Влез

View Full Version : pff..typ jenski cikyl

01-02-2007, 09:37
Hora napravo podludvam,zasipaha mi se praznicite zaradi typiq cikyl na priatelkata mi.Vinagi pravim sex s prezervativ,proverqvam prezarvativa,vnimavam i t.n. Zakysnqva i ve4e s 10 dni,napravihme 3 test-a - otricatelni (Surecheck) ,do sega i e zakysnqvalo max s 7 dni i mi e nqkfo super nervno i kofti:( pisna mi vseki mesec da se terzaq zaradi neredovniq i cikyl..:(

naia
01-02-2007, 09:42
eh ti puk kakvo kato i e neredoven poniakoga e normalno zavisi na kolko e i moia zakusniava ponqkoga ne se pritesnqvaite 6tom sledite vsi4ko s prezervativa \:D/

Lady_Chocolight
01-02-2007, 09:47
А замисляш ли се на нас какво ни е?! :(
Всеки месец прекарвам 5 дни в ада и плащам с кръвта си, защото съм жена. Добре, че поне полов живот не водя и нямам притеснения като вашите. Това, което мога да дам като съвет, е може би да минете на противозачатъчни - те фиксират цикъла и предотвратяват забременяването. Идете на гинеколог, за да прецени кои са най-подходящи за вас.
И не забравяйте - противозачатъчни ако се взимат, не бива да се пуши!

sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 09:54
ne se shashkai shtom i testovete sa otricatelni... po-golqma garanciq ot tova predi cikyla da i doide ne vijdam :) taka 4e spokoino...

Kitana
01-02-2007, 09:56
ot vremeto e ! стига ве4е 3 теста сте направили! няма и нищо на моми4ето... само се паникьосвате без причини... "от мухата се прави слон :)"

sladoled
01-02-2007, 10:02
То цикъла закъснява по много причини- не само от бременост. Но ако това закъснение вгорчава много живота ви и има опасност да повлияе на отношенията ви, нека взема някакви регулиращи препарати. Така ти имаш чувство, че си виновен, а то е много гадно като усещане.

play_with_me
01-02-2007, 10:15
Suvsem norml. e da i zakusnqva i da e s neredoven cikul.Dokaty ne stane na 22 i dokaty organizma i ne se razvie cikula i nqq da e postoqnen.Ima jeni koity cql jivot sa s neredoven cikul tei che spkz :) puk i shtom ste pravili veche 3 testa.. nqq ot kakvo da se pritesnqvate :P

adoration_
01-02-2007, 10:24
споко,пич:) както другите са написали-щом тестовете са отрицателни,нямаш повод за притеснения(ест,ако тестовете са направени след 7 дни или повече):) по много причини е възможно да й закъснява;) споко!:)

01-02-2007, 10:35
radvam se da vidq zagrijeno mom4e. Ne se trevoji, iskam da ti kaja, 4e i na men, makar i rqdko mi se slu4vat podobni anomalii, i 4e nikak ne sa priqtni...No shtom pravite 3 testa, otricatelni, nqma ot kakvo da se pritesnqvate. Na momi4eto moje da i zakysnqva ot red faktori- stres, smqna na vremeto, dieta, a kakto sam kazvash- cikylyt i vse oshte e neredoven. Ima li MPS? Ako ima veroqtno tezi dni tr da i doide... Podkrepqi q mnogo, zashtoto na neq i e po- trudno v momenta, otkolkoto na teb, povqrvai mi! I nai-vese uspokoqvai q, zashtoto ot pritesnenie moje da i zakysnee mn pove4e... Jelaq vi kysmet :)

01-02-2007, 11:24
Брато, бъди абсолютно спокоен, нищо не е станало. Щом и трите теста са отрицателни, тогава няма място за съмнение!
Един съвет, ако приятелката ти има нужните години, купи й противозачатъчни, тогава ще бъдеш на сто процента сигурен. НО трябва да го съгласуваш първо с нея и да се поразровите предварително в нета затва кои са по-подходящи ако наистина сте го решили, защото противозачатъчните имат и неприятни аномалий. Късмет!

koalka
01-02-2007, 11:31
НЯМА за какво да се притесняваш, при положение, че сте го правили с презерватив.Нормално е женският цикъл да закъснява при момичетата.

