Влез

View Full Version : tolkova li e vajen razmera na gurdite??

mimi15
01-03-2007, 20:21
hora imam problem :cry: strahuvam se ot po seriozno obvurzvane s mom4e(sex)poradi tova 4e nqmam golemi gurdi. tova naistina me pritesnqva.pove4eto mi priqtelki a i mnogo po malki ot men momi4ata imat po golemi gurdi ot moitei tova 4esno kazano dosta me depresira.osven tova nqmam po dulgotraini vruzki s mom4eta i mislq 4e to4no tova e pri4inata tui kato zadari tova 4e 4uvstvam nepodgotvena za polov akt.molq vi kajete mi kakvo da pravq :(

assd
01-03-2007, 20:26
дай си телефона :lol:

бе кво ти дреме и аз немам гърди ма не ми пречи :-D

panterata
01-03-2007, 20:35
не е важен спокойно :) всичко е въпрос на срам , но ще го преодолееш :)

piska_
01-03-2007, 20:37
Да не ти пука :wink:

01-03-2007, 20:38
hora imam problem :cry: strahuvam se ot po seriozno obvurzvane s mom4e(sex)poradi tova 4e nqmam golemi gurdi. tova naistina me pritesnqva.pove4eto mi priqtelki a i mnogo po malki ot men momi4ata imat po golemi gurdi ot moitei tova 4esno kazano dosta me depresira.osven tova nqmam po dulgotraini vruzki s mom4eta i mislq 4e to4no tova e pri4inata tui kato zadari tova 4e 4uvstvam nepodgotvena za polov akt.molq vi kajete mi kakvo da pravq :(

Дай си телефона на assd :lol: :lol: :lol:

BEYOND
01-03-2007, 20:38
bezsmisleno e da se pritesnqva6 za tova.koito ne te haresva da go duha.6e nameri6 nqkoi za koito nqma nikakvo zna4enie.

assd
01-03-2007, 20:39

Дай си телефона на assd :lol: :lol: :lol:
ми да кой подбира - мастурбира
ассд не подбира, ебе и после пие бира! е тва е жувота както се казва :-D

silence_delirium_f
01-03-2007, 20:42
Milo momiche,
edno vreme i az bqh kato teb. Bqh glupava i se pritesnqvah,no osyznah,4e nqma smisyl. Tova s golemite gyrdi e kli6e. Za hubav sex ne ti trqbvat golemi gyrdi! Tova ne biva da te pritesnqva,za6toto vsi4ko e vytre v teb! Ne se sduhvai,mila! Pravi sex,bez zadryjki,tova e poslednoto ne6to,koeto trqbva da te kara da se sramuva6!

01-03-2007, 20:48
mi da ti kaja myjete imame vredniq navik da sybli4ame jenite s o4i (pone az de ) misylta mi e 4e vednyj trygnal s teb toi vida 4e ima6 malki gyrdi (osven ako nosi6 podplynki) i e naqsno

01-03-2007, 20:48
mi da ti kaja myjete imame vredniq navik da sybli4ame jenite s o4i (pone az de ) misylta mi e 4e vednyj trygnal s teb toi vida 4e ima6 malki gyrdi (osven ako nosi6 podplynki) i e naqsno

radito
01-03-2007, 20:53
бе кво те е*е?! :shock: да не ти пука!

air_wisp
01-03-2007, 22:38
Хич да не ти пука :) Той не ходи с циците ти а с теб :wink:

Duffer
01-03-2007, 22:59
На слухове не вярвам. Дай снимка да преценим.

shadow4e
01-03-2007, 23:04
точно същото ми е мнението. Той ще знае колко са ти големи и преди да те види гола.

