Влез

View Full Version : ne moga pove4e taka

01-03-2007, 21:16
iskam da vi spodelq ne6to i se nadqvam 4e vse nqkoi 6te mi pomogne za6toto nqkraq 6te se dokaram do nervna kriza ! Ima edno momi4e ot moq klas koqto e dosta hobavo no do sega ne s1m i obr16tal takova vnimanie za men si e bila prosto edna priqtelka ot klasa no v na4aloto na dekemvri po4nahme dosta 4esto da izlizame i tq iska6e postoqnno s1veti ot men kakvo da pravi s otli4nika na klasa za6toto mnogo go haresvala i taka do okolo 15-20 vsi4ko be6e goredolu dobre dokato v edin ujasen mig ne po4nah da izpitvam ne6to k1m nea! s vseki izminal den kogato izlizahme zaedno 4uvstvata mi se zasilvaha i az se pove4e bqh privle4e ot neq sigoren s1m 4e golqma rolq e izigrala i v1n6nosta i no ne tova me prevli4a6e taka silno a kolkoto haraktera i izvedna6 q opoznah v s1vsem druga svetlina kakto i da e az se vlubih do u6i mom4eto koeto tq haresva6e q rezna no ne prod1ljihme da izlizame na kafeta i az se pove4e i pove4e se vlubvah v neq dokato nakraq i tq po4na da ose6tq 4e qko hl1tvam po neq i to4no tova me nakara da s1bera smelost i da govorq s neq i kogato i razgrih cqlata si du6a i mi kaza"probvai da me zabravi6 kakto az zabravi...." i tova me s1kru6i no re6ih 4e nema da se dam lesno i prod1ljih da izlizam s neq vsqko kafe be6e pridrujeno i ot buket i na nova godina vsi4ko be6e okei dava6e mi nekvi smeseni signali i az o6te pove4e se nad1hah kazah si 6te r1gna malko alkohol za kuraj i deistvam nema ni6to da i govra a 6te i dokaja lubovtasi densah me si tui onui no taka i ne s1brah smelost da q celuna k1m 4 4asa po4nah da mia 4iniite za6toto se pak bqhme v moqta vila i se 4uvstvah dl1jen da se pogrija za rada k1m 4i 30 si4ki si legnaha a az si dov1r6ih rabotata i ne mi se spe6e i izlqzoh da se razhodq kogato se v1rnah sled edin 4as momi4eto v koeto bqh ludo vluben i nai dobriq mi priqtel koito be6e nasno s 4uvstvata mi k1m neq se celuvaha mnogo se qdosah ! na 1 qnuari izlqzoh i s dvamata po otdelno prostih i na dvamata no momi4eto na jivota mi zaqvi 4e preqtelqt mi ne i e bezrazli4en a i toi mi kaza s16toto(v1preki 4e si ima mnogo po qka awerka ot tova momi4e) no az ne s1m sprel da i zvanq a tq na men 1 p1t ne mi e zv1nna la do sega a se k1sa da pra6ta sms-i na pritelq mi i mnogo me boli
MOLQ VI POMOGNETE MI POSAVETVAITE ME NE6TO ZA6TOTO ZA TEZI 3 DNI NAPRAVO 6TE OTKA4A A TOVA E EDINSTVENOTO MOMI4E K1M KOETO IZPITVAM TOLKOVA SILNI 4UVSTVA ! MERSI PREDVARITELNO NA VSI4KI KOITO RE6AT DA SE ZATORMOZQT S MOQ PROMLEM

nasty_f
01-03-2007, 22:00
Ще те посъветвам да й направиш гадно,в смисъл,абе не се изразих точно,по скоро да я накараш по някакъв начин да ревнува-малко трудно,след като не те харесва,но опитай.Флиртувай пред нея с друго момиче и може да се подразни :wink: Ако не я заеби :mrgreen:

HopeLesss
01-03-2007, 22:05
Това момиче показва по всякакъв начин, че не иска да е с теб. Съжалявам, приятел, но не винаги можем да имаме това, което искаме. По-добре остави нещата така, както са, преди да си се наранил още повече. Ако тя те харесва, ще те потърси и ще съжали за действията си. А аз на твое място сериозно бих си поговорила с приятеля ти... постъпката му не е никак мъжка [-(

01-04-2007, 08:22
mersi mnogo za s1vetite a 6to se otnasq do priqtelq mi mnogo otdavna go poznavam i mu imah mnogo golqmo doverie ,no kogato si prikazvah s nego mu kazah 4e sigorno 6te si ostanem priqteli no nema da e kakto predi i s16to taka mu zaqvih 4e mu nemam nikvo doverie

koalka
01-04-2007, 08:28
Гадно е това, което е станало с приятелят и това момиче, но нищо не можеш да направиш.Тя харесва него, а не теб.Това момиче не иска да е с теб и тя не може да бъде момичето на живота ти, все пак трябва да сте били заедно и наистина може и да е.Трябва да продължиш напред и да се опиташ постепенно да я забравиш.

