Влез

View Full Version : Momi4eta Kakvo iskate vie?

Interesno mi e mnogo!
01-02-2007, 12:11
ami momi4eta kakvo iskate ot mom4etata
kakvo iskate kak go iskate?
Za kakvo iskate da si govorite s mom4etata ?
mi tva mi e vaprosa ;)

He3HauKa
01-02-2007, 12:52
Искам едно нормално момче,което да мисли с главата си,да ме обича,да не ме лъже (последното е може би най-важното)... ама май такова животно няма :smt019

koalka
01-02-2007, 12:57
Има много такива теми и плюс това за всяко момиче е индивидуално.

JVS
01-02-2007, 13:37
Ami d1lgo vreme si me4taex za ne6to seriozno i istisko i nai - nakraq go polu4ix ( to4no tova koeto iskax ).Ve4e ot dosta vreme s1m s 4oveka, kogoto obi4am i toi mi dava vsi4ko ot koeto imam nujda.Nai - ve4e lubov.Da se 4uvstava6 obi4an i jelan e neveroqtno.Nqkoi da se bori za teb i da te iska samo za tebe si e straxotno.I kogato s tozi 4ovek spodelq6 cqloto si svobodno vreme .... Tova iskam az i ot tak1v 4ovek imam nujda, a vsi4ki drugi ne6ta se narejdat sami4ki i si idvat sami s vremeto.

iiirish
01-02-2007, 13:42
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма ;)

Nadelina
01-02-2007, 17:43
Iskam chovek koito da me razbira.. ama naistina .. a ne da mi kazva "Razbiram te" i posle da si znae negovoto... Iskam nqkoi koito da mi pomaga.. Iskam nqkoi koito da znae kak da me nakara da se usmihna dori v nai trudnite mi momenti.. Iskam nqkoi koito znae kak da me pravi shtastliva..
I iskam tozi nqkoi.. da me obicha!!!

TreeHill
01-02-2007, 17:48

bawdy talk
01-02-2007, 17:53
Не съм момиче,но щи кажа кво искат.
Умен и красив.Умът включва интелект, чувсво за хумор, честност, искреност, вярност, естественост. Красотата е по-скоро душевна, но включва и лицеприятно излъчване.Обичат поддържаните момчета.

GossipGirl89
01-02-2007, 17:55
Искам човека до мен да ме обича,да държи на мен,да ме уважава,да бъде искрен (много мразя лъжите),да знам,ч във всеки един момент мога да разчитам на него,да ме подкрепя в трудните моменти...Но въпроса май е какво искате Вие момчета,защото напоследък по мои наблюдения когато имате всичко и когато човека до вас прави всичко,за да сте щастливи Вие го разваряте...Нз дали всички са така,но поне хората с които говоря го потвърждават...

01-02-2007, 20:13
iskat princ...a pyk te samite - veshtici....bulshinstvoto de

DeSk{}
01-02-2007, 20:16
Искам едно нормално момче,което да мисли с главата си,да ме обича,да не ме лъже (последното е може би най-важното)... ама май такова животно няма :smt019

И аз такова момиче искам ама не растят по дърветата... :(

Pleasure
01-02-2007, 20:33
kjhkj

CaPuTyYyY
01-02-2007, 20:33
Ми някой нормален дет не мисли само с коя да се н*ебе.Да мисли със сивото си вещество и да се държи добре с момичето.Да има чувство за хумор.

01-02-2007, 20:53
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма ;)и аз искам да имам такава приятелка и мисля,че съм от тези момчета,но момичета не го виждат...

radito
01-02-2007, 20:57
ми като е индивидуално тя точно това иска,да чуе мението на всички!....пък и незнам някое момиче да иска нещо различно от това да бъде обичана,желана,да се чувства единствена и специална!

nasty_f
01-02-2007, 21:01
Искам момче,по което да полудея и найстина да го обичам...Не ми пука дали ще съм с него,или ще страдам по него,по-добре,но да знам,че го има...А не всичко да ми писва толкова бързо ](*,)

Interesno mi e mnogo!
01-02-2007, 21:12
Momi4eta vie me opisahte dosta pyti :)
teide
ne bih izlagal nikoga momi4eto koeto obi4am imam 4uvstvo za humor
dolu gore sam gotin kvo pove4e :)
ama nqam gadje :P hahha ;) ako ima kandidatki da se obajdat

01-03-2007, 05:03
Momi4eta vie me opisahte dosta pyti :)
teide
ne bih izlagal nikoga momi4eto koeto obi4am imam 4uvstvo za humor
dolu gore sam gotin kvo pove4e :)
ama nqam gadje :P hahha ;) ako ima kandidatki da se obajdat
и преди всичко си скромен нали :mrgreen:

piska_
01-03-2007, 12:11
За това, което вие дори и не сте си мислили :wink:

Bobysoft
01-03-2007, 13:32
Мен, как очакваш момичетата да ти кажат какво харесват като самите те не знаят какво искат?
Съвети от момичета недей да слушаш.
Истината е че жената иска нещо съвсем различно от това, което казва.
"....скромен....""ДА"!Който не се осмелява да вземе това,което иска:roll:
"да ме обича""ДА"!Супер кавалер,който да й целува краката.:roll:
"koito da me razbira"- "Да"!Душевното кошче от графа "приятели" :roll:
" seriozno""ДА"!Който да е сериозен - скучен и добър ,и да се занимава със "сериозните" неща - например да гледа детето докато тя ходи при лошия батко с голф 2-ката.... :roll:
Ако вече притежаваш тези качества - ЧЕСТИТО! Ти си най-големия загубеняк, който го управляват жените[/u]

Disorder
01-03-2007, 15:27
Привързаност/любов и секс. Всичко друго се нарежда от самосебе си.
П.П. И ако може бира няма да е лошо.

01-03-2007, 15:35
ИМа такива момчета, но момичетата никога не ги забелязват...... Аз съм един от тях ... :evil:

teardrop
01-03-2007, 15:43
Човек, когото да обича и който да я обича. Другото си идва само - чувстват се добре заедно, забавляват се, уважават чувствата и желанията на другия.

01-03-2007, 15:52
ИМа такива момчета, но момичетата никога не ги забелязват...... Аз съм един от тях ... :evil:
не си сам в бедата пич,но наистина момичета доста често не забелязват истинските момчета,които държат на тях и т.н.

olive_oil
01-03-2007, 16:05
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма ;)ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно

01-03-2007, 16:09
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма ;)ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно
миличка,потърси такова момче,не са много,но ако се поогледаш,може би ще успееш :smt007

Bobysoft
01-03-2007, 18:33
ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно
Навсякъде.Всъщност може би по-голямата част от момчетата са такива.Типичният пример е отличникът(гледай "Красавицата и Отличникът")
Едва ли вътрешно ще ти харесва.

не си сам в бедата пич,но наистина момичета доста често не забелязват истинските момчета,които държат на тях и т.н.[
И аз преди мислех за този проблем, дори говорех с момичетата за този проблем, като си мислех че съм от "истинските момчета"
Впоследствие се оказа че не бях от и"истинските момчета" , а от добрите момчета.А те по принцип не се харесват, защото са скучни, предсказуеми, сериозни, без личен живот, неуверени...изобщо със слабо развити социални умения.

malkata_
01-03-2007, 18:37
хах като гледам май почти всички искат момче което да е искринно с тях...с чувство за хумор...да ги карат да се чувстват желани и така нататък....май и аз това искам.... :mrgreen:

POLA^_^
01-03-2007, 19:42
Искам някой на чието рамо мога да си поплача,с когото мога да се смея,някой който 6те ме гу6не когато ми е самотно,някой който ше ми каже,че ме обича когато имам нужда да го чуя,някой с който ще си говоря за всичко и ще го чувствам като най-добър приятел.Някой,чиято компания ше ми стига и няма да искам никой и нищо друго....и мисля,че го намерих...... :roll:

MisSkata
01-03-2007, 19:49
всяко момиче мечтае за принца на белия кон с две думи...това си е..хубавото е, че понякога наистина може да го открие..(дори и с някои недостатъци :) )... :wink: :wink: :wink:

01-03-2007, 20:26
Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен

sunny_girl16
01-04-2007, 07:39
Всички момичета искат мило,добро,хубаво, умно момче и тн. С две думи- приказен принц. Обаче според мен твърде често използвате думата искам. А какво давате? Защото има такива момчета, но не е достатъчно само да ги искате, а трябва да ги заслужавате. Преди да поискате нещо, помислете дали наистина го заслужавате! И ако не - тогава направете необходимото да го заслужите. Защото никое момче няма да дойде и да каже - Аз съм момчето, което искаш. Трябва да си го заслужите!

syper_lyda
01-04-2007, 09:40
Vsqko momi4e ima svoi ideal za syper mom4e.Moqt princ na bql kon :P iskam da me razbira,uvajava,izslu6va i kogato mi e trudno v nqkoi migove da moga da go spodelq s nego,a ne kato nqkoi momi4e da pazqt vsi4ko v sebe si i nikoga na nikoi da ne kazvat kakvo izpitvat.Iskam da e krasi ,no razbirase vatre6nata krasota e po vajna ot van6nata(ili gre6a).Da vi kaja 4estno obi4a li me i i namerime li ob6t ezik drugoto po4ti e bez zna4enie.

Bobysoft
01-04-2007, 11:33
Искам някой на чието рамо мога да си поплача
Чакай малко! Ти май искаш приятел, на когото да се оплакваш за проблемите си с гаджето. :smt022 :smt103 :roll:

някой който ше ми каже,че ме обича когато имам нужда да го чуя
Още баба ми казваше че никога не трябва да казваш "обичам те".
Жената трябва да се чуди дали я харесваш.

и ще го чувствам като най-добър приятел
Ама ти приятел ли искаш или гадже? :-s

Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен
Ако ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.
И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.

С две думи- приказен принц
Надявам се правиш разлика между принц и добро/мило момче.Принца-той притежава хубавите качества на добрите и лошите момчета, даже и още... 8)

Трябва да си го заслужите!
Да.Трябва най-накрая да проумеят че ние сме наградата - принцовете, а те - камериерките.Имат доста да се трудят докато ни докажат че са принцеси. :wink:

iskam da me razbira,uvajava,izslu6va
Добре.Но всичко трябва да става с гъвкавост.
Напр. ти му се правиш на интересна - той започва да се държи с теб като с боклук ...

sunny_girl16
01-04-2007, 12:49
Трябва да си го заслужите!
Да.Трябва най-накрая да проумеят че ние сме наградата - принцовете, а те - камериерките.Имат доста да се трудят докато ни докажат че са принцеси. :wink:

Мисля, че си ме разбрал погрешно! Не казвам, че момичетата са камериерки - хахахах много оригинално. [-X Просто казвам, че за да искаш нещо, трябва и да дадеш нещо от себе си. 8) Затова преди да си поискаш принц, трябва да си наясно със себе си. А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. [-X Абе тва ми заприлича на някаква приказка. Мн смешно взе да звучи ,така че стига толкова... Подобни теми има доста..

Rihanna
01-04-2007, 12:54
Не съм момиче,но щи кажа кво искат.
Умен и красив.Умът включва интелект, чувсво за хумор, честност, искреност, вярност, естественост. Красотата е по-скоро душевна, но включва и лицеприятно излъчване.Обичат поддържаните момчета.
eee браво бе :) ама нямаш представа колко си прав;)!!!! \:D/ =;

sili
01-04-2007, 14:07
ми като е индивидуално тя точно това иска,да чуе мението на всички!....пък и незнам някое момиче да иска нещо различно от това да бъде обичана,желана,да се чувства единствена и специална!

napulno si prava- suglasna sum

01-04-2007, 14:48

Ако ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.
И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.

не бе пич,не си търся гадже,просто се опитвам да покажа по някакъв начин,че има такива момчета,щото всички казват: къде има такива,че да си поръчам,абе къде ги намирате такива и т.н. надявам се ме разбираш :wink:

ista
01-04-2007, 19:10
нищо не искам... да ми се разкарата от главата

love_sdv
01-04-2007, 19:10
abe vyarno e, che vsyako momiche e individualno, ama ako mi pokajesh momiche, koeto obicha da go lujat, shte te priznaya. inache az lichno mrazya da se smee na neshto samo zashtoto se smee nyakoi drug (obiknoveno az) :)

Bobysoft
01-04-2007, 19:50
А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. Shame on you Абе тва ми заприлича на някаква приказка.
Мен не можеш да ме засрамиш, нито да ми промениш убежденията.Най-много ти да "пострадаш".
Иначе знаеш ли колко е готино като обърнеш нещата и я накараш да ти се
доказва. 8)
И да, аз живея в приказка, която с времето става все по-истинска. :smt110

martin_91_
01-04-2007, 20:01
което да мисли с главата си :smt019

Ама с долната нали ?

:mrgreen: :oops:

sunny_girl16
01-04-2007, 20:49
А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. Shame on you Абе тва ми заприлича на някаква приказка.
Мен не можеш да ме засрамиш, нито да ми промениш убежденията.Най-много ти да "пострадаш".
Иначе знаеш ли колко е готино като обърнеш нещата и я накараш да ти се
доказва. 8)
И да, аз живея в приказка, която с времето става все по-истинска. :smt110

хей не съм искала нито да те засрамя, нито да ти променям убежденията. Зсеки си има право на мнение. Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".
Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея? Това трябва да е двостранен процес :-)
А и да ти кажа - аз също живея в приказка и то прекрасна, но понякога трябва да прецениш нещата от друга гледна точка. Не всичко в живота е като в приказка, нали :-)

BUBU_to4ka_TO
01-04-2007, 21:09
ami momi4eta kakvo iskate ot mom4etata
kakvo iskate kak go iskate?
Za kakvo iskate da si govorite s mom4etata ?
mi tva mi e vaprosa ;)

ami zavisi...
ako iskam mom4eto da mi e samo priqtel iskam da se razbirame i da si spodelqme bez problem
a ako go iskam za gadje
osven goreposo4enoto
iskam vnimanie MNOGO vnimanie :lol:
a sy6to taka i qk sex :smt016

Bobysoft(offline)
01-04-2007, 22:13
ami zavisi...
ako iskam mom4eto da mi e samo priqtel iskam da se razbirame i da si spodelqme bez problem
a ako go iskam za gadje
osven goreposo4enoto
iskam vnimanie MNOGO vnimanie Laughing
a sy6to taka i qk sex
Eto 1 momi4e koeto znae kakvo iska.
Само с вниманието не съм съгласен-можеш да останеш презадоволена...

Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".
Принципно това няма как да го усетиш по форума.
На живо комуникацията е на друго ниво.

Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея?
Ама аз я карам да ми се доказва за да може после да се чувстваме готино.Просто "поддържам огъня"...

Не всичко в живота е като в приказка, нали
Така е.Но всяка нещо може да бъде като в приказка, стига да положиш
нужните усилия.
Стига въпроси, че губя доста време да отговарям... =;

ironia
01-04-2007, 22:25
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма ;)

за жалост скоро няма да ми се случи... :smt010

radito
01-05-2007, 20:45

ти пък от къде знаеш?!никога незнаеш кога ще ти се усмихне късмета! :D

AliceSw
01-05-2007, 22:03
аз оба4е имам друга теория - пове4ето жени искаме това, което нямаме в момента и има мн малка вероятност да полу4им, а като го полу4им осъзнаваме, 4е не го искаме - половината няма да търпите добрите мом4ета, които искате :wink:

аз искам умен и забавен мъж - с една дума - да е пи4 и най-ве4е да е Мъж!!!

01-05-2007, 22:17

неможеш да знаеш какво ще ти се случи,сигурен съм,че ще ти се случи