View Full Version : Дебел съм
Значи на 17 години съм, 94-95 кг. и 178 см.
Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е! Да се самоубия най-добре... :smt010 :smt010
vij sega vzemi malko da se ograni4ava6 ot sladko, gazirano, mazno i t.n.! mini pove4e na plodove, zelen4uci 4ai4eta i se hvani da sportuva6 ne6to! spored men ne si 4ak debel! a i nai lesniq na4in da se izm1kne6 ot vsi4ko e samoubiistvoto i posle kakva polza ima ot tova?! nikva! are dr1j se! uspeh! :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 11:35
vij sega vzemi malko da se ograni4ava6 ot sladko, gazirano, mazno i t.n.! mini pove4e na plodove, zelen4uci 4ai4eta i se hvani da sportuva6 ne6to! spored men ne si 4ak debel! a i nai lesniq na4in da se izm1kne6 ot vsi4ko e samoubiistvoto i posle kakva polza ima ot tova?! nikva! are dr1j se! uspeh! :wink:
Съгласна съм. Ограничи и хляба и тестото като цяло, ако ти е трудно яж само черен хляб. Освен това можеш да отидеш на диетолог. Имай предвид, че не ходят само момичета на такива специалисти... и даже ти препоръчвам да отидеш вместо да четеш различни диети дадени от тоз-и-оня... защото диетолога ти прави СПЕЦИАЛНА само за твоя организъм диета. Можеш да ходиш и на фитнес с инструктор. Предполагам, че и той ще може да ти изготви специална програма.
Горе главата ;-) ... и без глупави мисли за самоубийство...... :smt018
Theoatguy
01-02-2007, 11:44
Samo s oplakvane i prazni opitit nqma da stane. Imai predvid che normalnoto otslabvane e 1-2-3 kilograma na mesec...
Започни да бягаш и да ходиш на фитнес,не яж сладко,газирано,мазно,пърж� �но и тестени изделия без черния хляб.Наблегни на плодове,месо,яйца и зеленчуци и не си мисли,че като не ядеш ще има някъв резултат а е много вредно,за това яж това което съм написал :wink:
Lorraine
01-02-2007, 12:57
съгласна съм с горното мнение :D
Samo s oplakvane i prazni opitit nqma da stane. Imai predvid che normalnoto otslabvane e 1-2-3 kilograma na mesec...
Не че е от голямо значение, но са 5.
Започни да се храниш здравословно и ще отслабнеш.
нищо не става само с хранене трябва и спорт
за хубавата физика се иска 33%спорт 33%хранене 33%почивка
Theoatguy
01-02-2007, 17:01
bb-team.org... :-D 1% суплементи нали така бате - аминокиселинки, протеинче...
bb-team.org... :-D 1% суплементи нали така бате - аминокиселинки, протеинче...
остей ги тия лайна :-D
Bounty`Killer
01-02-2007, 18:19
Започни да бягаш и да ходиш на фитнес,не яж сладко,газирано,мазно,пърж� �но и тестени изделия без черния хляб.Наблегни на плодове,месо,яйца и зеленчуци и не си мисли,че като не ядеш ще има някъв резултат а е много вредно,за това яж това което съм написал :wink:
Доволен съм момче ;)
SlaVen4eEto`
01-02-2007, 18:47
ти успокояваш ли го??? :shock:
най глупаво е самоубийството.... няколко килограма повече не правят човек по малко значим.... за някой дори не е важно как изглеждаш...ако искаш наистина да отслабнеш горните мнения дават добри съвети.успех ... :-)
Доволен съм момче ;)
::: O:) \:D/
С тея килограми не трябва да се бяга, защото ще се е*е мамата на глезените. По-добре е да се кара колело или пък в фитнес зала - кростренажор.
za malko ograni4eniq na hraneneto sam saglasna...no ako nqma6 vazmojnost da bqga6 ili prosto marzela naddelqva,moje6 da si prai6 nqkvi uprajneniq u vas si na spokoistvie,kadeto nikoi ne te gleda i nikoi ne te pritesnqva!bez vredni hrani i s malko uprajnenie 6te si na 6...a i trqa mn zdrava VOLQ i nervna sistema :))) aide kasmet!
Хич няма да стане с "неядене" и "диети". Ограничаваш хляба и газираното и сладкото максимално , тренираш минимално 4 пъти по час - час и половина в седмицата и тва е! Идеална "рецепта". Така тоя месец свалих 6 кг. и то без да се зоря много. Ако много ти се прияде сладко си вземи натурален шоколад и можеш да пиеш газирана вода/тоник , защото в тях няма захар и оцветители. Можеш да вземаш и разхлабителни "Лаксена" или чай Pu-Erh , но само ако искаш.
