Влез

View Full Version : DAite nqkfi saveti kak da se Opravq 4e ..?

Nqkaf si tam spodelq6t :)
01-02-2007, 21:42
Ami az sam na 14 godini mom4e i do sega ne sam imal priqtelka
i tka pove4eto mi priqteli si hvanaha gadjeta pak az do sq ne sam imal
pak te ve4e po 5 6 i tka te pove4eto sa na po 15 16 vqrno 6a mi doide vremeto i na men no se si mislq 4e trqa zapo4na da praq tva koeto i te da zaribqvam vseki den kat si haresam nqkoq i tka da hodq po kuponi diskoteki i da hodq navsqkade i da ne se pritesnqvam ot ni6to
i tva vse si go kazvam no kogato doide momenta nikoga ne go pravq moje bi za6toto se spi4am 6tot ne sma imal gadje i nemoga da se celuvam i si vikam vse tez se ebavat s men 6tot gi znam kvi sa vsi4kite :)
poznavam si moite hora hahah :}
teide i ne znam kakvo da pravq kak da si kaja stop!
Izlizai
pak i sq
ostanah malko bez frends ne me tyrsqt i az kat ne sam gi tyrsil i ne se vijdame mn 4esto no kogat gi vikna nqkoi pat izlizame pak iam 4uvstvoto 4e sam nahalen pak ne6ta da sam nahalen of nz
teide i se 4udq
do sq ne sam imal gadje imah edna virtualna ot 4ata detska rabota 200 leva za telefon dadoh i misleh 4e sam q obi4al pak tq me izlagala za godinite za imeto i mi kaza 6tql sam q pomislq za malka ama nqma zna4enie vajnoto e az da sam precakan
mislq 4e sam malko kompleksiran 6tot malko sa mi krivi zybkite ama malko ne tolkoz mn savsem malko ama e tapo de :)
i se 4udih dali 6a ima momi4e koeto da se navie da hodi s men na 14 :)
ama gledam da sam utvoren ala bala ama nestava vijte sq zagovarqm gi za kvi li ne gluposti ama se pritesnqvam ot celuvkata koqto mom4eto trqa da naprai pyrvata kra4ka i neznam kak da podhodq za tva pak i sa iskam kat imam gadje da e hubava mila 4arova dobri4ka i da si e samo moq i da me obi4a kakto az neq :) hahah ama ne6to ne stava kakto vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki tei i az az ne zaradi priqtelite ama i imam mn svobodno vreme sq nqma ko da praq po cql den kisna udoma i otka4am :)
pak na moita vyzrast ve4e trqa izlziam vseki den do kym 12 nali tei :)
s dve dumi kak da se opravq postoqnno si obe6tavam razni ne6ta
ama ni6to ne pravq probvah s alkohol ne stana moje bi e bila malka dozata? :) nz kak da stane? ](*,)
sa6to tka iam jelanie da igraq breik da svirq na cigulka :-({|=
da svirq na kitara i da sam gotin no prosto nqam smelosta da go napravq za6to?
10x predvaritelno ;)

obicham te
01-02-2007, 21:58
неа слушай таа бади си пи4 да не та ебе за путките прай са малко 4е не ти пука земи си една две дрешки дигни си малко главата кат варвиш и те сами 6е доат

BuBi008
01-03-2007, 05:09
OLe boje i tova cqloto go ispis samu zashtoto si na 14 i si nqmash priqtelka?! Abe uspokoi se be momche horatat sa na po 30 godini i pak ne se vprqgat a ti pak ! Mi vij kakyv savet da ti dam? Az lichnu mislq che taka kato se opitvash i se koncentrirash da budesh nqkoi koito ne si ili pak da se koncentrirash da budesh gotin za d amoje da si imash gadje nqma da stane rabotata. Poprincip mislq che kato ne tursish namirash a kato tursish nikoga ne namirash . A pak i mi se vijdash malak po akul ne che as sym koi znae kolko golqma de ama vse pak. E za chata se uspokoi i az sym minala prez tazi faza no otmina . A za saveta izvinqvai otplesnahs e ... emi spored men sedni si na dupeto i si nameri drugi priqteli tai kato s tezi en se chuvstvash tolkova komfortno veche. Zahvani se ss nqkakav sport ghledai televiziq eee kolko mnogo neshta chovek moje da pravi prez svobodnoto si vreme ! A pak za pyrvata celuvka akkvo se pritesnqvash ako naistina obichash momicheto do teb to shte si doide ot samu sebe si a pak ako i tq e vliubena shte i haresa adski mnogo.

01-03-2007, 10:37
ABe koga shte sprete s maloumnite si temi ot roda na "Az sym na 14 i nqmam priqtelka","Normalno li e da sym na 14 i nikoga da sym nqmal priqtelka","Zashto nqmam vse oshte priqtelka".

