PDA

View Full Version : Пред него/нея?

nasty_f
01-03-2007, 22:25
Сега се замислих и се питам,плакали ли сте някога пред момче1момичета и защо?
А вие момчета?
Сорка,ако темата се повтаря :wink:

AliceSw
01-03-2007, 22:30
не мога да пла4а по принцип, не мога да пла4а пред хора 8-[

Jamalska
01-03-2007, 22:35
И мъжа ме е разревавал и той го е правил пред мен...бати ки сме затънали :evil:

HopeLesss
01-03-2007, 22:38
Да, не ме е срам да плача, това е израз на чувства. Много пъти са ме разплаквали, много пъти и аз съм разплаквала :roll:

Demny
01-03-2007, 22:41
Да.В един такъв скофтен ден дето от сутринта ми беше криво имах среща с него и както си вървяхме в парка извднъж спрях на едно място до реката и си помислих как след време ще съм на същото това място само че без него и сълзите ми просто потекоха и си изплаках всичко което ми се беше насъбрало.Само че сега осъзнавам че това е било грешка защото точно след този случай той не ме потърси близо семдица и скъсах с него.Но не съжалявам.Просто ме е яд че реших да му споделя цялата си мъка и всичко а той...е все пак направи всичко възможно да ме успокой.С 1 дума глупава работа (:

nasty_f
Аз честно казано никога не съм плакала пред момче,нито те пред мен...Може би,защото не съм имала сериозни връзки.
П.П.-Мног яко ви излъгах :smt044 ...всъщност съм плакала пред гаджето си сега на Нова Година, и аз не си спомням,понеже винаги като се напия рева и не знам защо :smt043 ...Той ме пита за какво съм ревала,а аз дори не си спомням..Дори каза,че съм му ударила шамар и съм го напсувала :mrgreen:

JIuJIu
Честно да си призная да!Когато признах чувствата си на момчето,в което съм влюбена ужасно много плаках. :(

panterata
01-03-2007, 23:48
като сме се карали с гаджето съм ревала.. ревала съм и на рамото на приятелка (заради някой тъпак..) , плакала съм и на кино ( тъжен филм..)

PoisoNGirL
01-03-2007, 23:56
emi kakto i da go mislq mai e samo edin put..kogato s edno bivshe gadje,s koeto sega sme si mn dobri priqteli kaza,che shte zaminava da raboti v chujbina...adski gadno mi stana shtoto oshte mn si go obicham i toi men i ni stana kofti .. raznejihme se i nie kato nikoga.oshte se buzikame s toq sluchai
inachee za momche ne se plache ili pone NE PRED NEGO

Absconding
01-04-2007, 00:03
Не съм и нямам намерение да го правя. По принцип съм мн. сдържана в това отношение и рядко плача, още по-малко пред някой.

The`G_i_r_l
01-04-2007, 01:12
Мисля,че не :-k

{{P}}
01-04-2007, 01:53
abe az mnogo sum plakala za momcheta .. ama ne i pred tqx .. 0bache te red men si plachat .. nz za sht0 .. predrazpolagam gi qvno..
Ama mi se stryva smesshno momche da plache pred momiche .. nz zashto

BuBi008
01-04-2007, 02:05
Da plakala sym mnogo puti povecheto puti sa bili pred priqtelki ili roditelite mi . Samu vednyj sym plakala pred momche i to e segashniqt mi priqtel no pak za smetka na tova i toi e plakal pred mene . Moje da kajete e tozi pak kav e takav gei che da plache no pak kakvo az lichno mnogo se zaradvah ne che se zaradvah che plache no mi stana nqkakvo hubavo che tolkova mu pyka za men i ne se pravi na vijte me koi sym i kolko silen myj sym .Prosto uvajavam chuvstvata mu i nai veche che gi pokazva smelo i bez pritesneniq.

iiirish
01-04-2007, 05:33
разбира се, това е напълно нормално. с бившия ми приятел сме имали доста такива моменти в които или той си изразява някакви емоции така, или аз. не мисля, че когато изпитваш нужда и желание да плачеш трябва да се притесняваш пред кого точно го правиш. това не е срамно, нито обидно за нас самите!

01-04-2007, 06:04
Горе-долу в рамките на една седмица плаках два пъти за едно момиче,веднъж когато бях сам,и веднъж пред нея...

