Влез

View Full Version : nemojah da svursha pri lizane

momi4enceto0o0o
01-03-2007, 14:18
da si kaja az edno mom4e me liza chas i polovina i nemojah da svursha
na vas momi4eta sluchvalo li vi se e i zashto e taka? :smt017

JoeBanana
01-03-2007, 14:20
и ся кво прайм ? :shock: :-D

XXX_f
01-03-2007, 14:21
otidi pri momi4e moje da e po dobre

skate-more
01-03-2007, 14:21
счупена ти е путката

ista
01-03-2007, 14:22
случвало ми се е... много пъти... иии... още от първия път се усетих - преструваш се :smt006 :smt006 :smt006

Logopeddd
01-03-2007, 14:25
Трябва ти основен ремонт - нови бутала, сегменти, клапани! Шлайф на главата, нови гарнитури и ще свършваш всеки път от воле!

shizzle
01-03-2007, 14:26
МАЛЕ КАК МРАЗЯ ДА СЕ ПРЕСТРУВАТ! Вие какво си мислите, че аз патки паса?!

Нормално е да не можеш да свършиш от лизане. Едно, че момчето може да не знае как да го прави. Друго, че ако те олигави много, можеш да загубиш чувствителност. Трето, може да не си достатъчно отпусната или чувствителна долу.

На много напълно нормални хора им се случва да зацепят и да не могат да достигнат оргазъм. ОРГАЗМЪТ НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО! Стига да ти е харесало, той скоро сам ще дойде.

edit: ям букви. трябва да ставам.

KoRn
01-03-2007, 14:30
съласен съм!!! Счупена ти е п*тката

bungle
01-03-2007, 14:31
Съгласна с Шизъл.
Отпусни се и не го мисли толкова пустия му оргазъм.

ista
01-03-2007, 14:32

да, де, ама като е от женски пол? :smt017 :smt017 :smt017

ista
01-03-2007, 14:33

Нормално е да не можеш да свършиш от лизане. Едно, че момчето може да не знае как да го прави. Друго, че ако те олигави много, можеш да загубиш чувствително. Трето, може да не си достатъчно отпусната или чувствителна долу.

На много напълно нормални хора им се случва да зацепят и да не могат да достигнат оргазъм. ОРГАЗМЪТ НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО! Стига да ти е харесало, той скоро сам ще дойде.

еми... защо мислиш го правим? за да не ви обидим... щото казваш така... ама ако приятелката ти/момичето, с което си, не може да свърши и то няколко пъти подред (не ти говоря за един ден, а примерно в продължение на седмица, месец... ) ще ти стане гадно, нали?

KoRn
01-03-2007, 14:35
не П*тката а Пут*ата

shizzle
01-03-2007, 14:39
еми... защо мислиш го правим? за да не ви обидим... щото казваш така... ама ако приятелката ти/момичето, с което си, не може да свърши и то няколко пъти подред (не ти говоря за един ден, а примерно в продължение на седмица, месец... ) ще ти стане гадно, нали?

Да, ще се чувствам гадно, НО ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАМЕРЯ НАЧИН!

А като се преструвате, аз откъде да знам, че правя нещо грешно? Това е типично женско мислене (темата за равноправието май още е активна) - КАК да се поправя, като аз ДОРИ НЕ ЗНАМ, че има проблем!?

ista
01-03-2007, 14:40
[quote="Иста

Да, ще се чувствам гадно, НО ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА НАМЕРЯ НАЧИН!

А като се преструвате, аз откъде да знам, че правя нещо грешно? Това е типично женско мислене (темата за равноправието май още е активна) - КАК да се поправя, като аз ДОРИ НЕ ЗНАМ, че има проблем!?[/quote]

тука съм съгласна... ама все пак ни простете, щото все пак го правим с мисъл за вас :-) :-) :-)
иначе... тъй като на мен ми се е случвало така с едно момче... просто му казах... е, първо му показах, после му казах... хах
и помогна!

01-03-2007, 14:51

Абе п*у*т*к*а*т*а ти от мъжки пол ли е бе?

krem4et0
01-03-2007, 14:52
Често се случва,ама какво от това-нали ми е готино.

ista
01-03-2007, 14:56

Абе п*у*т*к*а*т*а ти от мъжки пол ли е бе?