The`G_i_r_l
01-03-2007, 23:48
И аз имам малки гърди и сега не ми пука може би защото не съм се притеснявала дали като правя секс това ще повлияе по някакъв начин.
Забелязала съм,че гърдите са едно от първите неща които момчето заглежда в момичето и честно казано съм малко учудена,че момчетата във форума разсъждават така.... :shock:

01-03-2007, 23:53
приятелката ми има малки гърди, но не бих я сменил и за най-цицорестата крава!не се притеснявай изобщо

zmei15
01-04-2007, 01:28
Vaobshte da ne ti puka!Edrocicestite dami sa za kompleksarite.Edva li shte sreshtnesh inteligenten maz,koito da haresva zeni s golemi gardi.Ne sme tiradzii vse pak.Estetite se interesuvat ot kachestvoto a ne ot kolichestvoto.

ista
01-04-2007, 06:16
мила, и аз така се притеснявах преди време... няма за какво... мога да ти кажа, че има толкова много момчета, които харесват момичета с малки гърди. не се притеснявай... ще минат няколко години и ти ще го осъзнаеш... до тогава вярвай, че си толкова хубава, колкото можеш да си. и не се излъгвай с диети, упражнения и тям подобни глупости за увеличаване на буста...
всичко е ок.
а относно това дали да си готова да правиш секс... недей се засилва толкова... явно си и още малка. после ще съжаляваш. казвам ти го от личен опит...

doky
01-04-2007, 06:49
Каквото и да говорите едно момиче с хубави средно големи гърди е мн по-възбуждащо от плоско момиче,независимо в лицето каква е.Просто това поражда у мъжете страст и възбуда,абе мн по харесват момичета с хубави НЕмалки гърди.

snooppy_f
01-04-2007, 07:18
Въпроса допира до приятеля ти.Ако той ти ги харесва такива каквито са, какъв е проблем?
То и аз не съм Памела Андерсен, но приятеля ми ги харесва =)

01-04-2007, 07:31
приятелката ми има малки гърди, но не бих я сменил и за най-цицорестата крава!не се притеснявай изобщо
Травестит е, нали? :lol:

alkobalko
01-04-2007, 08:05
Няма значение колко големи са гърдите ти. Не за първи път казвам, че момчето ходи с теб, защото те харесва такава, каквато си.

01-04-2007, 21:47
големите гърди са бонус.. Да, хубаво бонус, но може и без тях.

Sexapilna_kukla
01-04-2007, 21:50
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash!Momcheto ako naistina te obicha,nqma da se interesuva ot razmera na gurdite ti,a shte te prieme takava,kakvato si-s vsichki tvoi pliusove i minusi!

PR0
01-04-2007, 22:24
който каквото и да ми разправя сам на мнение, че размера има значение и то голямо. Един познат дето е много як, фитнес яко не е кой знай колко хубав ама му се лепят мацките. Ти си с момиче не заради гърдите й, а заради самата нея. Ама извинявай няква плоса кат дъска..... Примерно някой спортист добре оформен с някви гърди, които са по - големи от на приятелката му извинявай много ама кво е тва. Момичетата от нашия клас имат малки гърди и ебаси ташака дето си прават момчетата от нашия клас с тях. Една готина от нащо даскало дето не ме поглежда изобщо, един път ме видя да излизам от фитнеса и баси погледа дето ми вкара.

Overwhelming
01-04-2007, 22:30
Хич да не ти пука :) Той не ходи с циците ти а с теб :wink:
^^....правилен отговор...хаха....

BeBoLiNkA
01-04-2007, 22:57
Ae macka vij ima 2 vida mom4eta !viq sa tez tejkarite koito izlizat s mackite samo zaradi porednata broika.Ako maja ti e ot tqh smqtai 4e nqma da izkara6 kasmet i tova 4e gardite ti sa malki 6te sa parvoto ne6to koeto 6te zabeleji. No ima i dr tip - mom4etata koito naistina mogat da obi4at momi4e togava ne gi interesuva kolko ti e golqmo dupeto ili koi razmer ti e sutiena te prosto si te obi4at. Ti samo trqbva da re6i6 tvoq pi4 ot koi vid e ;)

shizzle
01-05-2007, 09:35
PRO, знам, че не ти е лесно да си млад и тъп, но бъди мъж - стисни зъби и не го показвай пред всички.