Vie tupi li ste , kvi ste??? Jenite iskat nqkaf batko da gi bocka i da gi razvejda po diskoteki,barove,kafeneta po vuzmojnost s hubava kola. Mnogo puti sym go kazval i pak shte go povtorq , vuzrastta ne e kriterii za tova dali shte imate priqtelka ili ne. Ima hora na po 12 si imat, a ima i takiva kato mene deto i na 33 pak nqma da imat. Aide 4ao :smt013

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:

LGPz
01-03-2007, 10:57
хауухахухауухухуа Пич бая си се отчаял ле.Ами общувай с малко путки,тръгни на фитнес.Повечето момичета/момчета (повечето) ходят на кафета и се мислят за КАКВО ЛИ НЕ ... А всъщтност са ацките детски гъзове ... За т'ва че споко!Ще се намери някое щуричко момиче,дето да се хване с теб! :D
:wink: Ае действай! :wink:

piska_
01-03-2007, 12:02
Когато това стане ще е най-добре - не насилвай нещата :smt016

Sweetlove1990
01-03-2007, 14:28
tctctc....ami...mai malko ti e rani4ko....ama karai p1k i ne6to mi se struva 4e vse po golemi kaki4ki si haresva6 :-k ti sam spomena 4e pove4eto ti priqteli sa po golemi...nqma kak i ti da si kato tqh ...A otnosno tova 4e iska6 da izliza6 pove4e.....nie nqma kak da ti pomognem prosto ako ti se izliza-izliza6 ako ne-ne....

KoKaTa
01-03-2007, 14:58
q ne se vprqgai be moito mom4e :) vij sq az sam na 13 puk sam hilqdi pati po-otvorena ot tebe :lol: badi sebe si , probvai novi ne6ta , kakto kazaha po-nagore zapo4ni da sportuva6 apak mackite gi zareji :mrgreen: kvo si po4nal se samosajalqva6? iska6 da stane6 nqkvo sduhano kompleksar4e li??? izlizai poi4e s fr ti , hodi po diskote4ki ili kafenca ala-bala :smt016 a i hi4 da ne te ebe koi kvo si misli za tebe , az sam taka i si4ko si mi e tok :mrgreen: are stegni se malko tam i iz4ezvai na nqkade da si otka4a6 s tvoite hora , a pri polojenie 4e nqma s koi - emi sam :D ako iska6 da doida da ti pokaja kak stava :lol: :smt016

01-03-2007, 16:33
Am do sq hodeh s edna na 15 ama be6e samo v mirc i po GSM-a
tq mi vida pic-a i az neiniq i ne6to se zaribihme ama skysah s neq 6tot mi ormazna da stoq po cql den na kompa doakt vsi4ki sa navynka i si praqt kuponi i az zatvoren udoma i skasah s neq i uj se obi4ahme nz :)
vse endo zabravih q ve4e :P
kazah i ne me trqbva6 i tva be6e posle trqgnah po diskota
nasam natam zapoznah se s mn hora i tka ama ne6to mi umrazna da piqnstvam i re6ih da pi6a u foruma :) da vidq kvo 6a em psoavetvate praih se na gotin ala bala ama ...:)

teardrop
01-03-2007, 16:51
Am do sq hodeh s edna na 15 ama be6e samo v mirc i po GSM-a
tq mi vida pic-a i az neiniq i ne6to se zaribihme ama skysah s neq 6tot mi ormazna da stoq po cql den na kompa doakt vsi4ki sa navynka i si praqt kuponi i az zatvoren udoma i skasah s neq i uj se obi4ahme nz :)
vse endo zabravih q ve4e :P
kazah i ne me trqbva6 i tva be6e posle trqgnah po diskota
nasam natam zapoznah se s mn hora i tka ama ne6to mi umrazna da piqnstvam i re6ih da pi6a u foruma :) da vidq kvo 6a em psoavetvate praih se na gotin ala bala ama ...:)

:smt005 Ходил си с мацка от чата, ама ти е омръзнало, но сте се ОБИЧАЛИ?! Добре..
Е така е много тъпо като каже някой "Еми кво да напраа че да си фана гадже?". Ходи с табелка в ръце "Свободен съм, чакам предложения". Когато стане, тогава! И ще бъде тогава, когато най-малко очакваш. Не насилвай нещата! Хубаво е, че се запознаваш с нови хора, ама какво очакваш - че веднага ще намериш любовта на живота си, която цял живот си чакал? То така не става, да знаеш..
Айде успех!

even_in_death
01-04-2007, 08:18
Не се впрягай в тия неща с чата :) бъди себе си и ще си намериш фр и не се сравнявай с приятелите си щото те са на по 15-16 години а момичетата търсим някой по - голям от нас :) междодругото тфа за бреика е добра идеика :) и от мен запомни едно - не се влачи по по-големи момичета от теб особено ако виждаш че те не го искат - МНОГО Е ДОСАДНО ДА ЗНАЕШ !

