Влез

View Full Version : Изкуствените играчки...

nzZZ
01-02-2007, 18:06
Здравейте! Аз и един приятел ще ходим на рожден ден на общ приятел, който е с 2 години по-малък от нас (на 16 е) И имаме идея да му звемем от тези вагини изкуствените. Моля ако някой е използвал да даде мнение, защото мисля, че той е в точно такава възраст в която мисли само за секс и мисля че това ще е хубав подарък. очаквам мненията ви

ista
01-02-2007, 18:29
мисля, че и мие двамата сте още в тази възраст, в която момчетата и момичетата мислят само за секс...

deidiy
01-02-2007, 18:30
ми сигурно ще му хареса аз не съм използвала(поради това че съм момиче) :lol: но предполагам че ще му хареса :D

01-02-2007, 18:44
interesen podaruk.gledai da ne vidqt tehmite samo. :smt005

koalka
01-02-2007, 18:50
Надали някой от тук е ползвал, защото все пак е тийнейджър, ама вземете му-може и да се зарадва.

bungle
01-02-2007, 20:02
Вагини?
Тц, купете ми вибратор... :smt005
Той е още малък, пък аз имам нуждата.. Хахахаха

shizzle
01-03-2007, 11:56
Вагини?
Тц, купете ми вибратор... :smt005
Той е още малък, пък аз имам нуждата.. Хахахаха

lol, какво става с твоя Скорпион? Те поначало са страстна зодия!

А по темата - на мен за 14 рожден ден приятелите ми подариха костенурка! А и не бих се зарадвал на изкуствена вагина. Все едно му казвате, че е забутаняк, който никога няма да си има истинско момиче. Поне -аз- така бих го възприел.

nCuXo
01-03-2007, 12:03
OMFG ти луд ли си бе?Не отчайвай момчето,ше земе да се самоубие!!!
После ше влезе в тоя форум и ше пита:
"абе едни приятели ми подариха изкуствена вагина!!дали ме смятат за загубеняк?!"
По хубаво му подарете една количка с дистанционно,поне вместо да си мисли че го смятате за загубеняк ше го карате да се мисли за дечко ^ ^

ANBU Психолог
01-03-2007, 12:15
Здравейте! Аз и един приятел ще ходим на рожден ден на общ приятел, който е с 2 години по-малък от нас (на 16 е) И имаме идея да му звемем от тези вагини изкуствените. Моля ако някой е използвал да даде мнение, защото мисля, че той е в точно такава възраст в която мисли само за секс и мисля че това ще е хубав подарък. очаквам мненията ви

Тука ситуацията е малко деликатна. Пича лъска бастуна нали? Секи от вас си лъска,но никой не би признал пред другите. Всеки от вас се досеща,че лъскате.Това е нормално! Но тука идва проблематиката,че той като я ползва тая изкуствена вагина ше знае,че вие знаете,че я ползва и вие ще знаете,че я ползва. Получава се малко деликатна ситуация наречена от психолозите със името „вагинзес”!!! Моята препоръка е да му купите некое еротично списание да се кефи пича и това е!!