На фитнесджийчетата им се лепят не заради мускулите, а заради самочувствието. Нали знаеш онова готино усещане след тренировка? Е, как да не се чувстваш готино със себе си. А щом на теб ти е готино и момичетата видят това, ставаш доста по-привлекателен. Никой не иска мушмули.

А онова за мацката, дето ти е хвърлила поглед, сигурна ли си, че просто не те е помирисала? :twisted:

По темата съм писал много и в момента ме мързи. Може в следващата да направя пълен разбор на плюсовете и минусите на различните размери.

Лично за мен няма голямо значение, стига да не са прекалено големи. За мен прекалено малки няма :)

01-05-2007, 15:13
аве чакаите ве хора бахахахах,ще ме счупите от смях ве,ама вие наистина ли се занимавате да пишете такива глупости ябаааа,земете се прегедаите,хората копират такива теми в ирс каналите и се смеят с вас ве хахах,как мислите че научих за тая темичка,да ви изглеждам на редовен потребител на teenproblem.net bahahhahaha

Fr0s7y
01-05-2007, 17:04
аве чакаите ве хора бахахахах,ще ме счупите от смях ве,ама вие наистина ли се занимавате да пишете такива глупости ябаааа,земете се прегедаите,хората копират такива теми в ирс каналите и се смеят с вас ве хахах,как мислите че научих за тая темичка,да ви изглеждам на редовен потребител на teenproblem.net bahahhahaha
Tва че ти си тъпо лапе-комплексар нас хич не ни шиба по дупарите! :mrgreen:

deidiy
01-05-2007, 17:12
абе да не ти пука важното е да са стегнати а малките винаги са стегнати :wink:

CvEtI`KiSs
01-07-2007, 22:35
slu6ai macko ama hi4 da ne ti puka
az sum 11 klas i 1 moq priqtelka e 8 a gi vadi mnnnn golemi a az su6to imam malki i mn puti sa i vikali oooo zuuuu kvi gi vadi6 abe mi tvoite 6to ne sa porasnali
nekvi takiva ot sorta
i men nikoga ne mi e pukalo
ne trq ti dreme

01-08-2007, 05:21
Сега щи кажа един начин да си огелемиш гърдите почваш секи ден да ядеш по 5 банички и да пиеш по 2 литра боза и така за около 6 месеца гърдите ти ще станат 3 пъти по големи, а останалата част от талото ще наедрее 5 пъти :D :mrgreen: :smt005

drR
01-08-2007, 07:15
Ми няма лошо ако са мънички нали? Ама чак пък никакви да ги няма... :) Това вече е малък проблем..

Cherkeza
01-08-2007, 07:37
ми аз мойта немога да я гушна шот има големи гърди и само я ебавам ся к'во само гърдите ли да ти гушкам

01-08-2007, 08:32

Ако проблема относно секса ти е само гърдите, значи няма какво да се притесняваш - ние гледаме повече задниците не гърдите. А и щом момчетата искат да спят с теб значи те харесват такава каквато си!

sWeEt_SeEd
01-08-2007, 11:22
изобщо ама изоообщо не тряа да те ебе за тфа :mrgreen: и аз имам малки гърди ма приятелят ми ги харесва даже много :mrgreen: ти кфо искаш ли да са ти като на дойна крава ахехаехае...както казва баща ми-'По добре да са малки, но чувствителни' \:D/

IKisseDAGirL
01-08-2007, 14:55
спокойно, и моите не са като на Памела Андерсън (да не кажа хич), но това не ми пречи изобщо :) до сега съм нямала проблеми заради това, дори много често ми казват, че жените с малки гърди били много по-страстни :P :twisted: :oops:

malka_sladuranka
01-08-2007, 15:02
Забелязала съм, че доста мъже харесват малки гърди, така че не мисля че има от какво да се притесняваш. ;)

