View Full Version : Една дълга история..която ме промени
И така от сега искам да предупреда, че историята е бая дълга и ще помоля всеки да я прочете и да си каже мнението.
Началото на учебната година дойде. Запознах се с много хора, доста приятели спечелих, доста момичета ме харесвха и всичко беше точно. Видях едно момиче из коридорите, то също ме видя. По някаква случайност тя беше много добра приятелка лятото с моя приятел и го е питала кой съм аз? много съм бил красив и т.н. И естествено мен ме хвана любовта и започнах да я търся, да я гледам, да си говорим и т.н. В IRC тя постоянно ми се включваше, всичко беше повече от прекрасно. На няколко пъти сме се карали, и то така, че да не си говорим със седмици/месеци/. Началото на декември дойде и тя ми се включи в irc (преди това се бяхме скарали и аз не се сещах за нея, но е разбрала че се занимавам с други момичета и я е хванала съвестта). Започнахме да си чатим, в даскало си говорихме, усмихваше ми се навсякъде където се видим. Преди 20тина дена ме попита дали така се държа с всички мои приятелКИ. Аз й отговорих да, защото не бях сигурен дали има чувства към мен. Тя се сдуха много и си легна, не ми обясни защо. На следващата вечер тя беше в ирц, аз също и никой не смееше да се включн на другия. Тя ми се включи и ме попита дали имам чувства към нея, аз й казах да и тя ме попита тогава защо съм и бил казал че съм се държал така с другите момичета/приятелки и аз и обясних. Тя стана супер радостна. В следващите 10 дни всичко беше прекрасно, станахме много близки. Скарахме се за това кога ще излезем. Тръгнахме да се опавяме, и стигнахме до въпроса за любовта и тя ми каза, че е нещо като влюбена в мен, само аз съм и можел да и оправя настроението, значел съм много за нея и т.н. Аз й признах също, но така и не сме излизали от както се познаваме. Сигурно нея я е страх да не я нараня, но много пъти съм й казвал, че съм различен и тя също ми е казвала, че съм различен и че това много й харесвало. Тя нямаше нет последната седмица и се отдалечихме един от друг. Засичахме се из кафетата, само погледи си мяркахме, не сме си говорели. Кликвахме си, пишеше ми смси, но спря по едно време. Тя ми беше казала, че до Нова година ще реши или малко след това (имам рд тогава) и ще ми каже за решението си. Чаках я близо 1 месец и половина, никога не бях срещал такава като нея. Не си бяхме кликвали от 3 дена сигурно, а в навечерието на нова година даже и смс не ми прати. В 11.57 (3 минути преди новата година) реших, че трябва да прекъсна всичко, трябваше да го направя и да започна новата година наново. Мислех си, че е прекалено лесно да го направя, но не се оказа така. Беше ми много трудно да й кажа всичко, за решението ми. Вече 3ти ден не ми е звъняла, нито аз на нея. Тя все още няма нет, а като си пусне нета сигурно ще ми пише, всичко може би ще започне наново, но не се знае. Искам да бъда с нея, но явно тя още не е сигурна. Дадох й прекалено много време, много търпелив човек съм, много пъти съм й помагал на нея, както и тя на мен. Не знам какво да правя. С въпросния приятел, където ми каза, че е питала за мен станахме много близки. Всичко си споделяме и с него сме в една безизходица и се чудим какво да правя. А момичето ми каза, че такива чувства, които изпитвала към мен не можела да изпива към никой друг.
Дългичко е, но ще ви помоля да го изчетете и кажете мнението :)
dream_dragon
01-02-2007, 10:17
Трябваше да й пишеш, а не да започваш от начало. Много глупаво от твоя страна, че не си й пратил есемес, че дори не си й кликнал. #-o
Трябваше да й пишеш, а не да започваш от начало. Много глупаво от твоя страна, че не си й пратил есемес, че дори не си й кликнал. #-o
Аз й кликвах, тя не връщаше. Не видях смисъл да го пиша.
feshankaa
01-02-2007, 10:52
Еее ти пък! Ако е празнувала някъде да не мислиш че ще си чуе телефона!! Може би като не си и писал смс и тя си е помислила че не струва нищо за теб ....Грешно си постъпил. [-X
Изчетох го :) Виж, много неприятно става, като и двамата се харесвате, а никой не прави първата крачка и се страхувате.А ето, че сега може нищо да не излезе, само, защото един от двамата не е събрал смелост.Искаш да си с нея, а си приключил всичко?Ето това вече е проблем.Най-добре й се обади по телефона, говорете и си уредете среща някъде.Наложително е да говорите и веднъж завинаги да разрешите проблема, като има два изхоза:
-разделяте се като приятели
-оставате заедно и сте щастливи, но това зависи не само от теб, но и от нея.