Bobysoft
01-03-2007, 11:36
Да се самоубия най-добре...
Най-голямата глупост която някой някога може да направи, е да се самоубие!
Едно от нещата, които съм научил в моя живот е че всичко може да се промени, само времето ни ограничава.
Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е!
По ирония на съдбата, аз също съм на 17, 178 см,65 кг.Цял живот се мъча да кача килограми,но единствено трупам на корем. :roll: :wink:
Съветите за фитнеса са добри, но аз ще ти кажа нещо по-важно :!:
Не трябва да мислиш че хората (особенно момичетата) няма да те харесват, защото си дебел!
Това ще те вкара в комплекси и ще ти пречи 10 пъти повече, отколкото килограмите.
Виждал съм как дебело момче ходи с много готини мадами.Защо ли?
Защото той самият не мисли че е проблем и тя също не го възприема като проблем.
По същият начин мислех че очилата ми стоят грозно.
Сега, за мен няма значение дали съм с или без очила.Просто не ми пука.
Ако искаш повече информация, потърси ме лично.
П.С. Даже може да се избъзикаш с някой свой недъг.Напр."Викат ми толумбичката.Ядат ли ти се толумбички?"...
iskamTe_vednaga
01-04-2007, 11:14
съгласна съм с това друго което мога да добавя е :
:arrow: не яж след 5 чеса така организма ще преработи храната по лесно
:arrow: яж често по малко
:arrow: дъвчи бавно,така ще се нахраниш по лесно и няма да е нужно да ядеш големи количества..
" :arrow: опитай да се насладиш на всеки един момент от храненето
Здравейте, благодаря за отговорите.
Аз имам велоаргометър, абсуинг 2, тотал боди билдър, и още такива уреди от телешопинг, но просто не намирам време да го тренирам, пък и ме мързи. Освен това са ми казали да тренирам сутрин на гладно (а съм първа смяна). Друг проблем е храната в училище, винаги ям по 2 мазни банички. Много ми е трудно да спазвам някаква диета (да изчислявам колко грама и калории е дадена храна). Ще си купя как ги наричате... мюсли :-k Колко мога да отслабна за 2-3 месеца???
Трябва да си го поставиш за цел и да имаш волята да я постигнеш!Съветвай се с диетолог и тръгни на фитнес.
lo6a_karma
01-05-2007, 17:29
пи4 аз сам то4но обратно на твоито мнооо сам слаба но питаи ва6те да т разкажат за"НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"питаи ги или ако я знае6 си напражи изжоди недеи да умира6 жижота е пред теб!!!
o6te ne6to - ne se pritesnqvai 4e si debel; az su6to sum debel i imam i papki, no ne se pritesnqvam i nqmam nikakvi problemi; sega v momenta svalq - hodq na fitnes - tva onova, no jivota ne e svar6il; hodq si po kupon4eta i t.n. :D
prosto trqq izleze6 ot 4erupkata si i da ne se pritesnqva6
Ходи на фитнес и питай инструктора кво да правиш!Да знаеш,че яденето е най-важно!Един фр свали 30 кила за 4-5 месеца,така че е възможно.Па ако не щеш иди се гръмни :lol:
и аз съм дебел но много повече значи на 16 години съм но тежа 105 килограма 1.75 съм висок и сега съм почнал 1 диета аз съм си я измислил не съм чел просто еи така та въпроса ми е дали ще ми помогне тая моя ето я и нея:
за закуска 4 пържени яица с малко олио савсем малко с домат пилешка паржола и 3 филиики черен хляб
за обяд домати със сирене и пилешка пържола пак с 2 филиики черен хляб
за вечеря без ядене макс 1 домат с сол
на ден трябва да пия ( според мен) по минимум 2 литра вода
никакво сладко швепсове и такива калорични неща
преди лягане по 5 коремни преси и 5 лицеви ( с дните ги овеличавам)
и понякога street fitnes
това ми е диетата благодаря предварително :)
3 филии хляб за закуска? O_____O
Отиди на диетолог.
ама срам ме е товчно това е проблема нямам никво самочувствие срам не е дори в нас пред маика ми и баща ми да се сабличам до кръста за това искъм помощ от вас това малко или много са 3 филии ?
Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е! Да се самоубия най-добре... :smt010 :smt010
Ти не си добре!Я не се излагай!!!Аз съм 190 см и тежа 120кг...По твойта логика отдавна да са ми копали дупка!Разбери - не става въпрос за това колко тежиш,а за това как се чувстваш!
и аз съм дебел но много повече значи на 16 години съм но тежа 105 килограма 1.75 съм висок и сега съм почнал 1 диета аз съм си я измислил не съм чел просто еи така та въпроса ми е дали ще ми помогне тая моя ето я и нея:
за закуска 4 пържени яица с малко олио савсем малко с домат пилешка паржола и 3 филиики черен хляб
и понякога street fitnes
Момче...ако толкова ти се правят диети изкарай 90 дневната и ще си решиш проблема!Аз за 3 месеца с нея свалих 25 кг.Не мога да ти опиша колко ме стимулираха коментарите на хората около мен!Иначе с тези 5 филии хляб ще ти трябват мнооооооооооооого повече упражнения...Хляб си позволявам на няколко месеца 1 филийка и после съвестта ме мъчи защо и нея съм ял...Смятай!
My name is Rihanna
07-20-2012, 01:37
олеее хора к'ви работи чета тука ;ддд кви диети като е дете още ? абе отказвайте газираното,тестено,сладко и пържено.. спорт!! ходи на фитнес , бягай ( тва , че ще ти се преебат глезените не е вярно, но почни от малко бягане) всичко е до спорта.. аз съм момиче и като бях по- малка не се спирах от игри, а сега танцувам и играя баскетбол когато мога апък вие момчета не спортувате.. и аз по едно време се отпуснах и станах 60 кг. но се стегнах и се върнах във форма за отрицателно време само със спорт и като се ограничавах от газираното,тестяно,сладко и пържено .. айде успех ;)
олеее хора к'ви работи чета тука ;ддд кви диети като е дете още ? абе отказвайте газираното,тестено,сладко и пържено.. спорт!! ходи на фитнес , бягай ( тва , че ще ти се преебат глезените не е вярно, но почни от малко бягане) всичко е до спорта.. аз съм момиче и като бях по- малка не се спирах от игри, а сега танцувам и играя баскетбол когато мога апък вие момчета не спортувате.. и аз по едно време се отпуснах и станах 60 кг. но се стегнах и се върнах във форма за отрицателно време само със спорт и като се ограничавах от газираното,тестяно,сладко и пържено .. айде успех ;)
На 17 години е, може да се храни под режим.
FuckingFreak
07-20-2012, 05:59
Да, то 'щото и 90 дневната диета е голямата диета...
SisiStrange
07-20-2012, 06:24
Само аз ли забелязах, че започва от 5 коремни и 5 лицеви? В смисъл... моля? Когато бях на 10 правех по повече. Според мен троли.
Здрасти! Аз също имам проблем - 153см., 50кг. Тренирам тенис 3 пъти седмично от месец-два. Не виждам голям резултат. МакДоналдс не съм яла от 2 месеца, не пия газирано по принцип. :) Препоръчвам ти да си направиш списък с това, което ще ядеш през деня. Пиши в нета "От колко калории се нуждаем" и ще ти излезе страница на Teenproblem, отвори я. По-надолу има как да изчислиш. След като си решил израза виж тук: Таблица с калории в основните храни (http://spidersport.com/calories.php). Тук ще намериш много полезни неща. Виж калориите и на етикетите на продуктите в магазина. Това ще ти помогне да свалиш няколко килограма ;) Ако искаш да отслабнеш повече - като мен, отиди тук FitnesInstructor (http://fitnesinstruktor.com/) и пробвай упражненията :) Ще ти помогне, ако се запишеш на някой спорт - баскетбол, тенис, футбол, плуване и т.н. :) Дано съм ти помогнала! :)
добре моля ви някои да ми даде линк към тая 90 дневна тиеда или да ми каже как се прави плс ?
П.С
аз ядях до преди 5 дни по 1 хляб и половина на ядене ве хора
добре моля ви някои да ми даде линк към тая 90 дневна тиеда или да ми каже как се прави плс ?
П.С
аз ядях до преди 5 дни по 1 хляб и половина на ядене ве хора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0/
Тези 4 дни ги повтаряш и на всеки 29-ти ден пиеш само вода и не ядеш нищо.Продължаваш диетата докато не стигнеш кг, които искаш.Можеш да ядеш неограничено количество от нещата,които ти се полагат за деня,НО ЗАПОМНИ:
1.След всяко ядене 30 мин не бива да пиеш течности!