01-04-2007, 11:24
Момичето не те заслужава!Спри да й обръщаш внимание, не говори с нея и не излизайте както преди. Трудно е, но от това, което си писал, явно се подразбира, че тя няма чувства към тебе, така че просто направи така, че да съжалява!

FiRe_LaDy
01-04-2007, 12:36
Shti kaja edno!Nachi lqtoto edno momche (segashnoto mi gadje) mnogo me haresvashe,dori tvyrdeshe che em obicha,ama az sa priah na mnogo vajna i go otrqzah nqkolko pyti.Toi ne se otkazvashe dokato ne doide moment v koito veche mu pisna i me zaeba.I togava razbrah che mai hodel s nqkva.I nz kvo mi stana ama pochnah da go tyrsq.Da mi stava se po simpatichen i taka edin den mu priznah za chuvstvata si.Toi sa prai malko na interesen ama v kraina smetka se okaza che na vreme sym go potyrsila.Taka che ako imash vyzmojnost trygni s nqkoi drugo momiche i spri da tyrsish tova momiche deto te e otrqzalo.Moje bi rano ili kysno(dano ne e prekaleno kysno) shte osyznae greshkata si i shte t epotyrsi.Uspeh. :wink:

sili
01-04-2007, 14:02
ami... aide i az ne6to da kaja... po dobre se opitai da go prieme6 i spri da i zvani6 i da nahalstva6 6toto taka 6e stane o6te po lo6o i moje da se stigne do tam 4e daje i da ne ste priqteli su6to taka nedei da i pravi6 gadno 6toto taka puk moje6 i dvamata da gi zagubi6 okon4atelno... znam go ot li4en opit ni6to 4e pri mene be6e malko po razli4no. sega si misli6 4e tq e momi4eto na jivota ti no vse pak se opitai da q zabravi6... puk ako tq re6i da se vurne pri teb i da te moli da i prosti6 moje da otstupi6, no v nikakuv slu4ai ne dopuskai otnovo da stanat tolkova silni 4uvstvata ti kum neq za6toto tq te e predala ve4e nqkolko puti... ne i pre4i otnovo da go napravi :smt009 i iskreno sajalqvam za slu4iloto se naistina e kofti i to dosta :smt011

pampers
01-04-2007, 14:13
ами най-добре 6те е да я забрави6 колкото и да си хлътнал по нея..извинявай ама тя доста ясно ти го е казала и показала да не се надява6 на ни6то а пък ако иска6 да направи6 гадно може6 да се мляска6 с приятелката на най-добрия ти приятел така както той се е подиграл с теб .. :wink:

vvs_go
01-04-2007, 21:22
mali pi4 spri da se unijava6 zarad taq k********* mani q i si nameri nova znam mnogo ama mnogo e trudno no taka e po dobre takiva momi4eta ne ocenqvat myja do tqh

sunny_girl16
01-04-2007, 21:31
Повярвай, тя само ще те наранява и никога няма да бъде такава , каквато ти си я представяш. такива момичета само могат да нараняват. Остави я , забрави я , спри да я търсиш... Ако тя осъзнае какво губи в твое лице - ще те потърси. Иначе просто не си заслужава !

01-07-2007, 13:11
mnogo vi blagodarq na vsi4ki,mnogo me ukorajihte :) i se nadqvam 4e 6te uspeq da se spravq

Allthatshewant
01-07-2007, 13:23
Това момиче показва по всякакъв начин, че не иска да е с теб. Съжалявам, приятел, но не винаги можем да имаме това, което искаме. По-добре остави нещата така, както са, преди да си се наранил още повече. Ако тя те харесва, ще те потърси и ще съжали за действията си. А аз на твое място сериозно бих си поговорила с приятеля ти... постъпката му не е никак мъжка [-(

syglasna sym \:D/

iiirish
01-07-2007, 13:55
със действията си тя не веднъж ти е показала, че не изпитва същото към теб. може би наистина я обичаш, но съгласи се, че не можеш да я накараш насила тя да обикне теб! както тя самата те е посъветвала - забрави я