_candy_girl_
01-04-2007, 09:12
за всичко си има време апък и с гаджетата понякога идват и проблемите така че да не ти пука изобщо явно просто не ти е дошло времето :D

Никъквец
01-04-2007, 23:04
tctctc....ami...mai malko ti e rani4ko....
Не се обиждай , но така те преценявам , че и ти не си много по - голяма а и при положение , че повечето момичета са загубили девственоста си по на 12 - 13 години едва ли е се предполага , че 14 годишна възраст е ранна , за да си има човек приятелка .

Ami az sam na 14 godini mom4e i do sega ne sam imal priqtelka
i tka pove4eto mi priqteli si hvanaha gadjeta pak az do sq ne sam imal
pak te ve4e po 5 6 i tka te pove4eto sa na po 15 16 vqrno 6a mi doide vremeto i na men no se si mislq 4e trqa zapo4na da praq tva koeto i te da zaribqvam vseki den kat si haresam nqkoq i tka da hodq po kuponi diskoteki i da hodq navsqkade i da ne se pritesnqvam ot ni6to
i tva vse si go kazvam no kogato doide momenta nikoga ne go pravq moje bi za6toto se spi4am 6tot ne sma imal gadje i nemoga da se celuvam i si vikam vse tez se ebavat s men 6tot gi znam kvi sa vsi4kite :)
poznavam si moite hora hahah :}
teide i ne znam kakvo da pravq kak da si kaja stop!
Izlizai
pak i sq
ostanah malko bez frends ne me tyrsqt i az kat ne sam gi tyrsil i ne se vijdame mn 4esto no kogat gi vikna nqkoi pat izlizame pak iam 4uvstvoto 4e sam nahalen pak ne6ta da sam nahalen of nz
teide i se 4udq
do sq ne sam imal gadje imah edna virtualna ot 4ata detska rabota 200 leva za telefon dadoh i misleh 4e sam q obi4al pak tq me izlagala za godinite za imeto i mi kaza 6tql sam q pomislq za malka ama nqma zna4enie vajnoto e az da sam precakan
mislq 4e sam malko kompleksiran 6tot malko sa mi krivi zybkite ama malko ne tolkoz mn savsem malko ama e tapo de :)
i se 4udih dali 6a ima momi4e koeto da se navie da hodi s men na 14 :)
ama gledam da sam utvoren ala bala ama nestava vijte sq zagovarqm gi za kvi li ne gluposti ama se pritesnqvam ot celuvkata koqto mom4eto trqa da naprai pyrvata kra4ka i neznam kak da podhodq za tva pak i sa iskam kat imam gadje da e hubava mila 4arova dobri4ka i da si e samo moq i da me obi4a kakto az neq :) hahah ama ne6to ne stava kakto vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki tei i az az ne zaradi priqtelite ama i imam mn svobodno vreme sq nqma ko da praq po cql den kisna udoma i otka4am :)
pak na moita vyzrast ve4e trqa izlziam vseki den do kym 12 nali tei :)
s dve dumi kak da se opravq postoqnno si obe6tavam razni ne6ta
ama ni6to ne pravq probvah s alkohol ne stana moje bi e bila malka dozata? :) nz kak da stane? ](*,)
sa6to tka iam jelanie da igraq breik da svirq na cigulka :-({|=
da svirq na kitara i da sam gotin no prosto nqam smelosta da go napravq za6to?
10x predvaritelno ;)

Пич най-добре е да мислиш със собствената си глава , а не да се водиш по другите . На моята възраст трябва да излизам до 12 , тва някво правило ли е , ако не ти се излиза недей да излизаш , важно е ако правиш нещо да го правиш защото искаш , нали ? Другото което е недей да си хващаш за гадже първата която ти даде шанса , само защото ти се иска да имаш някакво гадже там за протокола , търси някой който да ти харесва , защото тръгнеш ли с някой който не ти харесва то става ад и за двамата . Естествено е възможно да мислиш по друг начин и да търсиш какво да на*беш , което обезсмисля всичко което написах досега и само съм си загубил времето .......

NQkaf si tam spodelq6t
01-04-2007, 23:21
Am kakvo da vi kaja prossto se 4udeh :)
ama mai 6a napraq tei 6a izlizam pove4e 6a se spriqtelqvam s pove4e hora i 6a izlizam pove4e i tka ako haresam nqkoq 6te q zagovorq pak kvoto stane :) aide sq ne e samo tq :)
Edin den i az 6a bada s gadje nqdavam se :)

Никъквец
pi4 az o6te mi e rano da eba tei4e ne si si zagubil vremeto
i 10x na vsi4ki za savetite :) mersi !
Pozdrav 2 als Kingsize - KingSize party!