2.Преди 12 на обед и след 8 вечерта не трябва да ядеш нищо!
3.Забрави за:газирани + алкохол...
Това е!Не е сложно...
благодаря много :) аз искъм да стана 75 кила сега съм 105 дано постигна желания резултат :)
ето и изготвената от мен рецепта :) моля поправете ме ако някъде греша или не съм разбрал нещо:
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
ЗАКУСКА: 2 праскови
ОБЯД: 2 сварени яйца със сирене и домат ( 500мл зеленчуков булон )
ВЕЧЕРЯ: 1 сварено яице със половин домат и малко сирене
ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:
ОБЯД: варена царевица
ВЕЧЕРЯ: половин кочан варена царевица
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН:
ОБЯД: Филийка със сладко
ВЕЧЕРЯ: крекери
ДЕН 4- ПЛОДОВО- ЗЕЛЕНЧУКОВ ДЕН
ЗАКУСКА: плодове по избор
ОБЯД: плодове по избор
ВЕЧЕРЯ: плодове по избор
на всеки 29 ден не трябва да се яде нищо през целия ден !!!
здравей :) и аз бях така като по-малък (5-6 клас) отслабнах зареди вуйчо ми и съм му много благодарен той ме накара да тренирам моя съвет е тичай когато е хладно (20ч пр) но се обличай дебело и тичай по 2-3 часа все пак внимавай да не ти прегрее тялото също правех и много патешко ходене не яж никакви въглехидрати, мазни храни (банички ...), тесто
яж типове хляб, супи, салати (без олио, сол ...), месо (печено)...
и най добре ходи на диетолог
@aleksBG пържено не яж!!!
Здравейте.
Аз съм на 13 висок съм 156см и тежа 73kg.Смятам да започна да ходя на плуване,баскетбол и правя по 50 коремни на ден(в началото по-малко).Според вас прекалено ли съм дебел,че да има ефект за няколко месеца?
crazydivane
06-23-2015, 16:47
Здравейте.
Аз съм на 13 висок съм 156см и тежа 73kg.Смятам да започна да ходя на плуване,баскетбол и правя по 50 коремни на ден(в началото по-малко).Според вас прекалено ли съм дебел,че да има ефект за няколко месеца?
Ако си редовен,мисля че ще забележиш някъкъв ефект за няколко месеца.Обръщай внимание и на хранителният ти режим,доста хора допускат грешката да не се хранят правилно, а тренират като луди.Успех !
anonymous990763
06-24-2015, 05:42
и понякога street fitnes
Махай всичко пържено и го заменяй с варено. Намали филиите с 1. Яж повече плодове, те много пречистват организма. Увеличи броя на коремните с поне още 5 и добавяй по една на всеки 2 дни. :) Успех.
monkata972
06-24-2015, 07:57
Тренирай и яж, само здравословни храни, плодове, зеленчуци и т. н. и най-важното е да спортуваш, запиши се да тренираш нещо или прави упражнения във вас. Когато отслабнеш и станеш с нормално тегло тогава ще можеш да си позволиш банички, кола, чипсчета и други въпреки че не са много препоръчителни...
То затова всеки си филмира с некъв "йо-йо ефект"... Като отслабнеш и се върнеш на старите си навици, много ясно, че ще си ги качиш отново...
Как мо'е ' сте толко' прости, е?
Smrazqvashta
07-01-2015, 12:18
Здравейте, благодаря за отговорите.
Аз имам велоаргометър, абсуинг 2, тотал боди билдър, и още такива уреди от телешопинг, но просто не намирам време да го тренирам, пък и ме мързи. Освен това са ми казали да тренирам сутрин на гладно (а съм първа смяна). Друг проблем е храната в училище, винаги ям по 2 мазни банички. Много ми е трудно да спазвам някаква диета (да изчислявам колко грама и калории е дадена храна). Ще си купя как ги наричате... мюсли :-k Колко мога да отслабна за 2-3 месеца???
Ако нямаш воля и си мързелив се откажи. Няма как да се получи.
Какво съм се разписала.. Тя темата е от Първата световна.
Smilee..
07-05-2015, 11:16
Препоръчвам ти да отидеш на ДИЕТОЛОГ . Човекът ще ти помогне - все пак е специалист . Ако просто се отчайваш и четеш мнения нищо няма да направиш . Успех ти желая :)