View Full Version : Топла приказка през зимата...
piece0Fchocolate
01-02-2007, 19:33
Темата може да се повтаря, но мн искам да го споделя :) Защо трябва да пълним форума с все едни и същи отегчителни теми "защо се разделихме" или "как да си го върна" или "обича ли ме още" нека да има и малко розовко тук :smt007 Няколко дни след Коледа получих и моя най-хуабв подарък - вече се досещате, че е ново гадже нали :D Това, което изпитвам и как се чувствам е неописуемо, мн съм щастлива, а си мислех, че никога повече няма да срещна истинската любов, дори нещо повече- Не вярвах в любовта от пръв поглед*колкото и смешно да ви звучи*. Но ето че дойде време съдбата да бъде благосклонна към мен и да ме накара да повярвам в любовта от пръв поглед... Е, моят пост не е от сорта "обича ли ме или не", "до кога ше издържи връзката ни", просто искам да ви покажа, че има любов, и не когато я търсите, а когато най-малко я очаквате. Все някога и на вас ще ви се стовари това щастие на главата ви, само вярвайте в любовта :smt007
и аз много отдавна вече съм се убедила, че любовта идва тогава когато най-малко я очакваш и вече си изгубил надежда, че ще я намериш ;)
Pleasure
01-02-2007, 20:42
=D>
Съгласна съм с anito.sl...Винаги си изказва мнението на място и точно :wink:
браво мила! =D> е тва е! много си права! =D> и успех с гаджето! :smt008
Така е. :] Успех с пича. :))
TreeHill
01-02-2007, 21:33
... евала!Къде си да ти стисна ръката?
Да, така е, както го казваш.Много е лошо, че някои хора не вярват в любовта, но това си е техен избор....
in4encetooo
01-03-2007, 10:17
napalno si prava,EVALA TI!!!!! az sa6to sma se ubedila 4e lubovta idva kogato nai malko q o4akva6 i ot kogoto nai malko q o4akva6(izpitala sam go na garba si) emi uspeh s gadjeto!
CrIsTiaNo_
01-03-2007, 10:30
и аз много отдавна вече съм се убедила, че любовта идва тогава когато най-малко я очакваш и вече си изгубил надежда, че ще я намериш ;)
napalno saglasen
piece0Fchocolate
01-03-2007, 11:01
Благодаря на всички за мненията, виждам че и вие се радвате с мене, което мн ми харесва :) Вярвайте в любовта, тя е най-близко до вас- в сърцето ви :smt054
bulgarche
01-03-2007, 11:18
То и моята приятелката ката говореше, даже май още си го мисли...но са само празни приказки
alkobalko
01-03-2007, 16:38
Честито, радвам се за теб. Вярвам в любовта, защото съм влюбена. Вярно е, че я срещаме, когато най-малко я очакваме и дори не я търсим. Пожелавам на всички много любов. И дано да има повече такива тема в сайта.