Двуоми се дали да излезем и когато намекна темата вика ' не знам ' и аз веднъж я срязах ' еми знаех си че това ще ми кажеш както винаги ' и тя ' ем.. ' и тва беше всичко. Просто не иска/не може да се реши дали да излезем или не..тя самата тя ми е казвала, че ако излезем ще тръгнем, но с мен иска да бъде нещо дълго и красиво. Просто е била 100% убедена, че ще тръгнем.
malko mace
01-02-2007, 11:42
Еее ти пък! Ако е празнувала някъде да не мислиш че ще си чуе телефона!! Може би като не си и писал смс и тя си е помислила че не струва нищо за теб ....Грешно си постъпил. [-X
Naistina si postapil tapo,kato ne si y pisal!Opredeleno niakoy ot dvamata triabva da se prestrachi i da napravi nechto,taka ot svenlivost i dvamata niama da postignete nichto pomejdu si!Izpitvala sam go!Vse niakoy triabva da prekasne malchanieto,savetvam te ti da go napravich,zachtoto iavno momicheto se pritesniava i smiata,che momcheto triabva da e po-smelo-mejdu drugoto,i az mislia taka!Pobarzay,predi vsichko da e zagubeno zaradi glupostta i na dvama vi! [-X
Ето няколко предложения:
1.Като я видиш я привикай в тоалентните на училището и се изяснете на фона на хубавата миризма!(Метана замайва хората ;) )
2.Някой път си стисни бицепса пред нея и с палеца покажи на къде е плажа :smt004 (естествено трябва да имаш поне 34 ръка,за да направиш това)
3. Зарежи я тая курветина.Може само да си играе с тебе...Щом не си я "опитомил" до сега,значи няма да стане и после.Не може да е най-хубавата на света ... www.aha.bg
(там повечето са грозни ама карай :D )
madlencheto:)
01-02-2007, 12:08
Еми тя уж те харесва, пък не иска да излезете...
а и какво толкоз?ако излезете не е задължително да се свалите и да тръгнете.А и до колкото разбрах не сте излизали преди това - само чат, смс-и, погледи... Така не може да се започне някоя дълга връзка.Трябва първо да се поопознаете малко повече, щото в чата човек е един - на живо съвсем друг.Просто я накарай да ти даде повече възможност да я опознаеш ,пък дори и да не се получи нищо след това.Пиши й смс да излезете и ако откаже или пак почне да се колебае спри да се занимаваш с нея както си направил 1вия път и тя ако наистина има нещо към теб ще те потърси.Това е моят съвет.Айде успех!:)
otchaqnata
01-02-2007, 12:58
Изчетох го :) Виж, много неприятно става, като и двамата се харесвате, а никой не прави първата крачка и се страхувате.А ето, че сега може нищо да не излезе, само, защото един от двамата не е събрал смелост.Искаш да си с нея, а си приключил всичко?Ето това вече е проблем.Най-добре й се обади по телефона, говорете и си уредете среща някъде.Наложително е да говорите и веднъж завинаги да разрешите проблема, като има два изхоза:
-разделяте се като приятели
-оставате заедно и сте щастливи, но това зависи не само от теб, но и от нея.
Хубавите неща стават бавно :wink:
Та,не можеш ли да я проследиш някой път след училище и като я видиш да си тръгва към тях просто зарежи приятелите и отиди при нея и си тръгнете заедно..Ако трябва дори я изпрати до тях.Ако не,разбери къде живее и направо я потърси там :mrgreen:
TreeHill
01-02-2007, 21:31
аз само ще кажа , че скапания чат ни проваля ка`т хора
Намери начин да говориш с нея. Усещам, че все още имаш силно увлечение към нея, но те е страх тя да не те нарани. Говори с нея, но не в скайп, смси или говорене по телефона. Помоли я да си уредите среща и и кажи какво чувстваш. Ако усетиш, че тя все още не е безразлична към теб и кажи всичко, което ти е на сърцето и не се притеснявай. Представи си ако тя иска да е с теб и ти искаш да си с нея, но и двамата не намирате сили да си го кажете, как любовта ви няма да се осъществи, как ще пропуснете нещо много хубаво. Обади и се! Успех. :]
Говорихме си, каза ми че чувствата и остават такива, каквито са били и преди -> остава си влюбена в мен. След като е влюбена защо не иска връзка бе мама му стара? Та тя разбра, че я обичам, че е всичко за мен и пак си мисли, че ще я нараня. Обичам я наистина, но няма да се изгавра с нея ако ми се повери. Не мога да я разбера, нито някой друг. Казах й, че по добре да спрем до тук, но искам да ми обясни защо след като е влюбена не иска връзка и не ми отговаря цял ден вече.. :| Явно бяхме до тук. Сега следват мъките да притъпя чувствата, но ще бъде адски трудно :( :smt010
alkobalko
01-03-2007, 16:03
Щом я обичаш и тя те обича не трябва да се предавате толкова лесно. Може би в миналото е имала връзка, която я е наранила и сега я е страх да се фовери отново на момче. Когато отново се видите я накарай да те изслуша. Кажи и, че наистина много държиш на нея и не искаш да я нараниш. Дай и време за да ти се довери. Показвай и че държиш на нея, малки жестове, мило отношение. Пращай и съобщения за лека нощ и за добро утро. След време ще ти се довери и ще се съгласи да се виждате. Пожелавам ти успех и не се предавай!
