View Full Version : molq...
ЧНГ на всички!
Знам,че темата ми сигурно е доста банална,но просто искам,ако някой може да ми даде съвет.Харесвам едно момче от даскало.По принцип той на скоро скъса с приятелката си и знае какво изпитвам към него.Не знам дали да се надявам на нещо,не знам дали е заради мен.Не искам да си давам напразни надежди,но той напоследак се държи някак си по-странно с мен.Усмихва ми се много по-често от преди и.... Благодаря,ако сте го прочели .. :(
Dorianchety
01-03-2007, 11:07
пробвай бе , мила :) от опит глава не боли ...
Риск печели - Риск губи :::
PoisoNGirL
01-03-2007, 11:37
hmm shto ne idesh da go zagovorish po priqteski probvai se puk kakvoto stane uspeh \:D/
Наистина трябва да опиташ.Флиртувай и ти, както той може би прави с теб.Говори по-често с него и да се надяваме, че ще стане.Ако виждаш, че нещата вървят добре и той има интерес към теб, признай чувствата си.
ЧНГ на всички!
Знам,че темата ми сигурно е доста банална,но просто искам,ако някой може да ми даде съвет.Харесвам едно момче от даскало.По принцип той на скоро скъса с приятелката си и знае какво изпитвам към него.Не знам дали да се надявам на нещо,не знам дали е заради мен.Не искам да си давам напразни надежди,но той напоследак се държи някак си по-странно с мен.Усмихва ми се много по-често от преди и.... Благодаря,ако сте го прочели .. :(
Винаги опитвай и НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!
Nadelina
01-03-2007, 13:38
Aaa zavisi.. az na Nova godina otidoh tei da govorq sys moito momche za tfa det izpitvam.. i toi bez da iska me blysna i kfo stana li? Razcepi mi se glavata.. :(
Ta sega po temata.. I az smqtam che trqbva da govorish s nego.. Probvai.. Risk pecheli.. Risk gubi (a ti v sluchaq nqmash kakvo da gubish) .. Syberi smelost.. i vsichko she e okey :) Uspeh!
айде и още 1 глас за това, че трябва да опиташ, защото нищо не губиш.айде успех във флирта
dream_dragon
01-03-2007, 13:48
Те си го каза. Пробвай.
sasha_90
01-03-2007, 13:51
опитай и ще разбереш
ama dupeto qko...
Sweetlove1990
01-03-2007, 14:20
Ami s1beri smelost i probvai....ako toi ne te izprevari de :D[/url]
Той знае какво изпитвам към него.Не знам дали флиртува както казвате или просто изпитва нещо като съжаление. :(
Sweetlove1990
01-03-2007, 19:34
Ooo ne mislq 4e te s1jalqva....edva li bi bil s teb samo ot s1jalenie.... pove4eto mom4eta, koito poznavam kazvat 4e za ni6ot na sveta ne biha si pri4inili tova da sa s nqkogo k1m koito ne izpitvat ni6to ili nai malkoto ne izpitvat dori fizi4esko vle4enie [-X probvai govori otkrito i sama 6te razbere6:) Uspeh
Благодаря ти за подкрепата Sweet_Love^^ :) Наистина го оценявам!
Е благодаря и на останалите за съветите!!! :)
Lost_Kiss
01-03-2007, 20:55
i az sam saglasna s drygite,no kakto ti si kaza da ne si dava6 mn nadejdi,za6toto kogato te se razvalqt i mnogo 6te te boli.No ako si ot tezi koito ne im puka-probvai se :)
KasmeT.. :D
Аве флиртувай с него докосвай го по-често прегръщай го ама по начин че да не си кат курва и ак до седмица не ти е сцепил седалищните части му се обясняаай
Това се опитвам да направя.Преди два дена се бяхме събрали моята компания и неговата в една дискотека.Между него и мен имаше две момичета които си тръгнаха после.15-20 минути той си стоя по-надалеч,но после се премести по-близо към мен.Не знам,но някак си докато се шегувахме един с друг и се озовах много близо до него.Знам,че може би за някой това не е нищо особено,но за мен е изключително!
Той знае какво изпитвам към него.Не знам дали флиртува както казвате или просто изпитва нещо като съжаление. :(
Не мисля,че изпитва съжаление,та вие не сте заедно,но може и да стане...Нява да ти стане нищо,ако пробваш,все пак не трябва да се отказваме толкова лесно.И много ме дразни това,че повечето момичета си пропиляват шансовете,защото си мислят,че въпросно момче няма да им обърне внимание...Питали ли сте се " С какво е повече от мен,че да не стане?" .Стани малко по-отворена и не се отчайвай от загубите,понякога печелим,друг път не. :lol: Айде успех и не си изпускай шанса \:D/
Това се опитвам да направя.Преди два дена се бяхме събрали моята компания и неговата в една дискотека.Между него и мен имаше две момичета които си тръгнаха после.15-20 минути той си стоя по-надалеч,но после се премести по-близо към мен.Не знам,но някак си докато се шегувахме един с друг и се озовах много близо до него.Знам,че може би за някой това не е нищо особено,но за мен е изключително!
Тогава продължавай да флиртуваш.Хубаво е,че забелязваш малки неща,които всъщност повечето хора не оценяват и не забелязват.Колко малък жест може да направи някои хора щастливи,дори и докосване по ръката :::
Как няма да ги забележа,та аз съм прекалено влюбена в това момче :)
Един мой приятел ми каза да не се занимавам и че щом въпросното момче до сега не се е заинтересовало от мен може нищо да не излезе.Но от друга страна моя приятелка,която е от неговата компания казва,че има някакъв шанс.Странното е,че и тя е забелязала как той макар и малко се държи наистина по-различно от преди с мен.
