Влез

View Full Version : Moderated:Гаджето ми не иска да ме целуне, било го срам...

azz_f
01-04-2007, 08:24
i taka problema mi e 4e dosega ne sum imala gaje sega imam xodim ve4e ot 2 sedmici ama toi ne iska da me celune 6tot uj go bilo sram i 4e dosega ne e xodil s momi4e koeto si e nqmalo gadje toi znae 4e i ne moga da se celuvam i moje bi i zaradi tva a toi e jenkar koeto govori samo za sebe si v4era kato me izpra6taxa toi i edni fr go ubejdavaxa da me celune i ni ostavixa samo ama pak ni6to ne stana ta kajete mi kvo da prava 6tot men me e sram az sa buda purva a i nz kak to4no pomojnete plssssss

na 14 f sum ako ima zn

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

koalka
01-04-2007, 08:31
Да бе, женкар, ама е нямал гадже и не може да се целува.Ами и двамата ви е срам и някой трябва да направи първата крачка.Какво толкова?Просто го целуваш.

alkobalko
01-04-2007, 08:34
От това, което разбрах той не иска да тецелуне, защото е женкар, а ти не си имала гадже? :shock: И какво ходене е това? Следващия път не чакай той да те целуне, а ти поеми нещата в свои ръце.

miloto_girl_4e
01-04-2007, 08:34
Мен пък ми е интересно какви гаджета сте вие без дори да се целувате ... На по 14 години хич не сте малки за целувки [-X Поговори с него, кажи му, че няма от какво да го е срам и че даже трябва да му хареса факта, че именно той ще те научи да се целуваш и т.н :wink:

_candy_girl_
01-04-2007, 09:06
ами напревете го и двамата смисал и двамата се доближете един до друг и се целунете аиде даваите \:D/

malkata_
01-04-2007, 09:10
i taka problema mi e 4e dosega ne sum imala gaje sega imam xodim ve4e ot 2 sedmici ama toi ne iska da me celune 6tot uj go bilo sram i 4e dosega ne e xodil s momi4e koeto si e nqmalo gadje toi znae 4e i ne moga da se celuvam i moje bi i zaradi tva a toi e jenkar koeto govori samo za sebe si v4era kato me izpra6taxa toi i edni fr go ubejdavaxa da me celune i ni ostavixa samo ama pak ni6to ne stana ta kajete mi kvo da prava 6tot men me e sram az sa buda purva a i nz kak to4no pomojnete plssssss

na 14 f sum ako ima zn

Moderated by miloto

надали ще прочетеш нещо по различно от това "давай ти първа го целуни" и тн....няма от какво да ви е срам бе хора...вярно че първата целувка е малко излагация,ама има и втора и трета(който определено са по добре).....така давай без притеснение пък каквото стане!!! :mrgreen: \:D/

ThePainIsReaL
01-04-2007, 09:28
Аре , моме .. не се излагай . Събирай смелост и Кисс , Кисс :mrgreen: Не е толкова страшно

Barbie
01-04-2007, 10:36
Толкова сте сладки - женкар на 14!!!! :lol:
Кажи му на т'ва момче да спре да се лигави. Бас ловя, че не ще да те целуне, понеже и той не е сигурен как. Хващаш го, казваш "Целуни ме...сега!"...или направо ти го целуваш и толкоз. Първата целувка е нещо чудесно и в нея няма нещо страшно. Давай смело :wink:

anSsito
01-04-2007, 10:46
Просто действай...наистина следващия път като се видите ти направи първата крачка..спокс няа се изложиш..Пък и вече 2 седмици ходите..и не сте се цункали..хмз ако продължавате така..има ли смисъл?!Та вие ся сте като приятели..не гаджета..

IKisseDAGirL
01-04-2007, 11:09
на 14 някои вече секс правят, пък вие още до целувка не сте стигнали :o

piska_
01-04-2007, 11:11
Еми направи ти първата крачка :wink:

Scarabey
01-04-2007, 11:16
Е от кво толко го е срам не е на 10 годинки а и нали се води за женкар къв му е проблема на тоя човечец.И аз като другите не мога да си представя какви гажета сте ако не се целувате поговори с него,събер достатъчно смелост и направи първата крачка.Успех :wink:

Eleonora
01-04-2007, 11:18
тогава действай първо ти :wink: Ако наистина е такъв голям женкар...до сега да беше той да те налазва

pampers
01-04-2007, 14:29
женкар бил пък до ся е нямал гадже ааа тва не6то не мога да го разбера :shock: срам го било да те целуне хахаха ми целуни го ти бе..не е толкова трудно все някой трябва да направи първата кра4ка от двамата :lol:

iiirish
01-04-2007, 15:16
не съм чувала още женкар да се срамува пред момиче :smt005 . може би проблема е в теб. потърси причината в себе си най-добре ;) но ако все пак държиш на тази целувка опитай се да го целунеш първа. няма значение, че не можеш. когато го направиш ще се убедиш, че няма нищо трудно, а е нужна просто малко повече техника

CaPuTyYyY
01-04-2007, 15:31
бахти и "женкаря" пък да го е срам се ми на ума :mrgreen: Или не иска да те целуне или и аз незнам.Тръгни ти да го целуваш и ако се дръпне удряш му една майна и готово.. :roll:

LO6IQ
01-04-2007, 15:45
Следващия път ти го целуни , какво като не можеш .. никой не се е родил научен . И ти ще се научиш споко . \:D/ :smt008 :::

LO6IQ
01-04-2007, 15:46
бахти и "женкаря" пък да го е срам се ми на ума :mrgreen: Или не иска да те целуне или и аз незнам.Тръгни ти да го целуваш и ако се дръпне удряш му една майна и готово.. :roll:
И това е вариант ... :mrgreen:

Undying
01-04-2007, 18:41
Миличка,щом виждаш че и двамата нещо се притеснявате,преодолей срама си и вземи нещата в свои ръце.Кажи му примерно "Вече не мога да издържа на неустоимия ти чар" или нещо от сорта,което със сигурност би свършило работа.Айде,действай преди да е станало твърде късно. :D

In4iTu_
01-04-2007, 18:44
Аре , моме .. не се излагай . Събирай смелост и Кисс , Кисс :mrgreen: Не е толкова страшно

Хахха - дам :mrgreen:

Krem4eto
01-05-2007, 09:55

na 14 f sum ako ima zn

Moderated by miloto

НЕ е женкар...Ако беше женкар,още на 1-та среща щеше да те целуне :wink: Ако ти не го целунеш,той няма да го направи...Повярвай ми сблъсквала съм се в такава ситуация,накрая скъсахме,защото нямаше нищо между нас (целувка)...

01-06-2007, 06:39
purvo da douto4nq toi e na 16 a az na 14 a i ne toi si e nqmal gadje toi e imal mn ama az ne sam
i taka ami blagodarq na vs ot foruma ve4e se celunaxme blagodarenie na edna fr koqto go nakara i toi me celuna {{{}} :smt008 :smt007 ama nz dali go napravix dobre strax me e kak sum se predstavila a i malko se oligavix za nego nz :mrgreen: :-D :mrgreen:

sladurana2319
01-06-2007, 10:37
abe hvashtash go i my kazvash ili ti me celyvash ili az tebe i ....ako toi nenaprai nishto prosto go celyvash....ne e tolkova strashno...a i parvata celyvka ne se pomni kva e bila sladka ili ne shtoto sled tfa sas sigyrnost ti predstoqt mn sladki i nejni celyvki...az sam na 14 i parvata mi celyvka beshe na 12 i sq nepomnq vaopshte kak e bilo samo znam s kogo beshe i kade beshe.....prosto go celyni i dan ti pyka.... ;) yspeh

sexY_mackA90
01-06-2007, 11:45
От това, което разбрах той не иска да тецелуне, защото е женкар, а ти не си имала гадже? :shock: И какво ходене е това? Следващия път не чакай той да те целуне, а ти поеми нещата в свои ръце.

iLoVeYoU
01-06-2007, 12:15
abe hvashtash go i my kazvash ili ti me celyvash ili az tebe i ....ako toi nenaprai nishto prosto go celyvash....ne e tolkova strashno...a i parvata celyvka ne se pomni kva e bila sladka ili ne shtoto sled tfa sas sigyrnost ti predstoqt mn sladki i nejni celyvki...az sam na 14 i parvata mi celyvka beshe na 12 i sq nepomnq vaopshte kak e bilo samo znam s kogo beshe i kade beshe.....prosto go celyni i dan ti pyka.... ;) yspeh

I moqta purva celuvka beshe na 12 a sega sum na 14 ponq s koi beshe no ne i kak beshe :wink:

01-06-2007, 14:43
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle :twisted: Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir :smt019 :smt019

Ice Princess
01-06-2007, 14:46
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle :twisted: Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir :smt019 :smt019

Да, ама тебе никой не те пита :smt019 :smt016 Едва ли някой се интересува точно от твоето мнение :mrgreen:

LO6IQ
01-06-2007, 15:07
А ти отиди на психиатър :evil:
iLoVeYoU каза:,,I moqta purva celuvka beshe na 12 a sega sum na 14 ponq s koi beshe no ne i kak beshe'' ... странно .. аз помня и как беше :mrgreen:

Allthatshewant
01-06-2007, 15:13
Мен пък ми е интересно какви гаджета сте вие без дори да се целувате ... На по 14 години хич не сте малки за целувки [-X Поговори с него, кажи му, че няма от какво да го е срам и че даже трябва да му хареса факта, че именно той ще те научи да се целуваш и т.н :wink:

Napylno syglasna sym \:D/

01-06-2007, 16:02
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle :twisted: Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir :smt019 :smt019 ABE XORA 4ETETE PO DOBRE AZ SUM NA 14 A TOI NA 16 EEEEEEEEEEEE

AZZ_
01-07-2007, 12:15
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle :twisted: Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir :smt019 :smt019 BE EI 4ETE MALKO BE XORA TOI E NA 16 I OPREDELENO SE E CELUVAL AMA NQMA ZN VE4E SE CELUVAXME

Undying
01-07-2007, 12:34
I takaa.. po vsi4ko li4i 4e i dvamata ste mnoooo zle :twisted: Ti si zle, 6toto ne si se celuvala, toj e zle, 6tot jenkar na 14... mani mani ( i pak ne se e celuval). Men ako pitate, razdelete se i idi v manastir :smt019 :smt019 BE EI 4ETE MALKO BE XORA TOI E NA 16 I OPREDELENO SE E CELUVAL AMA NQMA ZN VE4E SE CELUVAXME
Браво,дано сега си щастлива. ;-)

olga
01-07-2007, 15:16

na 14 f sum ako ima zn

Moderated by miloto

Еми той нали е женкар!Тряа да може да се целува нали ако е целувал други що да го е срам от теб?!Я си помисли дали т'ва е причината-че го е срам!И това че не можеш да се целуваш не е за притеснение кой се е родил и да знае как да се целува?!Поговори с гаджето си и си разяснете дали ще се целувате или там к'во ще прайте нз!!!успех

skate-more
01-07-2007, 17:19
извинявай обаче вие как сте тръгнали? по принцип вече сте доста големи и предполагам сте тръгнали в мига в който сте се целунали за първи път.. доста се самнявам да е дошел при теб и да е казал : искаш ли да си станем даждета .. :shock:

sexy_mafia
01-07-2007, 17:56
jenkar pak ne znael da se jeluva?!?!?!eftin nomer.mom4etata sa ujasni lajci!pogovori s nego,egati na 14 ne ste malki! :smt045 nai lesno go xvani na tiasno :twisted: niama sramejlivi mom4eta na toia sviat znam ot opit!! :smt013

01-08-2007, 14:08
Браво,дано сега си щастлива. ;-) emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane

axa
01-10-2007, 09:55
:-k :-k :-k :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007

01-14-2007, 06:28
abe toq pustinqk da go duxa _)_ idiot skapan :smt019 :smt013 :smt014

LO6IQ
01-14-2007, 08:17
abe toq pustinqk da go duxa _)_ idiot skapan :smt019 :smt013 :smt014
Ъхъ. :mrgreen:

01-14-2007, 11:05
emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane

Hm stranno... Toq mai se pravi na int... :-s
Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai :smt019

Talisman
01-14-2007, 11:07
Цитат:
emi do nqkude ama nz koga 6e imame sledva6ta celuvka do kato nqkoi ne go obedi 6tot ako edna fr ne go be6e nakarala ni6to nqma6e sigorno da stane

Hm stranno... Toq mai se pravi na int...
Q saberi kuraj , hvani go na tqsno , celuni go vaobshte ne pitai

svetlidim
01-14-2007, 13:16
извинявай обаче вие как сте тръгнали? по принцип вече сте доста големи и предполагам сте тръгнали в мига в който сте се целунали за първи път.. доста се самнявам да е дошел при теб и да е казал : искаш ли да си станем даждета .. :shock:

Ами 100% няма да е казал "искаш ли да си станем даждета .."!По-скоро "искаш ли да станем гаджета".А иначе по въпроса-пробвай да си миеш зъбите или да дъвчиш дъвка може да е от това.Ако не е това,значи ....голям льохо си си хванала ееееей!Абе пробвай да го питаш най-добре!