Verliebt_Maedchen
01-03-2007, 17:29
ехаа мн романтична история ;) според мен ще се радваш на дълга и щастлива връзка - малките караници нямат значение, те само подклаждат "огъня" :lol: според мен направи 1та крачка-пиши и смс и я покани я на среща, нищо че няма нет ;) :smt008
Не, всичко свърши днес. Ако има нещо истинско към ще го разбера по 1 или друг начин. Трябва сама да се реши какво иска. Ще ме боли доста време, но така е по добре и за двама ни.
Slave4You
01-03-2007, 18:21
абе защо вие момчетата все чакате ние да направим първата крачка :smt011 тя първа те е питала дали имаш чувства към нея, тя ти се е усмихвала по коридорите, тя ти се е включвала мн пъти в мирката ... а ти единствено дето си й казал че се държиш така със всички останали момичета (което впрочем е било мн глупаво) ... И какво щеше да ти се случи ако и беше пратил SMS за нова година? Представи си че и тя те е чакала да и пратиш както ти си я чакал? На момичето и е писнало да се бори за теб и така .... И стига с тези чатове и простотии ... звънни й, обясни й че все още я харесваш и идете някъде на кафе и така ще стане работата ... А това че е казвала че се страхува да не бъде наранена .. или се прави на недостъпна а ако не е така просто и докажи че няма да я нараниш
kraliztata
01-03-2007, 18:27
klikvanki,4at i drugi 100 gluposti.vidqli se v kafe i toq snob ne oti6al pri neq ... bez komentar go ostavqme ... tva za mene ne e ni6to ... priznavane na 4uvstva prez 4ata... prosto bebe6ka istoriq...sledva6tiq pat kato q vidi6 otiva6 pri neq da govorite o4i v o4i 6ot tva v 4ata e pulna typnq
Чакайте малко бе, ей. Тя ми призна за чувствата си. Аз си ги държах в тайна, защото не исках да узнава за тях. Знаете ли че всичките ни караници са за излизане? Кво ме нападате мене ? Всеки ден я подпитвах с излизане и тя все вика не знам. Еми да е знаела. В даскало по коридорите си говорим за различни неща почти всеки път. Всичко в нашата ' връзка ' аз съм поемал иниацитивата да го направя. Тя ме е подкрепяла във всичко, вярно е, защото го правя за нея, да й харесва, да е добре и щастлива. В кафето всеки път отивам при нея да си поговорим за малко, тя само ми се усмихва няква. Кво ся, пак ли аз съм виновен?! Аре прочетете всичко, не първите 2-3 изр!
ThePainIsReaL
01-03-2007, 19:44
НЕ моето момче . За три минути човек не започва живота си наново ! Сгрешил си като си го помислил .
Сега просто преодолей гордостта и й се обади . Какво ще ти стане толкова . Поеми риска , ако държиш на нея .
ThePainIsReaL
01-03-2007, 19:47
Чакайте малко бе, ей. Тя ми призна за чувствата си. Аз си ги държах в тайна, защото не исках да узнава за тях. Знаете ли че всичките ни караници са за излизане? Кво ме нападате мене ? Всеки ден я подпитвах с излизане и тя все вика не знам. Еми да е знаела. В даскало по коридорите си говорим за различни неща почти всеки път. Всичко в нашата ' връзка ' аз съм поемал иниацитивата да го направя. Тя ме е подкрепяла във всичко, вярно е, защото го правя за нея, да й харесва, да е добре и щастлива. В кафето всеки път отивам при нея да си поговорим за малко, тя само ми се усмихва няква. Кво ся, пак ли аз съм виновен?! Аре прочетете всичко, не първите 2-3 изр!
Прочетох всичко , но все пак , може би и тя е малко кучка . Така че обади й се и й научи мнението й веднъж завинаги . Кажи и да не те разиграва , да не те лъже .. абе знам , говори й там нещо и научи просто какво толкова иска тя ..
ami 1vo mnoo se radvam za teb pi4 6tot si nameril spodelena lubov
2ro ne bila sigurna typ li si ili da trqq tq o4akva da q nastypi6 nqkakva kra4ka da napravi6 moi syvet prati i cvetq ako ne otgovori na4i kauzata e zagubena prosto tq se 4udi dali si dostoen za neq(syglasno moqta ili ne tolkova moq teoriq za jenskiq izbor) pomisli kakvo v teb moje da q kara da mislli vse o6te i promenqi
Ето няколко предложения:
.....
2.Някой път си стисни бицепса пред нея и с палеца покажи на къде е плажа :smt004 (естествено трябва да имаш поне 34 ръка,за да направиш това)
.........
Мойта ръка е 40 ама не става така. [-X