NiKOLAN
01-08-2007, 15:14
ДА

dsad
01-08-2007, 15:41
razbira se che sa vajni kato pravim sex v banqta trqq ima kade da se fana :P

shizzle
01-08-2007, 15:51

Wooo, чакай малко! Като стане една хлъзгава от водата и сапунката, каквото и да има, не можеш се хвана за нея! :twisted: Чак ти се изхлузва от ръцете като я хванеш за нещо по-така :D

malka_sladuranka
01-08-2007, 18:26

прави го с някой с пишка и ще има къде да се държиш

atanakata
01-09-2007, 12:32
еми по принцип е по яко с по-големи гърди... но в никакъв случай това не влияе на секса и на връзката като цяло... имам приятелки с много малки гърди, а зад себе си са оставили десетици мъже(момичетата са на 16-17)... предполагам че имаш и други физически качества... но все пак, колко са важни тези едва ли не "повърхностни" неща... не всички момчета гледат само външността... примерно за мен е по-важно да мога да си кажа поне 5 приказки с приятелката ми, отколкото само да я клатя... не е ли така ?!

LGPz
01-09-2007, 12:45

прави го с някой с пишка и ще има къде да се държиш

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По темата: Ако не си слаба - ОТСЛАБНИ!Така мисля,че ще можеш да привлечеш повече мъжко внимание! :)

BorderManager
01-09-2007, 13:44
Аз не разбрах къде е проблема... :-k
Че са й малки циците или че момчетата не щат да я шибат?! :shock:

koalka
01-09-2007, 13:56
приятелката ми има малки гърди, но не бих я сменил и за най-цицорестата крава!не се притеснявай изобщоТова трябваше да се каже!Ако имаш приятел, който те харесва така каквато си проблем няма да имаш!

01-09-2007, 14:38
ne se pritisnqvai za takiva gluposti kogato nameri6 istinskoto mom4e koeto 6te te obi4a zaradi tova koeto si a ne za tova kak izglejda tqloto ti 6te razbere6 4e nqma zna4enie kolko sa ti golemi gardite i 4e toi te obi4a ne zaradi tqx..a zaradi tva koet si O:)

PLANETHELL
01-09-2007, 14:51
ne se pritesnqvai spoko :-) :-) :-)

sh3_1s_7h3_0n3
01-09-2007, 15:08
Предимства на НЕголемите гърди:

1) Като излезеш на среща с някое момче то ще забележи цвета на очите ти, а няма да те гледа постоянно в гърдите.
2) Като бягаш 300м или скачаш няма да те забавят, да тежат и т.н
3) Приятелят ти няма да ходи с гърдите ти, а с теб!
4) Големите гърди увисват по-бързо (май :-k )

...ако някой се сети за още да допълва :) :smt006 \:D/

Nitrous
01-09-2007, 15:12
ае туи че не си с големи цици не мисля че е проблем.Лично аз,пък и приятелите ми си падаме по спортни цицки и стегнати дупета.. големите цици определено не ми са вписват в критерия за жена,а и не мисля че съм единствен..... да има колкото да теглиш там един език да са отчетеш по параграф и толкос

AssShot
01-09-2007, 15:16
Хахахах. Гледай сега, това, че си мислиш, че имаш проблем с момчета само заради твоя бюст е мн, ама мн глупаво. Но виж, че имаш малко комплексче отностно гърдите ти - лоша работа. Няма да се отчайваш за глупости. Не е вярно, че харесваме само момичета с големи гърди, но има нещо в тях, което ни привлича, някак си подсъзнателно. Примерно моята приятелка няма големи, ама какво от това, нали се разбираме и харесваме, то другото си идва само на мястото си. Намираш си готини хора за компанийка и някое момче, с което ВЗАИМНО да се разбирате и харесвате и вуала, вече си щастлива :D :D :D .

Ivaylo
01-14-2007, 12:03
Въпроса е еднакъв и за 2та пола , само че при нас мъжките е малко по различен ! Мъж с малка п*тка е същото като жена без гърди ! Един мъж когато има малка паца , то какъв мъж е тогава , къде му отива мъжеството ??? Една жена без гърди , какво може да направи освен да се метне от моста на влюбените зад НДК ???