.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    nzZZ
    Guest

Изкуствените играчки...

Здравейте! Аз и един приятел ще ходим на рожден ден на общ приятел, който е с 2 години по-малък от нас (на 16 е) И имаме идея да му звемем от тези вагини изкуствените. Моля ако някой е използвал да даде мнение, защото мисля, че той е в точно такава възраст в която мисли само за секс и мисля че това ще е хубав подарък. очаквам мненията ви

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    мисля, че и мие двамата сте още в тази възраст, в която момчетата и момичетата мислят само за секс...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Изкуствените играчки...

ми сигурно ще му хареса аз не съм използвала(поради това че съм момиче) но предполагам че ще му хареса

Guest
    interesen podaruk.gledai da ne vidqt tehmite samo.

Мега фен Аватара на koalka
    Надали някой от тук е ползвал, защото все пак е тийнейджър, ама вземете му-може и да се зарадва.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Вагини?
    Тц, купете ми вибратор...
    Той е още малък, пък аз имам нуждата.. Хахахаха
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Вагини?
    Тц, купете ми вибратор...
    Той е още малък, пък аз имам нуждата.. Хахахаха
    lol, какво става с твоя Скорпион? Те поначало са страстна зодия!

А по темата - на мен за 14 рожден ден приятелите ми подариха костенурка! А и не бих се зарадвал на изкуствена вагина. Все едно му казвате, че е забутаняк, който никога няма да си има истинско момиче. Поне -аз- така бих го възприел.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

OMFG ти луд ли си бе?Не отчайвай момчето,ше земе да се самоубие!!!
    После ше влезе в тоя форум и ше пита:
    "абе едни приятели ми подариха изкуствена вагина!!дали ме смятат за загубеняк?!"
    По хубаво му подарете една количка с дистанционно,поне вместо да си мисли че го смятате за загубеняк ше го карате да се мисли за дечко ^ ^

Re: Изкуствените играчки...

Цитирай Първоначално написано от nzZZ
    Здравейте! Аз и един приятел ще ходим на рожден ден на общ приятел, който е с 2 години по-малък от нас (на 16 е) И имаме идея да му звемем от тези вагини изкуствените. Моля ако някой е използвал да даде мнение, защото мисля, че той е в точно такава възраст в която мисли само за секс и мисля че това ще е хубав подарък. очаквам мненията ви
    Тука ситуацията е малко деликатна. Пича лъска бастуна нали? Секи от вас си лъска,но никой не би признал пред другите. Всеки от вас се досеща,че лъскате.Това е нормално! Но тука идва проблематиката,че той като я ползва тая изкуствена вагина ше знае,че вие знаете,че я ползва и вие ще знаете,че я ползва. Получава се малко деликатна ситуация наречена от психолозите със името „вагинзес”!!! Моята препоръка е да му купите некое еротично списание да се кефи пича и това е!!

Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
    -Професионален убиец
    -Психолог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си