BM
01-14-2007, 14:04
mi mili4ka to trqbva da ti doide otvutre...a tva ,4e ot 2 sed hodite i ne ste se celuvali mi se struva dosta stranno...to prosto tava bez ugovorki i razni takiva raboti..ako ima6 trupka kum nego,ako iska6 da go celune6 togava davai...nqma stra6no ot tva ,4e ne si se celuvala-to ne se u4i v u-6te..ako ima6 4uvstva 6te ti e hubava celuvkata ;) ... moqta 1va celuvka be6e ujasna zatva te suvetvam,ako nqma6 jelqnieto da se celuva6 s nego...mi ... to za kvo se nari4a gadje :P..budete si priqtel4eta ;)..aied uspeh :)

[m!s$_k@pr!$]
01-14-2007, 16:04
Aми извинявай ама той на колко е? Щото ако е някои 14-15 годишен келеш нищо ново, ама пак е многоооооо странно. Ами и аз ъм на 14 и като искам нещо си го получавам, не само целувки.... :-D

01-15-2007, 13:17
=D> =D> =D> vie ste velikiiiiii

D1v`Petel
01-15-2007, 21:38
Ми като е женкар и го е срам да те целува (както ти го описваш) му тегли 1 майна ( с извинение за думата) и си намери някой стабилен пич. Какво си тръгнала да се ядосваш?
Не се ядосвай намери някои разбран (дето няма да го е срам) ии това е , не виждам от какво трябва да се притисняваш. Успех от мен :wink:

01-22-2007, 11:18
msss na vsi4ki ve4e skusaxme ama gadnoto e 4e o6te go xaresvam :?

ева-мария
01-22-2007, 12:29
Ти направо ме вкара не знам къде с твоята история. То беше ясно,че ще скъсате. За да те целува само по убеждението на някаква твоя приятелка и не сте го правили още преди да тръгнете..хах,че какви гаджета сте били!? По-добре,че сте скъсали. Успех и при следващото гадже да не останеш пак без целувка хохо

nikinkaaa
01-22-2007, 12:30
Детска му работа

01-25-2007, 10:58
abe aide sega

CrIsTiaNo_
01-25-2007, 12:22

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

smeshiii
01-26-2007, 01:13
АХАХАХХАХАХАХаххаХАХАХАХА ХАХХААХ
е не :lol:

go go girl just do it
ади ма жина мляскай го
в крайна сметка ти е гадже мое си праиш кото искаш с нео :-D

beautiful_girl
01-26-2007, 16:21
mi toi 6tom e jenkar, edva li bi go bilo sram da te celune. ne se obijdai ama toi mai e golemo dete. koi znae.... moje bi ti trqbva da vzeme6 ne6tata v svoi race i sam sigurna 4e 6te se spravi6 po-blestq6to i ot nego! uspeh i spokoino :)

01-31-2007, 15:15
off pustinqci sa vs

01-31-2007, 15:49
MIlichka kav e toq jenkar che da ne e hodil do sega s momiche i da ne se e celuval tva che e jenkar toi li ti go kaza xaxa bahti jenkara da ti kaja li neshto az sashto sam na 14 i az vse oshte ne sam se celuvala obache sled 2 dena imam sreshta s edin koito daje veche en uchi ami e v kazarmata i vaopshte ne mi puka ne si misli losho nqma nishto da pravq s nego v smisal sex toi moje i da go iska ama az nqma da go napravq a pak veche ako she e s mene she e i ceh tei de hich d ane ti puka znaish li kolko ima kato nego nqkakvi s golqmo samochuvstvie a pak bez pokritei pokaji mu che ti si po silna i togava veche enshtata moje i da se opravqt v smisal ceh vii togava shte ste naistina kato gadjeta ami ne kato priqtelcheta ta az s priqtelite mi se darja do nqkade kakto vii predpolagam samo se pregrashtate i po buzata se celuvate (pone tam) i az sam taka s fr az ne che nqmam smelost ami prosto ne e dosal podhodqshtiq a pak ti sega imash strahotna vazmojnost poneje i toi e neopiten i dori da stane gav nqma da ima problem shtoto toi do sega ne e celuval nikoq.Nadahai se mn qko i varvi prosto kato go vidish zapati se kam nego i prosto go celuni taka kakto mojesh USPEH MILA!!! :)))

