PDA

View Full Version : Как да предложа да правим на момиче?

Интернет Турист
01-04-2007, 00:32
Така искам да знам как да предложа да правим секс на момиче...как го правите вие и т.н
Моля без спам...давайте го по сериозно.
Благодаря предварително! :)

01-04-2007, 04:35
Така искам да знам как да предложа да правим секс на момиче...как го правите вие и т.н

Покани я на филм у вас :smt005 :smt005 :smt005

ista
01-04-2007, 06:07
ъъъ... след като не знаеш как да я поканиш да правите секс и се притесняваш, представи си какво ще стане като тръгнете да правите секс... :arrow: :arrow: :arrow:

01-04-2007, 06:57
Извади го. Тя ще разбере.

olive_oil
01-04-2007, 07:29

Покани я на филм у вас :smt005 :smt005 :smt005абе смей се ти,ама тва е стар номер.

_candy_girl_
01-04-2007, 08:33
покани я на кафенце у вас :-k

koalka
01-04-2007, 08:34
Идва си от само себе си.Всеки го прави по различен начин.

01-04-2007, 08:57
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :shock: :-D :-D :-D :-D

lamzzzercho
01-04-2007, 09:29
що не и кажеш направо и ако не те разбере я изнасили :lol:

01-04-2007, 10:43

Покани я на филм у вас :smt005 :smt005 :smt005абе смей се ти,ама тва е стар номер.

да, винаги действа затва го казвам...

Нека сериозно
Първо преди да направиш такова нещо като да я вкараш в леглото, трябва да бъдеш наистина сигурен че и двете страни го искате. Първо колкото и да и тъпо да звучи трябва да седнете да поговорите(тва е мн важно ако и на двамата ви е за първи път). Първо трябва да поговориш с нея за това дали и тя иска да го направите (какъвто и да е отговора поне остава доброто впечатление). Ако се навие тогава си знаеш как да действаш, но ако е с девственица трябва да бъдеш изключително внимателен!!! Ако не се навие, не оклюмвай - все някога ще й писне да отказва :lol: :lol: :lol: Има и трети вариант - да се навие обаче да не се чувства готова - тогава просто изчакваш, но и всеки ден поне малко намекваш че я желаеш. ЗАПОМНИ ДВЕ НЕЩА!!
1. Ако й е за първи път - никога не го прави за собствения си кеф защото тогава тя изпитва болка а не удоволствие - бъди по-внимателен даже бих казал много внимателен и много нежен!!
2. Винаги го правете с предпазни средства за да не влизаш повече във тоя форум със "май е бременна?" . Ако ти е за пръв път - съвета ми е да си носиш повече презервативи - винаги ще има възможност за втори трети даже и четвърти и късмет на петия и шестия рунд :D :D за една вечер!!

КЪСМЕТ БАТКА!!!!

bulgarche
01-04-2007, 10:50

К'во стар номер бе...аз даже да нямам такива намерения и...докъто пусна филма...виждам само началните и крайните надписи :)
Аз един филм...2 или 3 пъти съм почвал да го гледам и накрая го гледах сам. Ама има и друга далавера, ама туй е за хората които искат да гледат филм: Правите секс и след това си пускате филма докато партьора/ката ви спи ;)

01-04-2007, 11:03
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :shock: :-D :-D :-D :-D

axaxaxaxaxaxa

Интернет Турист
01-05-2007, 01:55
Абе няма да ми е за първи път обаче предишните пъти стана по само себе си без да се разбираме нищо...целувки това онова и айде в леглото. :)Затова питам...не че се притеснявам да и го кажа обаче не искам да прозвуча,като някакъв загорял или откъсан тип.

Пак за предпазните мерки знам как да действам не съм някакъв откъсак,които си мисли,че нищо няма да стане,ако не ползват презерватив...:)

А тези,които нямат смислен отговор по темата нека си мълчат,защото изобщо не обръщам внимание на мненията им.
Благодаря на отзовалите се сериозно.:D

teenkopele
01-05-2007, 06:16

Покани я на филм у вас :smt005 :smt005 :smt005

Класика. :mrgreen:

:arrow: Не е нужно да я питаш. Покажи й намеренията ти с действия. (Досещаш се за какви действия става въпрос.) :wink:

alkobalko
01-05-2007, 06:30
Действията говорят много повече от думите.

shizzle
01-05-2007, 10:24

Ами, обикновено правим секс СЪС момиче. Когато е НА момиче, гледаме да сме много внимателни и нежни, да не я смачкаме тотално.

К'во стар номер бе...аз даже да нямам такива намерения и...докъто пусна филма...виждам само началните и крайните надписи :)
Аз един филм...2 или 3 пъти съм почвал да го гледам и накрая го гледах сам. Ама има и друга далавера, ама туй е за хората които искат да гледат филм: Правите секс и след това си пускате филма докато партьора/ката ви спи ;)

Така си е, аз съм се отказал да гледам филми с партньорката ми. И после момчетата само за секс сме си мислели!! Един път НАИСТИНА исках да изгледам филма, защото нямаше да имам друга възможност и - nichts mamata - тя ми се качи на главата, съблече ми дънките, олигави ме целия - аз гледам! После ми се цупи защо не съм й обръщал внимание!

Оттогава с нея - само филми на Дисни (УМИРАМЕ СИ ЗА ФИЛМИ НА ДИСНИ!)

shizzle
01-05-2007, 10:39

Ами, обикновено правим секс СЪС момиче. Когато е НА момиче, гледаме да сме много внимателни и нежни, да не я смачкаме тотално.

Така си е, аз съм се отказал да гледам филми с партньорката ми. И после момчетата само за секс сме си мислели!! Един път НАИСТИНА исках да изгледам филма, защото нямаше да имам друга възможност и - nichts mamata - тя ми се качи на главата, съблече ми дънките, олигави ме целия - аз гледам! После ми се цупи защо не съм й обръщал внимание!

Оттогава с нея - само филми на Дисни (УМИРАМЕ СИ ЗА ФИЛМИ НА ДИСНИ!)