еми... кой за какво си мисли... аз го чета с А :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005
явно е, че наистина има момент, в които съм като албански реотан... не, момент, другите, в които не съм са по рядко...

panterata
01-03-2007, 15:06
амии и на мен ми се е случвало да не свършвам (не 1час но се пак..) а и не е задължително.. зависи си от мн неща ( от настроението ти и т.н.. също и от момчето другия път му давай наставления ;) )

malka_sladuranka
01-03-2007, 15:07

ходи на лекар това не е нормално...

JoeBanana
01-03-2007, 15:10

и той да ти тегли един език да провери къде е проблема :mrgreen:

malka_sladuranka
01-03-2007, 15:14
не се бъзикай, аз имах същия проблем преди известно време...не можех да свърша от лизане и ми предписа едни антибиотици и сега нямам никакви проблеми, както усетя езика...така свършвам..

shizzle
01-03-2007, 15:19
сладуранке, не прочете ли, че това се е случила на много момичета и всичко се е оправило от само себе си.

Чувствам се глупаво. Антибиотици за лечение на оргазмени проблеми? Признавам си, хванах се в първия момент ^_^

01-03-2007, 15:21
не се бъзикай, аз имах същия проблем преди известно време...не можех да свърша от лизане и ми предписа едни антибиотици и сега нямам никакви проблеми, както усетя езика...така свършвам..

Не ти вярвам, ела да проверя! ахаха

ista
01-03-2007, 15:22

и той да ти тегли един език да провери къде е проблема :mrgreen:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt006 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

ista
01-03-2007, 15:28

:smt005 :smt005 :smt005
дам... и на мене ми предписаха едни антибиотици, от които сега като погледна мъж и вече почвам да стена от удоволствие... ама няма какво да се прави...

malone
01-03-2007, 15:31
na vas momi4eta sluchvalo li vi se e i zashto e taka? :smt017Mm ne te lizal kogoto trqbva :-D

zaiobaio
01-03-2007, 19:07
бах маа му час и половина лизане... не ми се е случвало :( :twisted:

malka_sladuranka
01-03-2007, 19:11
бах маа му час и половина лизане... не ми се е случвало :( :twisted:

аз ще заспя ако някой ме лиже час и половина бе...хаха

XXX_f
01-04-2007, 12:21
neshto ne mi se vqrva , mom4e da lije 1:30
:roll:

Guai
01-04-2007, 13:07
Ти си мислиш че неможе едно моче да лиже час и половина верно не е и половина ма до час съм стигал и веселото е че не на 1 момиче и за това свързано че не си стигнала до оргазъм има мн възможности или да не си толкова чувстивителна или просто момчето да не те лиже и др въпрос е дали ще стигаш до 2ри или 3ти оргазъм щот ако е 2ри или 3теи оргазъм един след др малко трудно и 2 часа да те лиже нз ти зн истината !!!

ultra
01-04-2007, 13:08

Нормално е да не можеш да свършиш от лизане. Едно, че момчето може да не знае как да го прави. Друго, че ако те олигави много, можеш да загубиш чувствително. Трето, може да не си достатъчно отпусната или чувствителна долу.

Ами и аз пък не мога да свърша с лизане... :-&
То не бяха грапави езици,дълги,къси,лигавенет ,смуканета..емиии не става и не става така както го искам аз.
Не "казвам",че не ми е хубаво...напротив..хубаво ми е,но ми е НЕДОСТАТЪЧНО !!!
А да не говорим,че се иска майсторлък за тая работа..не само да ближеш като коза буца сол,ами техники ала бала... :-({|=
Сложна история...

Guai
01-04-2007, 13:14
правилно казано ultra без убочение на каде ..???

ultra
01-04-2007, 13:38
правилно казано ultra без убочение на каде ..???

Ами за никъде...
Имам една позната,попаднала на някакъв,той пък се занимавал усилено там с някакви точки по тялото..(май нещо подобно на акупунктурата)...
Та тя ми разправя,тоя такова лизане я лизал...2 часа...свършила не знам си колко пъти...кви точки и набарал,как я натискал,ама я побъркал от кеф...Каза,че до сега не била изпитвала подобно нещо и онзи бил факир по тази част:-D даже и не се нае@али...само лизане :mrgreen:
Тъй,че който си го може... :::

BloodSoul
01-04-2007, 14:40
Може би пича не е знаел как и къде да играе с езика :D