He3HauKa
01-04-2007, 07:10
Да плакала съм,в моменти когато много са ме наранявали.Разплаквала съм ...за което много съжалявам :smt009

koalka
01-04-2007, 08:18
Плакала съм само пред едно момче.И причините са, че съм страдала.

alkobalko
01-04-2007, 08:55
Да, аз съм плакала пред него,както и той пред мен. Плакали сме и заедно в един много тежък и за двамата момент. Това да изразиш чувствата си пред човека, който обичаш не е срамно, нито пък лошо.

Insatiable
01-04-2007, 08:56
Плакала съм единствено пред приятеля ми.. :(
И той веднъж е плакал пред мен .. кофти работа

malkata_
01-04-2007, 09:06
Плакала съм единствено пред приятеля ми.. :(
И той веднъж е плакал пред мен .. кофти работа

почти същото...и аз съм плакала само пред приятеля ми...но той не веднъж е плакал пред мен...(в повечето пъти за мен,но има и такива по други причини)...примерно той плака когато един мой бивш поиска да се съберем отново и моя някакси разбра и дойде при мене разплакан и...беше много мил и сладък...и още съм с него...но не ме притеснява факта че съм плакала или завбъдеще ще плача пред него...за него и тн!!! :mrgreen:

IlLuSi0nS`
01-04-2007, 09:07
никога не съм плакала пред друг човек.. било то приятел, приятелка, родители.. незнам защо, но мога да плача единствено ако съм сама и никой не може да ме види.. да плачеш пред друг човек за мен е слабост, а ако покажеш, че си слаб става лошо.. затова си плача самичка, макар че се случва доста рядко..

CVETELLINA
01-04-2007, 09:08
1 път,но вече бяхме скъсали...веднъж,когато го видях с друга във дискотеката....и това вече беше прекалено за мен (понеже още го обичах,обичам де)...и тогава стана така,че не само пред него плаках,а пред цялата дискотека :? ...мисля че беше глупаво малко,но ми беше много гадно...след това говорихме с него де :| ..

ThePainIsReaL
01-04-2007, 09:36
Аз съм си ревливка , да си призная . Плакала съм .. много и то .. и всеки път е било за един и същи човек . Плакала съм от болка , страдание, мъка , любов по него . И все още си плача понякога .. защото усещам липса , не мога да наименувам мислите и чувствата си , но след като имам нужда да го направя , плача .. и те сълзите си говорят вместо мен . Плакала съм пред въпросното момче , пред съученик , пред приятелки .. понякога съжалявам , че не съм силна и не мога да си скрия сълзите , но друг път се радвам , че съм толкова емоционална. Та .. дано не ми се налага поне тази година да плача често , защото миналата си изплаках очите .. :?

DiabolicAngel
01-04-2007, 09:49
Мисля,че не съм плакала пред момче.Само пред приятелка или пред майка ми,но то там е простено :roll:

prosto_f
01-04-2007, 09:57
ne sam plakala pred mom4e no sam imala repliki pred nego ot roda ''izrevah si o4ite zaradi tebe be............'' :-$ ina4e pred dr hora sam plakala,ama ne me e saram i pred mom4e no prosto ne sma imala pri4ina osnovatelna..........aaaaaaaaa edin pat samo kato mi varzaha tenekiq ama toi ne be6e tam da me vidi :smt005 nqma zn tva ve4e e minalo

miloto_girl_4e
01-04-2007, 10:45
Да, плакала съм за момче .. два пъти пред него(вече бяхме скъсали :? )и доста пъти сама у нас .... Не, не ме е срам, че съм плакала пред него ... просто имах нужда и така се случи..
И той се разплака пред мен(пак след като вече бяхме скъсали)... и така, и двамата ревахме един за друг, но не се събрахме(пустата му негова гордост...)
А иначе за мен е плакало още едно момче(поне само едно ми е признало това..)

anSsito
01-04-2007, 10:52
Мммм не съм плакала пред момче...и не мисля да пробвам ;)
Иначе у къщи..кат мноу ми се струпа съм плакала..мноу съм проста..не си заслужава...
А иначе пред мен...май не....саму на бившия му се бяха насълзили очите един път...

