Влез

View Full Version : sex...orgazam

f_17
01-03-2007, 22:21
Dobre.4eta mnogo mneniq i kato 4e li vsi4ki momi4eta tuk svar6vat.E dobre na men mi se slu4va slednoto: kogato masturbiram polu4avam orgazam,no s priqtelq mi mi se slu4i to4no vednaj predi 6-7 meseca i ot togava ni6to.Kakvo mi e?Kolko dalgo vreme sex vi trqbva,za da svar6ite?Az si mislq,4e toi dobre pravi ne6tata.I s drugi sum bila.Vodq polov jivot ot 2 godini nqkude.
Pls help! :roll:

be_careful
01-03-2007, 22:44
ne e zaduljitelno da polu4ava6 daje za nqkoi e golqma rqdkost ne se spi4ai i ne misli samo za tva kak trqbva da stigne6 do orgasum vie kato se opoznaete telata s priqtelq si pove4e 6e znaete kak da si dostavqte maximalno udovolstvie

D M X
01-03-2007, 22:47
Може би си просто от тези които не се отпускат, нямат чувство за хумор и са пълни дърва. Не се обиждай.

f_17
01-03-2007, 23:14
Offf.... 1- s priqtelq mi sum ot godina i polovina. 2- 100% ne sum darvo,za tolkova vreme sum se nau4ila kakvo da pravq. 3- ne iskam s krastavica! :)

Jerry Ann
01-03-2007, 23:18
Може би си просто от тези които не се отпускат, нямат чувство за хумор и са пълни дърва. Не се обиждай.
Браво, бе пич! Щото не свършва, няма чувство за хумор?!?Покъртителна логика... Нещо друго? Да е немузикална, защото не се възбужда достатъчно?

panterata
01-03-2007, 23:21
амии то си зависи от момчето.. пък и от тебе.. при всеки си е различно , явно ви трябва още време за да си паснете достатъчно.. пробвайте различни пози и т.н.. нека да ти стимулира и клитора.. знам ли..

01-04-2007, 04:40
Dobre.4eta mnogo mneniq i kato 4e li vsi4ki momi4eta tuk svar6vat.E dobre na men mi se slu4va slednoto: kogato masturbiram polu4avam orgazam,no s priqtelq mi mi se slu4i to4no vednaj predi 6-7 meseca i ot togava ni6to.Kakvo mi e?Kolko dalgo vreme sex vi trqbva,za da svar6ite?Az si mislq,4e toi dobre pravi ne6tata.I s drugi sum bila.Vodq polov jivot ot 2 godini nqkude.

защо мастурбираш??? :-k :-k

ista
01-04-2007, 06:04

извинявай, ама не мога да разбера, къде трябва да живееш, какви трябва да са приятелите и средата ти, че да не знаеш такива неща... просто не ми го побира акъла. и то на 17 години...
и, мила, явно не можеш да четеш, защото има и момичета, които си казват, че не свършват.

lamzzzercho
01-04-2007, 09:51
може би правите много еднообразен секс и затова не стигаш до орагазъм! опитайте нещо по еротично

01-04-2007, 10:51

На 5-то прочитане ти схванах проблема. Е тва е то - разликата между това да знаеш как да си доставиш ти удоволствие а партньорът ти да незнае. Сподели му малките си тайни така че той да може да ти доставя удоволствие. Секса не е в тва само ръгане и пъшкане - сподели му това което те възбужда това което би те накарало да отхвърчиш до небето. Тогава ще стане...!!!
късмет!!

01-04-2007, 11:02
Мацка, на твоя пи4 ще му кажеш:
"Който бърза-повтаря!"
а ако няма сили да завтаря и да потретва ше го накаташ първо да те излиже като хората.

BloodSoul
01-04-2007, 11:12
Хмм.. само първите няколко пъти, когато правих секс не можех да свършвам. Мога да ти препоръчам да опитате разнообразието - различни пози, бързо, бавно, мощно :-D

shizzle
01-04-2007, 14:01
И освен всичко това - Time Is Orgasm.

D M X
01-05-2007, 00:04
Браво, бе пич! Щото не свършва, няма чувство за хумор?!?Покъртителна логика... Нещо друго? Да е немузикална, защото не се възбужда достатъчно?

Не винаги момчето е виновно за всичко дееба!