England
01-02-2007, 12:00
radvam se da vidq zagrijeno mom4e. Ne se trevoji, iskam da ti kaja, 4e i na men, makar i rqdko mi se slu4vat podobni anomalii, i 4e nikak ne sa priqtni...No shtom pravite 3 testa, otricatelni, nqma ot kakvo da se pritesnqvate. Na momi4eto moje da i zakysnqva ot red faktori- stres, smqna na vremeto, dieta, a kakto sam kazvash- cikylyt i vse oshte e neredoven. Ima li MPS? Ako ima veroqtno tezi dni tr da i doide... Podkrepqi q mnogo, zashtoto na neq i e po- trudno v momenta, otkolkoto na teb, povqrvai mi! I nai-vese uspokoqvai q, zashtoto ot pritesnenie moje da i zakysnee mn pove4e... Jelaq vi kysmet :)

Аз имам МПС-Ауди А4 и съм доста довоелн от нея!От други МПС-та освен тия дето по пътя се движат аз не разбирам! :-D

alkobalko
01-02-2007, 12:18
Спокойно нищо му няма на момичето. Щом и трите теста са отрицателни, а и сте се пазили няма защо да се притеснявате. На колко години е момичето? Ти самия казваш, че менструацията и е нередовна, което означава, че няма защо да се притесняваш. А и колкото повече се притеснява, толкова повече ще и закъснее.

BraInLesS_f
01-02-2007, 13:02
SURECHECK?

Щом е правила този тест,значи всичко е наред! :mrgreen:

"Има ли една черта,Жоро е невинен!" :smt005

П.П. Кфа е таа скрита реклама бе? :mrgreen:

лоринда
01-02-2007, 13:29
Брато, бъди абсолютно спокоен, нищо не е станало. Щом и трите теста са отрицателни, тогава няма място за съмнение!
Един съвет, ако приятелката ти има нужните години, купи й противозачатъчни, тогава ще бъдеш на сто процента сигурен. НО трябва да го съгласуваш първо с нея и да се поразровите предварително в нета затва кои са по-подходящи ако наистина сте го решили, защото противозачатъчните имат и неприятни аномалий. Късмет!
[-X противозачатъчните се предписват от ГИНЕКОЛОГ!А не се взимат по разни форуми от интернет.

shizzle
01-02-2007, 16:20
](*,) ](*,) ](*,)

Проверява презерватива, 3 отрицателни теста за бременност и ПОСЛЕ ИСКА СЪЧУВСТВИЕ!? :evil: GWARGH!

И трябва да си ебaти тъпото копче да купиш противозачатъчни на приятелката си просто ей-така. Хапчета трябва да се изписват САМО И ЕДИНСТВЕНО от гинеколога! Не знам ти как правиш, Умнияя, ама май е най-добре да се заинтересуваш колко струва пансионът в "Карин дом" за бъдещото ти изродче.

krem4et0
01-02-2007, 17:48
На мен гинекологът изписва противозачатъчни по телефона!

olive_oil
01-02-2007, 17:51
е не е дошъл края на света.

deidiy
01-02-2007, 18:53
няма за какво да се притесняваш нали следите презерватива и с него всичко е наред и сте направили три теста които са отрицателни значи нищо й няма това че й закъснява може да е от възрастта или просто да й е нередовен споко няма да ставаш татко :D

лоринда
01-02-2007, 19:16
:smt017 направо ме уби #-o

{Poison}
01-02-2007, 19:34
Щом си е направила три поредни теста няма от какво да се притеснявате.

jeditte
01-02-2007, 20:24
...

piska_
01-02-2007, 20:41
Природа :wink:

krem4et0
01-03-2007, 10:12
Бях на море и не ми спираше менструцията 12-13 дни. какво да ме прави човекът?

лоринда
01-03-2007, 11:03
Бях на море и не ми спираше менструцията 12-13 дни. какво да ме прави човекът?
това е било спешен случай помислих че винаги ти ги изписва така.е кой ти даде рецепта?