IKisseDAGirL
01-04-2007, 11:00
пффф да и още ме е срам като се сетя :oops:
трябва да съм била мн заблудена да си позволя такова нещо #-o

strange__
01-04-2007, 11:35
На рождения ми ден,когато вече бяхме останали само двамата и аз бях пийнала и понеже чувствах,че има проблем и алкохола отключи емоциите...само тогава съм ревала пред него и то за глупости :wink:

FiRe_LaDy
01-04-2007, 12:22
Ami az lichno sma plakala samo az edno momche.Vsichkite mi priqteli sa me vijdali da placha za nego.I nai - loshoto e,che i pred samiq nego plakah.Mnogo mi beshe kofti,no e fakt.Dori na NG malko sled 12h kakto stoqh i se razplakah za bivshiq.I gadjeto mi razbra,no nishto ne mi kaza,zashtoto znae kolko go obichah.Nz dori sega kato se setq za nego i pak mi se nasylziha ochite.Za tozi chovek sym plaka adski mnogo dori i pred roditelite mi. :oops: Ujasno mi e kofti,no .... :smt010 :smt010 :smt010
P.S. Ne mislq,che za drug shte placha!Poprincip za momche ne mi puka chak tolkova.Inache segashniq mi priqtel e plakal za men pred men i pred edin priqtel :roll:

pampers
01-04-2007, 14:16
Не за сега не съм и дано да не ми се налага да пла4а :lol:

sexy_dizzy
01-04-2007, 14:25
Да, аз съм емоционален човек и показвам чувствата си.Плакала е много силна дума, чак до плач не съм стигала, но съм се просълзявала пред гаджето ми, но ме е успокоявал.Може би понякога съм го правила, за да предизвикам съчувствие от негова страна.Малко подло, но върши работа. :wink:

NyMpHeTaMiNe_f
01-04-2007, 14:28
Ne mi se e slu4valo :D

Nadelina
01-04-2007, 14:32
Ne sym plakala.. Iskala sym da zaplacha.. za da go nakaram da mi povqrva i dumite mi da izglejdat po iskreni i poveche da mu vyzdeistvam.. no uvi!

Charleese
01-04-2007, 16:52
Да,разплаках се веднъж пред един човек и не съжалявам за това. :) Но сега,след като мина доста време оттогава,осъзнавам,че тези сълзи са били абсолютно ненужни и детински O:)

BeBencEto
01-04-2007, 16:54
в момента не се сещам,но май се е случвало веднъж....а беше просто,защото не издуържах...въпреки че ми беше и смешно...

iskamTe_vednaga
01-04-2007, 16:55
ami da plakala sam ..... :smt010

Undying
01-04-2007, 18:34
Не,не съм,по принцип плача само когато съм сама.

In4iTu_
01-04-2007, 18:53
Да, случвало ми се е.

love_sdv
01-04-2007, 18:59
az sum plakala pred momche samo ot shtastie, ama ne znam dali tova se broi. inache... ne che go smyatam za neshto losho... no prosto kato vidya momche i ne i se lache. ama kato izleze(izlyaza) ponyakoga takyv rev pada...

Th3WildAng3l
01-04-2007, 19:00
Да плакала съм пред момче.

Sweetlove1990
01-04-2007, 19:23
Не ми се е случвало....не че е нещо срамно но просто не мога да плача пред хора....

Allthatshewant
01-04-2007, 19:24
az sym plakala pred priqtelq mi i toi e plakal pred men vse pak sme dostaty4no vreme zaedno blizki sme i kogato ni e tejko zashto da ne si poplachem :?

CaPuTyYyY
01-04-2007, 19:45
Ми не и не ща да го прая :mrgreen:

martin_91_
01-04-2007, 20:07
Аз съм момче и съм плакал да !!! Някаде два пъти ... :)

Kraken
01-04-2007, 20:24
Аз съм момче и не съм плакал то аз дори когато съм на погребение не плача па камо ли за нещу друго

LO6IQ
01-04-2007, 20:26
Амиии ... чувствителен съм ,какво да се прави .. по някой път даже като не ми идва до плачене някакси ти става тъжно/мъчно за някой или нещо. Плакал съм на филми -като Титаник и тъжни песни които ми припомнят миналото. :| :( На погребение и аз не съм плакал :|

Krem4eto
01-05-2007, 09:50
Не съм се разплаквала пред момче,нито момче пред мен...Иначе веднъж щях,но не се разплаках и дори момчето не забеляза ;)!!!