Влез

View Full Version : моля ви помогнете ми

lost_girl_in_love
01-02-2007, 22:13
значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.

01-02-2007, 23:09
Вариантите са 2:
1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката :wink:

MoHuTo
01-02-2007, 23:20
Вариантите са 2:
1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката :wink:
\:D/ \:D/ \:D/

01-02-2007, 23:27
Вариантите са 2:

01-03-2007, 00:26
em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata

lost_girl_in_love
01-03-2007, 00:28
em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata

koalka
01-03-2007, 08:58
Как така пък брат му ще решава какво да става с вас?Не му позволявайте.Бъдете заедно и да не ви пука за брат му.Какво ще стане, ако сте заедно?Ще ви пребие ли, егати!?

teenkopele
01-03-2007, 10:00
значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.

На колко си?
Как може брат му да ти забранява да го виждаш?!? Какви са тези глупости?!? Да не ти пука!
Покани момчето да излезнете някъде, само двамата. В подходящия момент, сама ще разбереш кога е, го целуни и според реакцията му действай.
Успех. :wink:

lost_girl_in_love
01-03-2007, 15:11
oki 6te opitam emi ako ne se saglasi ?kvo 6te stane

alkobalko
01-03-2007, 16:40
Никой няма право да ти забранява или казва какво да правиш. Кажи на момчето за чувствата си и за това, което е казал брат му. Ако наистина държи на теб ще поговори с него и ще му обясни, че иска да сте заедно. Не позволявай на никой да се бърка в твоя живот.

piska_
01-03-2007, 16:51
Е какъф е проблема, че той не ви дава да го виждаш егати :-k

teardrop
01-03-2007, 16:57
Брат му ти забранява да се виждаш с него? ](*,) Абе, кво ти дреме?! Ти искаш да ходиш с него, а не с брат му, няма никакво право да застава между вас по какъвто и да било начин! Опитай се да убедиш брат му, че наистина харесваш въпросното момче и така поне няма да ви пречи. Само че недей да се отказваш от момчето, само защото някой те е накарал.

01-03-2007, 16:58
Какво те е ебе брат МУ какво казва, кой е той да ти забранява?! Кажи на това момче, че искаш да се срещнете и да поговорите и му обясни всичко, такова каквото е станало.

Да не си на 11, 12 бе?

lost_girl_in_love
01-03-2007, 19:26
ne na 15 sam ama ve4e se pobarkvam

alkobalko
01-03-2007, 19:32
Момиче, я се стегни. Отиваш при момчето, казваш му, че го обичаш и искаш да сте заедно. Казваш му и какво е казал брат му. След това отиваш при брат му и му казваш, че не те интересува какво мисли той. Ти го обичаш, той те обича, ще сте заедно независимо дали му харесва или не.

lost_girl_in_love
01-04-2007, 14:10
emi dobre 6te govorq i s dvamata.oba4e ako toi re6i da poslu6a za poreden pyt brat si ?

lost_girl_in_love
01-04-2007, 19:48
toi znae za 4uvstvata mi i brat mu sa6to.emi ako toi re6i za poreen pyt da poslu6a brat si?