NyMpHeTaMiNe_f
01-04-2007, 14:22
Emi pokaji mu 4e i ti go haresva6 . No tova ne zna4i da otide6 i da mu se hvyrli6 na vrata , prosto mu namekni :P pyk moje i da se polu4i uspeh !
Риск печели - Риск губи :::
love_sdv
01-04-2007, 19:18
ako smyatash, cher ima neshto, pitai go. zashto horata ne si govoryat!!! te tiya usti ne sa samo da se mlyaskate (ne che vijdam enshto losho i v postoiannoto mlyaskane;)) ama smyatam, che ako e zaradi teb shte ti kaje
Allthatshewant
01-04-2007, 19:29
spored men si struva da opitash zashtoto ako se polu4i ne6to 6te se radvash 4e si probvala dokato ako ne go napravish dali bi se polu4ilo ili ne 6te ostane kato zagadka
ЧНГ на всички!
е дааи ко чакаш момчето ти е навитак нема да се моташ че ще го изпуснеш даваи и тва е.............................. :lol: :D :D :lol:
Здравейте пак.Днес той се държа много по студено от обикновено.Една моя приятелка ми казва,че го правел за да се прави на недостъпен,а други упорито ми казват да го забравя.Не знам кого да слушам. :(
even_in_death
01-05-2007, 23:19
Видял е че и ти го харесваш и се прай на недостъпен... пробваи се нищо няма да изгубиш..
Да,но аз лично намирам това да се правиш на недостъпен за малко тъпо,но това разбира се е само мое мнение.Не знам защо го прави и не мога да си го обясня.
Sweetlove1990
01-06-2007, 08:10
Два са вариантите эа студеното му държание
Първо може да се прави на недостъпен или може да го е страх да покаэва чувствата си эа да не бъде отблъснат эатова единственото решение да раэбереш какво точно му се върти в главата е да бъдеш открита и честна с него :-)
Да,Sweet_Love^ може би си права :-).Аз на него съм му обяснила какво изпитвам и точно от тогава започна това странно държание.Но ме вбесява това,че не мога да го разбера.Понякога се държи ужасно мило,а друг път се прави на "недостъпен".Понякога се закача с мен,а после все едно не ме познава.Не го разбирам.
Sweetlove1990
01-06-2007, 13:41
Ами эа съжаление не винаги можем да ги раэберем момчетата....... :(
Уф!Това да не можеш да разбереш какво в крайна сметка иска човека когото обичаш е просто непоносимо! :( :smt010
DeSiTo0o
01-06-2007, 21:46
ами докато седиш и се чудиш няма да разбереш.По-добре действай,пък каквото стане! :wink:
Здравейте пак.Вече не издържам.Напоследък той се държи на страна от мен.А до няколко дена се държеше прекрасно.
Снощи пак се бяхме събрали моята и неговата компания и не знам как и за какво,но той ме прегърна.Когато се видяхме на даскало само ми се усмихна и нищо повече.Не знам дали греша,но имам чувството,че някой го дърпа от мен. :(
FiRe_LaDy
01-11-2007, 19:30
MI probvai.Nishto ne gubish.Davai smelo napred.AKo toi ne te zagova ... zagovori go ti.Pitai go dali e svoboden sled uchilishte i ako kaje da go pitai dali iska da izlezete i togava prosto pogovori s nego.
Не мога да разбера защо го прави.Снощи бяхме на едно и също заведение.Той дойде към 10.И седна до нашата маса и започна да разправя как снощи щял да .... няква обаче не станало и по-късно на същата вечер тръгнал с нея.Едно момче от моята компания ми каза как той постоянно гледал към нашата маса.Абе просто не знам какво вече да си мисля.Някой твърдят,че той флиртувал с мен,а други твърдят,че и те не могат да си обяснят неговото поведение. ](*,)
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-14-2007, 15:10
JIuJIu izvinqvai za glupaviq vupros no ot kude si??
[B]a[N]D[i]T[k]a от Варна.И спокойно не е глупав въпроса.А ти от къде си? :)
Усмихва ми се много по-често от преди и...
Да се усмихваш е второто най-хубаво нещо което можеш да правиш с устните си. :mrgreen: Пробвай . Нищо не губиш
tanchety
01-14-2007, 20:29
mi 6tom znae kakvo ispitva6... tezi usmivki ne sa naprazni!ako be6e bezrazli4en i ne te harasva6e nqma6e da ti obra6ta vnimanie :wink: ... ima ne6to :-s ostavi ne6tata da se SLU4VAT :smt050 i uspeh :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-15-2007, 11:24
[B]a[N]D[i]T[k]a от Варна.И спокойно не е глупав въпроса.А ти от къде си? :)
ot ruse sum si ;) prosto popitah zashtoto imam edin fr koito si haresvashe edno momi4e ot negovoto u4ilishte mii po4ti susthtata situaciq :) a i tq se pisheshe neshto kato tvoq nik :roll:
Два са вариантите эа студеното му държание
Първо може да се прави на недостъпен или може да го е страх да покаэва чувствата си эа да не бъде отблъснат эатова единственото решение да раэбереш какво точно му се върти в главата е да бъдеш открита и честна с него :-)
Всъщност са три, първо да се прави на недостъпен, второ да го е страх да не бъде отблъснат и трето въобще да не го бърка момичето. :)