02-03-2007, 18:18
MIlichka kav e toq jenkar che da ne e hodil do sega s momiche i da ne se e celuval tva che e jenkar toi li ti go kaza xaxa bahti jenkara da ti kaja li neshto az sashto sam na 14 i az vse oshte ne sam se celuvala obache sled 2 dena imam sreshta s edin koito daje veche en uchi ami e v kazarmata i vaopshte ne mi puka ne si misli losho nqma nishto da pravq s nego v smisal sex toi moje i da go iska ama az nqma da go napravq a pak veche ako she e s mene she e i ceh tei de hich d ane ti puka znaish li kolko ima kato nego nqkakvi s golqmo samochuvstvie a pak bez pokritei pokaji mu che ti si po silna i togava veche enshtata moje i da se opravqt v smisal ceh vii togava shte ste naistina kato gadjeta ami ne kato priqtelcheta ta az s priqtelite mi se darja do nqkade kakto vii predpolagam samo se pregrashtate i po buzata se celuvate (pone tam) i az sam taka s fr az ne che nqmam smelost ami prosto ne e dosal podhodqshtiq a pak ti sega imash strahotna vazmojnost poneje i toi e neopiten i dori da stane gav nqma da ima problem shtoto toi do sega ne e celuval nikoq.Nadahai se mn qko i varvi prosto kato go vidish zapati se kam nego i prosto go celuni taka kakto mojesh USPEH MILA!!! :)))emi blagodarq za suvetite ama vie mai ne6to ne dorazbraxte toi e na 16 i ne toi si e nqmal gaje a az i sus sigornost znam 4e se e celuval i to ne smao s edna a s dosta i e imal mn gadjeta tva go znam poznavam go ot dosta vreme ta tva iska da dooto4nq

zoben_pitbul
02-03-2007, 21:29
Хващаш го и го почваш :-D Да не ти пука кой е момче,кой момиче-като веднъж опита после няма да у трябва покана :-({|= :)

PoIsAnKa
02-03-2007, 22:08
EmI MaCkA...Vij kvo az sled nqkolkom meseca prava 14 predi okolo 3 4 meseca mi be6e parvoto gaje i da ti kaja toi si be6e golqm jenkra :smt005 oba4e toi mi se svalq6e ama gore dolu az go celunah purva ne e tolko trudno ! Probvai! Aaa Ako se darpa!Nachi problem4eto naistina e v tebe!Ostava samo da ti pojelaq uspeh! :wink: :D

02-04-2007, 05:54
emi blagodarq za suvetite ama vie mai ne6to ne dorazbraxte toi e na 16 i ne toi si e nqmal gaje a az i sus sigornost znam 4e se e celuval i to ne smao s edna a s dosta i e imal mn gadjeta tva go znam poznavam go ot dosta vreme ta tva iska da dooto4nq

02-06-2007, 11:25
dano sega ste razbrali :-k

02-06-2007, 11:28
shtom i 2mata ne ste si imali gadje dosea vse nqkoi triqbva da napravi parvata kra4ka.kogato ostanete samo 2mata deistvai.nedei da se sramuvash.vse nqkoga triqbva da preodoleete straha.kasmet

{Sweety_f}
02-06-2007, 16:40
Мии според мен го питай защо не иска хаха нз ако не те целуне до няколко дена ще трябва ти да си първата няма на4ин :)

02-08-2007, 06:13
OH LELELLE XORA NEMOJETE LI DA 4ETETE :evil: TOI E IMAL MN GADJETA A AZ NE I E NA 16 A AZ NA 14 MN SUJELQVAM AMA 4ETET MALKO DE EEEEEEE KOLKO PUTI PISAX EDNO I SU6TO VIE PAK NE STE DORAZBRALI

