View Full Version : Сънувах
лакома за изживявания
01-03-2007, 21:36
как с едно мом4е се сваляме и после се гмуркаме с него под водата в морето и той ме целува малко под корем4ето по посока към путето после като излязохме от водата му казах ЕЙЙ и се награбихме да се прегръщаме във водата,НО се събудих и интересното бе6е,4е бях мноого усмихната и по4ти се смеех,бе6е ми кеф,но защо само на сън се слу4и? ;( вие харесахте ли съня ми и искате ли да ви се слу4и нещо подобно?
Предлагаш ли се случайно ?
shadow4e
01-03-2007, 21:39
Сънувала съм разни такива неща. Странното е, че винаги съм мислела за приятеля ми и съм се колебала и винаги съм го предавала :lol: :lol: :lol: А наживо никога не бих, бих скъсала и тогава, но не така. Някои казват, че сънищата ни са тайните ни желания, но не мисля, много си ми е добре с тази връзка, ама отвреме навреме има такива сънища :)
mi vzemi si izpylni tainite jelaniq
а аз сънувах,че лягам да спа и като станах на сутринта найстина останових,че съм сънувал как лягам да спа!
Бати и якото :smt004
bloody cherry
01-03-2007, 22:16
brafo :smt005
qko mi e
01-03-2007, 22:46
zemi napadni batkoto kogato go sre6tne6 kat otide6 na more
sunqt ti e qk,iskam i az ama po-4esto da sunywam eroti4ni suni6ta
4e da se subyjdam i da pushkam na gadjeto,praila sum go i OTKACHA,po4va me napravo prez noshta ahh daa
как с едно мом4е се сваляме и после се гмуркаме с него под водата в морето и той ме целува малко под корем4ето по посока към путето после като излязохме от водата му казах ЕЙЙ и се награбихме да се прегръщаме във водата,НО се събудих и интересното бе6е,4е бях мноого усмихната и по4ти се смеех,бе6е ми кеф,но защо само на сън се слу4и? ;( вие харесахте ли съня ми и искате ли да ви се слу4и нещо подобно?
Колко пари даваш да те оправя?
лакома за изживявания
01-03-2007, 23:02
Умният, мисля 4е ти си тоя койт ше дава пари ако тръгнеме да се оправяме взаимно :twisted:
The`G_i_r_l
01-03-2007, 23:56
офф ...:smt011
Умният, мисля 4е ти си тоя койт ше дава пари ако тръгнеме да се оправяме взаимно :twisted:
Колко пари даваш да ти сбъдна съня тогава?
да ви умра на културата и сънищата...
alkobalko
01-04-2007, 08:14
И на мен ми се е случвало да сънувам нещо хубаво. В твоя случай не мога да ти кажа друго, освен да се опиташ да изпълниш съня си. С нищо друго не можем да ти помогнем (поне някои от нас).
лакома за изживявания
01-04-2007, 08:22
Пари не давам ве пи4 не разбра ли хаха пък и ти ще тръгнеш да даваш ако се заемем със зада4ата ти казах :evil:
Еми готин сън.И аз като сънувам нещо, не точно такова ми се иска да е истина, ама...
Пари не давам ве пи4 не разбра ли хаха пък и ти ще тръгнеш да даваш ако се заемем със зада4ата ти казах :evil:
Уау - вагината ти, ануса ти и устата ти да не са златни? Щото спермата ми е златна - 15 лева / 500 млл .Тва е едно свършване...