View Full Version : normalna li sum?
hora cicite mi rastata izpitvam udovolstvie kat si slagam, prezervativi na tqh i kat si lapam zurnoto i kat go smu4a a to e mvo skapano abe ta6ak ae 4ao kurove
opredeleno NE. Deeebaa v uroda proklet :smt013 :smt013 :smt013
xaxaxax duhai be mama ti deba
Violenza
01-02-2007, 15:10
xaxaxax duhai be mama ti deba
Само така ли можеш да псуваш?
Вече изпростяхте тотално...
mi da, taka moga bee, guz razmazan!Kuv ti e problema beee????
Friend_witH_Benefit
01-02-2007, 22:25
Я се успокой и си посмучи зърното, после си сложи един презерватив и отивай да лягаш, та до утре да ти пораснат големи цицките ! :twisted:
Overwhelming
01-02-2007, 22:29
Вече изпростяхте тотално...
Темата е писана от потенциален изрод !
Overwhelming
01-02-2007, 22:46
Темата е писана от потенциален изрод !
Каква констатация само!!!О господи никоган нямаше да се досетя....хаха....не е нужно да казваш очевидното бе човек :P ......
_candy_girl_
01-03-2007, 09:11
абе я земи си сложи един презерватив и на раката и я лапни... да са задавиш дано
Violenza
01-03-2007, 09:54
Аз нямам проблем.
Ти обаче имаш...липсва ти умствен багаж...
Friend_witH_Benefit
01-03-2007, 11:19
Аз нямам проблем.
Ти обаче имаш...липсва ти умствен багаж...
Заместен от идиотска развинтена фантазия ... нямате ли си приятели бе хора ... да си им споделяте на тях странните явления на тялото ....... :mrgreen:
OMFG и питаш дали си нормална?На твое място просто ще отидех до така красивата тераса на блока,ще свалех блузката си и ще се хвърлех през терасата,надявайки се блузката да действа като парашут.Ако нестава - здраве да е ^ ^
Talisman
01-03-2007, 18:52
се успокой и си посмучи зърното, после си сложи един презерватив и отивай да лягаш, та до утре да ти пораснат големи цицките !
:smt023 :smt023 :smt023
malkata_
01-03-2007, 19:01
хахахаха някой хора простотията ги завладява съвсем!!!трябва да ви се направи специален раздел за простотии и да мирнете най-накрая!!! #-o
oo boje cicite mi sa napraoo za rekordite na gines tuka predi malko mi izleze 4ervei ot zurnoto da ne bi da e za6toto se polqh s ciceva kiselina mn gi obi4am da gi smu4a da gi lija da im duham da pravq sex s tqh abe normalna li sum? abe cicite sa za si4ko
a SluT FrOm HeaVeN
01-08-2007, 13:45
SAmo da Te POchN e NQkOI ProStA kRava tuPA! Pff PrezeRvatIvIte nQma da SA veche za Tfoitre "stotiNKI POd BalAtyM"