Tamplier
02-08-2007, 21:06
pogovori s negoi mu obqsni 4e purvata celuvka se pomni cql jivot i ti iska6 da spodeli6 tazi radost imenno s nego nakarai go da se po4uvstva jelan kakto nikoga do sega i ostavi rabotata na nego(ako pita6 kak da go nakara6 da se po4uvstva jelan...ti si znae6 vse pak si jena proqvi malko fantaziq) efektut 6te e u4udva6t povqrvai mi

pampers
02-09-2007, 13:32
олее лапе6ки истории.. :smt017

KoRn
02-09-2007, 14:14
:smt104 AZ trqq da sum tupiq tuk weeeee!!!!!!!!!!!! :evil:

02-09-2007, 15:07
:smt104 AZ trqq da sum tupiq tuk weeeee!!!!!!!!!!!! :evil: 6to weeeeeeeeee :lol:

Tamplier
02-09-2007, 16:13
a ti ne si li bil lape?? nali nie po golemite trqa pomagame na po malkite ot nas koito nqmat opit???

02-10-2007, 06:20
sega idete po nagoRE I PRO4ETETE VSI4KO 6TOT NQKOI NE6TA NE STE GI DORAZBRALI VI6TE OT NA4ALOTO NA TAQ STRANI4KAAAAA

marche
02-10-2007, 11:28
4estno kato pro4etoh temata mi stana sme6no,ni6to li4no,ami tva e golqm problem!!!!ne iska da te celune bilo go sram,ami zna4i ti trqbva da napravi6 purvata kra4ka,neo4akvano go celuni :roll: are uspeh :wink: :P

02-10-2007, 19:03
ebasisssssss

second_heartbeat
02-10-2007, 19:06
Бахти детските истории...

SlaVen4eEto`
02-11-2007, 14:37

`Death`Whore`
02-11-2007, 14:38
А как разбра, че сте гаджета? Според мен сте приятели.

02-11-2007, 17:25
:-D :-D :-D

02-13-2007, 11:10
А как разбра, че сте гаджета? Според мен сте приятели. e gadjeta sme be sa :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 iskam kisss kisesssssssssss :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 mn mn mn :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 mn mn mn mn :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

krisi_l@loka
02-13-2007, 19:29
Ами тогава кво викаш че ходите и сте гаджета, ебати гаджето то кво значи ? Ако не иска да те целува щото го било срам нз поговорете и се отпуснете

lolitkata,;;;
02-18-2007, 08:25
:P :-$ :-({|= :-& 8-[ =D> :oops: :smt010 :smt019

sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 08:36
..и ко? вие сте гаджета, защото се държите за ръцете, гледате се и си мигате ли? по-скоро сте приятели отколкото гаджета. (поне на този етап явно).

П.П. вие как тръгнахте? той те попита: 'Искаш ли да ми станеш гадже?' и ти каза: 'Да.' ...и работата вече беше опечена? :lol:

gerinceto
02-18-2007, 11:14
napravi ti parvata kra4ka:}kasmet

liana
02-18-2007, 15:40
Ако е женкар изобщо няма да му пука дали си се целувала или не! Попитай прителките си за няой трик в целуването и когато мислиш че си готова , в подходящ момент отиваш и го целуваш. Той няма да се дръпне , а пък ако е толкова тъп че да го направи , му обесни че тва те тормози и полсе нещата ще се развият нататъка сами по себе си... :)

JuSt_A_vErMiN
02-18-2007, 15:44
когато смяташ че си готова му се хвърляш отгоре и почваш да го целуваш сладко и страстно АХахаХахАХАХа good luck

Katrin`
02-18-2007, 15:48
Male,male :D Abre deca,kade ste tragnali gadjeta da imate kato ne mojete da se spravite s edno takova ne6to-celuvkite,a predstavqm si samo da stane vapros za ne6to po seriozno kvo 6te e :P

LO6IQ
02-18-2007, 16:08
Вие ... вече целувахте ли се ? :lol:

az_sam_avtorkata_na_temat
02-19-2007, 13:32
..и ко? вие сте гаджета, защото се държите за ръцете, гледате се и си мигате ли? по-скоро сте приятели отколкото гаджета. (поне на този етап явно).

