Влез

View Full Version : Какво да правя?

nakocTHuk
01-02-2007, 15:46
Първо здравеите и честита нова година на всички!
Ето как стоят нещата.Значи имам си приятелка от година и няколко месеца и страшно много я обичам с нея сме минали през много неща и тя означава много за мен.Последния месец обаче нещата нещо не вървят.В смисъл чувствам че нещата не са като преди тя много се промени незнам на какво се дължи промяната ( вероятно на новата компания, защото смени училището) но не се държи както преди сякаш е с мен насила и само когато се сърдя само тогава ми обръща внимание.Много ми е гадно ... тя твърди, че ме обича ама просто незнам - не ми го показва ... искам нещата да са както преди но незнам как да го постигна ](*,)

Благодаря че си направихте труда да прочетете темата.
П.С : съжелявам ако има правописни грешки ,но просто бързам и съм под напрежение.

iiirish
01-02-2007, 16:17
колкото и трудно да ти е да го направиш единствения начин нещата по между ви да се изяснят е да говорите! ако до сега не си й казал всичко (за промяната, за новото училище и компанията) сега е времето да го направиш. надявам се това да помогне.
но имай едно на ум, че вие сте не малко време заедно и е напълно възможно чувствата да охладнеят, въпреки че тя твърди обратното. новото училище ще донесе нови познати, нови приятели и колкото и грубо да звучи - различни момчета!

bawdy talk
01-02-2007, 16:26
Сподели проблема си с нея не с мен :smt005
аз не знам защо се е променила.Може да има трудности с новото
училище,кажи че искаш да и помогнеш ако има такива.
Абе просто говорете по често за проблемите си не ги затваряйте вътре в
себе си.Може би връзката е станала скучна направи нещо което не сте правили отдавна,нещо с коеето да се отпусне,излизайте някъде по често не стойте затворени.

nakocTHuk
01-02-2007, 16:32
колкото и трудно да ти е да го направиш единствения начин нещата по между ви да се изяснят е да говорите! ако до сега не си й казал всичко (за промяната, за новото училище и компанията) сега е времето да го направиш. надявам се това да помогне.
но имай едно на ум, че вие сте не малко време заедно и е напълно възможно чувствата да охладнеят, въпреки че тя твърди обратното. новото училище ще донесе нови познати, нови приятели и колкото и грубо да звучи - различни момчета!

да напълно съм съгласен със всичко което си написал/а
1.говорих с нея - тя ми каза че много неща са се променили и тя самата включително , но не и чувствата и към мен ...
2.Действително има много нови хора в живота и които аз не познавам , но ако чувствата и към мен са охладнели защо ме лъже , че още ме обича .Имам чувството ,че е с мен само защото така е свикнала

Za_Neq
01-02-2007, 16:42
понякога нещата просто се случват , без дори да има логично обеснение за всичко..

LGPz
01-02-2007, 16:57
Любовта идва и си отива ... Според мене трябва да започнеш да се озърташ за друга :) Колкото и грубо да звучи - това е истината.Скоро ще ти забие нож в гърба!Този опит ми е от филмите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ае ДЕЙСТВАЙ! \:D/

GiRl^of^PriStOn
01-02-2007, 17:16
понякога нещата просто се случват , без дори да има логично обеснение за всичко..

Da taka e.I kakto kazaha malko po-nagore liubovta idva i si otiva ot nas i nie nishto ne mojem da napravim-tova e jivota i ne mojem syshto taka da vinim otsreshnata strana za tova

nakocTHuk
01-02-2007, 17:35
Благодаря на всички за мненията.Изглежда колкото и да ми е неприятно тя вече не ме обича или поне не е същото което беше в началото ще си поговорим наистина сериозно пък "каквото сабя покаже" :| наистина много я обичам , но неможеш да задържиш някой при себе си насила."Ако обичаш някой - даи му свобода - ако той те обича няма да я приеме"

Още веднъж - благодаря на всички!

nasty_f
01-02-2007, 18:36
Искаш честен отговор...Според мен,колкото и гадно да звучи си писнал на мацката,но не иска да те заебе от съжаление.Може да е мернала някой друг пич в новото school :smt009

koalka
01-02-2007, 18:45
Благодаря на всички за мненията.Изглежда колкото и да ми е неприятно тя вече не ме обича или поне не е същото което беше в началото ще си поговорим наистина сериозно пък "каквото сабя покаже" :| наистина много я обичам , но неможеш да задържиш някой при себе си насила."Ако обичаш някой - даи му свобода - ако той те обича няма да я приеме"

Още веднъж - благодаря на всички!Да, така е най-добре.Чувството сигурно е много гадно, че губиш тоя човек, но трябва всеки да продължи напред.