и съм сигурна,че съм готова да правя секс,защото след тази романтична вечеря какво може да следва :wink:
ще отида, ще се наплюскам като прасенце, ще стана, ще го целуна за чао и ще отида при любовника си за да се наситя на това което искам!
bebche_91
01-03-2007, 05:23
Super otgovori no i az misleh 4e sled romanti4nata ve4erq 6te iska sex i ne mu bqh otgovorila na tozi vypros za romanti4nata ve4erq i v4era mi kaza 4e haresva o6te edno momi4e i az mu kazah dobre i mu vikam i ot go li e i toi vika ne i az vikam ot kade e i toi mi vika ot vt i az mu vikam dobre po ne s neq 6te prai6 tyi koeto iska6 qvno i osuznah 4e qvno toi iska drygata i mu vikam togaz badi 6tastliv s neq i mersi 4e me izlaga 6toto mi be6e predlojil v 4ata i az mu bqh kazala 4e go haresvam ot 2005 godina i tam kvoto si misleh i priqtelkata mi vika zaebigo vika mi ti s predi6niq si priqtel be6e nai dobre i az vikam m ti sq 6to iska6 se vyrna pri nego.
I mi vika toi na 19 godini i shte iska mnogo ot tebe dori i tova koeto ti ne iska6 a pak i shtom ot pyrviq pat ti predlaga romanti4na ve4erq a pak i shtom ne e detstven poznai i az vikam dobre i mu vikam q kaji sq tei tei hodim ili ne tq priqtelkata mi go napisa i toi pishe m nz i mu pisha nqma nz kaji mi da ili ne da znam kakvo da praq i toi vika am az moga da izbiram i az vikam dobre i toi mi vika i dvete mnogo vi haresvam i trqabva da izbiram i az vikam am 6tom trqabva davai i toi vika mne i az vikam ok mersi i mu napisah 4ao i iz4eznah navanka s priqtelkata mi i osuznah 4e tq vinagi e prava zarad tyi q poslu6ah i vikam to e qsno 4e toi moje da iska samo da me vkara v legloto i tai :))) i edvali e romanti4no ne mislq 4e e romanti4na a prosto opit za da te vkara v legloto blagodarq vi na vsi4ki 4e mi otgovorih te na vuprosa :)
ako se pi6a beb4e iz 4atovete, i s1m 91 nabor, opredeleno bih otkazala...no kakvo zna4i romanti4na ve4erq, i za6to vsi4ki taka bihte se zaradvali...?
moqt priqtel mi gotvi vseki den, i 4esto izlizame na restorant...tova romanti4ni ve4eri li sa? izvinete, no qvno ne s1m v te4eniq na tezi ne6ta. molq razqsnete mi... :roll:
Защо bebche_91 не използва препинателни знаци, главни букви и български език? Защо се усмихва Мона Лиза и как, по дяволите се казват пластмасовите краища на връзките за обувки... Отговорите на тези въпроси ще останат загадка за нас.
ПС.
Интересно ми е какви са вариантите при подобна покана. Нима някой ще каже "Ми... не, не съм глад(на)ен" ?!
iskamTe_vednaga
01-03-2007, 06:47
и аз съм на същото мнение,но непознаваме човека и нямаме идея що за птица е.. аи какво толкова има да се чудиш отиди!
Ще се зарадвам много, ще му благодаря, а преди срещата ще се наконтя :P