П.П. вие как тръгнахте? той те попита: 'Искаш ли да ми станеш гадже?' и ти каза: 'Да.' ...и работата вече беше опечена? :lol: ami po4ti :lol: pita me ''iska6 li da xodi6 s men'' i az kazax ''da'' i taka

az_sam_avtorkata.........
02-19-2007, 13:35
Вие ... вече целувахте ли се ? :lol: mi ve4e da ana samo vednuj ama nie ve4e ne xodim :? :? :? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt014 :smt014 :smt008 \:D/ [-o< [-o< :mrgreen: ;-) :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: shock: :shockshock: :shocsmt008 kshoshock: :shockck: :shock :smsmt00smt008 8 t00smt00ssmt008 mt008 8 8 smt008

XpM

na 14 f sum ako ima zn

Казваш гаджета сте - така ли?

i kato ne si se celuvala kvo ? toi kak shte razbere ? nikak ? vseki se celuva razli4no

avtorkata
02-19-2007, 13:53
i kato ne si se celuvala kvo ? toi kak shte razbere ? nikak ? vseki se celuva razli4no e vuprosa e 4e toi znae ve4e tva 4e ne sum se celuvala i 4e sum nqmala gadje :mrgreen: :mrgreen:

sexy_momi4e
02-19-2007, 17:20
AWE HORA 4ETETE KAKVO PI6E MOMI4ETO,VE4E SA SE CELUVALI I SA SKUSALI.
Ako moga da popitam za6to skusahte???

avtorkata
02-19-2007, 19:49
Ako moga da popitam za6to skusahte??? eeeeeeeeeeeeeeeeeeee evala nai posle nqkoi da go pro4te kakto trqbva =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane :smt019 :smt013

02-19-2007, 19:51
Ako moga da popitam za6to skusahte??? eeeeeeeeeeeeeeeeeeee evala nai posle nqkoi da go pro4te kakto trqbva =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane :smt019 :smt013
Ехх добре че има хора като вас.Иначе може би щях да съм сравнително много тъп

muhlqsal_4orap
02-19-2007, 20:06
орбит уинтърфреш.

02-21-2007, 12:06
ta skusaxme 6toto toi trugna s druga i sega pak iska da xodi s men ama nema da stane :smt019 :smt013a i na vsi4koto otgore kato skusaxme are bezme si samo na zdr i tova e i taka a sega daje i tva ne6te da mi kaje ebasi rabotata ............................. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt01smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 0 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

feshankaa
02-21-2007, 12:26
Оххх ох смешно ми е :smt005 Абе някой чете ли темата преди да пише? Има поне 20 мнения за целувката,след като момичето е казало че са скъсали :smt005 :smt005 И аз мой да не я чета мнение по мнениее,ама поне гледам през редовете :smt005

Айде са и аз да пофлуудя малко :smt019 Таа БРАВУУУ на децата,най-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал :smt005

sexy_momi4e
02-21-2007, 17:03

Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbral :roll:

~No~Soul~
02-21-2007, 21:57
най-накрая са се целунали и той я оставил "женкара" хаахах Ауу и аз бях тъй с първата целувка,ама никой не ми се е дърпал

бтв и при мене беше така ](*,)

ND4SPD_f
02-22-2007, 07:08

Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbral :roll: xixi se misli za genii. :wink:

muhlqsal_4orap
02-22-2007, 11:12

Hmmm......iska6 da kaje6 4e nie sme tupi?!?Ne razbrah samo za6to,prosto kazah 4e nikoi ne 4ete a napravo pi6e ama ti qvno ne si razbral :roll: xixi se misli za genii. :wink:
та той Е гений, за бога, винаги съм се чудила как съобразява да не си обуе ръкавички на краката и да си сложи чорапите на ушите О.о

02-23-2007, 11:15
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

02-24-2007, 05:31
eiiiiiii

HardcorE_AFA
02-24-2007, 08:25
ми нетръгвай с него и да не ти пука :smt005

02-24-2007, 08:35
Се едно си някфа неопитна деиба .. за кфо я пуска6 тая тема вооб6те ,,, (devil)

DeSiTo0o
02-24-2007, 09:02
Еми притискаш го в някой ъгъл и :smt008
няма какво да се притесняваш... ;)

juljuly
08-19-2011, 13:10
Знам, че темата е от 2007 ама просто не можах да се сдържа да не напиша нещо. :grin: Та, да обобщя значи и двамата сте на 14 и двамата сте нямали гаджета, нали. А той що тогава казва, че е женкар, след като си е нямал приятелка? Моля вии обяснете миии :D
Бъзикккк споксс. :P Ама, докато всеки разбере кой за къде е и за какво се бори, те хората се разделиха ... иначе успех на авторката в любовта

kalpazanka
08-19-2011, 13:37
^Към днешна дата не са на 14! :lol: