PDA

View Full Version : 1vi put

veronika90
01-02-2007, 14:06
Temata ne e ebavka!!!Pls za va6eto mnenie.Vchera bqh za 1vi p1t s priqtelq mi.Na men mi be6e za 1vi p1t i malko si me beshe strah, no opredeleno go iskah i az.Pochnahme bavno i vsi4ko v1rve6e dobre,za da ne me boli mnogo 1vo probva s pr1sti da me poraz6iri, no men pak si me boleshe,pri tova mnogo.Napravi mi frenska,za da se poovlajnq poveche i da ne me boli chak tolkova,kogato vleze v men ,t1i kato dory ot 2prusta mi idva6e da viq ot bolka.Ta nakraq mi go vkara ,mn me bole6e,no ve4e pone be6e minalo i taka me e*a v prod1ljenie na 10-15 min kato bolkata postepenno namalqva6e, no ne mojah da razbera za6to na 15min nqkude si go izvadi i sprq.(ne beshe svur6il),a kato go pitah mi kaza che vijdal che me boli,a toi o6te dulgo vreme nqmalo da svur6i.I vupros1t mi e az li ne moga da go v1zbudq dostata4no ili toi misli prekaleno mnogo za men?Pls za normalni mneniq i bez ebavki!

Lady_Chocolight
01-02-2007, 14:20
Просто се е притеснявал за теб - на никой нормален човек няма да му е приятно или възбуждащо да причинява болка на другия.
BTW поздравления за правилния избор на момче! По всичко личи, че те обича и е отговорен човек. Това е най-важното.
Дано следващия път не те боли и да можете да се насладите изцяло на близостта си. А... сега се сетих - можете да използвате някакъв хубав лубрикант. Само трябва да е на водна основа. :)

krem4et0
01-02-2007, 14:20
не се тревожи. Аз че правя секс от сума ти време ти казвам-при продължителен секс и мен ме боли и не винаги гаджето ми свършва. можеше да опиташ с ръчичка или с устенца,за да свърши. Притеснил се е за теб.

alkobalko
01-02-2007, 14:26
Просто се е притеснил за теб като е видял, че изпитваш болка. Не трябва да се притесняваш, а да си щастлива, че имаш такова момче до себе си.

olive_oil
01-02-2007, 14:26
булкааааааааа!Всяко момиче си мечтае за такъв като твоя,грижовен и нежен.Не питай по форумите такива неща,ами бягай при него.Какво му е чудното да се притеснява някой за теб.

veronika90
01-02-2007, 14:34
moje bi e t1po,che se pritesnqvam da,no vse pak normalno li???A mu bqh kazala 4e sum posviknala s bolkata ve4e, che moga da produlja i vupreki tova sprq.Az li sum se durjala mnogo d1rveno ili toi da e tolkova opiten ,che mu trqbva po produljitelen sex.A i se pritesnqvam nai ve4e ot fakta 4e mnogo iska6e da spi s men ,a nakraq se okaza 4e nikakvo udovolstvie ne polu4i.Neznam,no mi e mn tupo i neznam kakvo da pravq :(

koalka
01-02-2007, 14:39
Мислил е за теб, защото все пак това ти е било за пръв път и си е мислел, че още те боли.

vikito89
01-02-2007, 15:11
predstavqm si 6tom ne e svur6il kakva si, xax,ujas,gorkoto mom4e!

desi345
01-02-2007, 16:00
kvo se kosi6 be macka mom4eto misli za teb

desi345
01-02-2007, 16:00
kvo se kosi6 be macka mom4eto misli za teb

shizzle
01-02-2007, 16:40
veronika90, нямаш никаква причина да се притесняваш! Нормално е едно момче да не свърши в рамките на 15 минути. Не всички сме "бързаци"! Това, че не сме достигнали оргазъм нищо не значи. Удоволствие ни доставя и само да бъдем с любимата.

Има различни неща, които забавят оргазма при мъжа (както и при жената) - притеснение (притеснявал се е ЗА ТЕБ! и ще продължи да бъде внимателен, докато ти не свикнеш напълно със секса), други грижи.. И най-вече, ОТ НОРМАЛНОСТ! Напълно е нормално за момче да не свърши и половин час и отгоре.

veronika90
01-02-2007, 16:45
ms na vsi4ki za otgovorite,nadqvam se da e taka i dano sledva6tiq p1t se polu4i

01-02-2007, 16:49
veronika90, нямаш никаква причина да се притесняваш! Нормално е едно момче да не свърши в рамките на 15 минути. Не всички сме "бързаци"! Това, че не сме достигнали оргазъм нищо не значи. Удоволствие ни доставя и само да бъдем с любимата.

Има различни неща, които забавят оргазма при мъжа (както и при жената) - притеснение (притеснявал се е ЗА ТЕБ! и ще продължи да бъде внимателен, докато ти не свикнеш напълно със секса), други грижи.. И най-вече, ОТ НОРМАЛНОСТ! Напълно е нормално за момче да не свърши и половин час и отгоре.

HAHAHAHAHAHHA :---)

piska_
01-02-2007, 21:09
булкааааааааа!Всяко момиче си мечтае за такъв като твоя,грижовен и нежен.Не питай по форумите такива неща,ами бягай при него.Какво му е чудното да се притеснява някой за теб.
:wink:

01-03-2007, 00:56
Temata ne e ebavka!!!Pls za va6eto mnenie.Vchera bqh za 1vi p1t s priqtelq mi.Na men mi be6e za 1vi p1t i malko si me beshe strah, no opredeleno go iskah i az.Pochnahme bavno i vsi4ko v1rve6e dobre,za da ne me boli mnogo 1vo probva s pr1sti da me poraz6iri, no men pak si me boleshe,pri tova mnogo.Napravi mi frenska,za da se poovlajnq poveche i da ne me boli chak tolkova,kogato vleze v men ,t1i kato dory ot 2prusta mi idva6e da viq ot bolka.Ta nakraq mi go vkara ,mn me bole6e,no ve4e pone be6e minalo i taka me e*a v prod1ljenie na 10-15 min kato bolkata postepenno namalqva6e, no ne mojah da razbera za6to na 15min nqkude si go izvadi i sprq.(ne beshe svur6il),a kato go pitah mi kaza che vijdal che me boli,a toi o6te dulgo vreme nqmalo da svur6i.I vupros1t mi e az li ne moga da go v1zbudq dostata4no ili toi misli prekaleno mnogo za men?Pls za normalni mneniq i bez ebavki!

Момчето е джентълмен! съобразява се с теб затва го цени. Другото е че имай впредвид и че и втория и третия даже може би и четвъртия път ще те боли...

deni_f
01-03-2007, 11:54
axaxaxaaa mi izebi go ti sledva6tiqt put za da mu dostavish udovolstvie \:D/