View Full Version : Вярно ли, че само путьовците лижат момичета?
Денислав
01-04-2007, 10:32
От няколко дни имам лек обрив около устните и по брадичката. Мисля, че се получи след последния път, когато лизах приятелката си. Споделих за проблема с майка ми и тя каза, че по принцип това не е особено мъжка постъпка и "путьовците само правят така" Аз не съм особено съгласен с нейната позиция, ма не знам. Искам още мнения по върпроса. Благодаря!
malkata_
01-04-2007, 10:39
е всеки си има право на мнение...тва че моето гадже прави това непременно ли значи че е..."путъо"?!...нито пък теб те прави такъв...не трябва да се влияеш от чуждото мнение...било то на майка ти...баща ти или пък някой приятел....прави това което искаш без да се притесняваш.....колкото до обрива....може и да не е от това,но за да си сигурен...поговори с приятелката си,а в краен случай иди при лекар,просто за да си спокоен(дори да звучи тъпо кво да правя).... ::: :wink: :oops: :mrgreen:
От няколко дни имам лек обрив около устните и по брадичката. Мисля, че се получи след последния път, когато лизах приятелката си. Споделих за проблема с майка ми и тя каза, че по принцип това не е особено мъжка постъпка и "путьовците само правят така" Аз не съм особено съгласен с нейната позиция, ма не знам. Искам още мнения по върпроса. Благодаря!
Ако питаш приятелката си дали те смята за путьо затва че я лижеш и тя фърчи на седмото небе от оргазми едва ли ще ти потвърди. Обрива по брадичката ще да е някаква реакция. Ако си я лизал и преди и си нямал проблеми тогава едва ли ще е от това. Като се излекуваш направи експеримент и пробвай пак. Ако се появят отново, или е наистина от нея или си алергичен към нещо в тва с което е облечена
BloodSoul
01-04-2007, 10:55
"Путьо" - за пръв път чувам така да наричан, мъжете, които лижат! Обрива може и да е от това, ако ти е чувствителна кожата. Друг път като практикуваш "лизането" забелявал ли си да ти излизат? Защото може просто от студа да ти се е получило изсъхване на кожата и да се появят тези пъпчици, аз знам, че им викат "лишеЙ"
не знам, ама е ДОКАЗАНО, че мъжете, които оби4ат да лижат страдат по-малко от косопад и от уголемена простата на стари години..
също както мацките, които оби4ат да правят свирки страдат по- рядко от рак на гърдата.
Полово- предаваните болести са съвсем друго нещо, по принцип слюнката има леко дезинфециращо действие по отношение на бактерии и гъби4ки, но е безсилна срещу вируси.
ако мацката ти има херпес на оная си работа, радвай се 4е ти се е лепнал на устата, на не на пишката
:lol: :lol: :lol:
Не влизайте в контакт и не се целувайте ако ви е излязал херпес, докато не отмине.
Херпесният вирус е доживот, но се предава само когато е избил на повърхността.
'ko si ne e mila putkata moo qsno we
ave ti pros li si kak 6te govori6 sas maika si za takiz raboti e kumbe :evil:
ave ti pros li si kak 6te govori6 sas maika si za takiz raboti e kumbe :evil:
че аз също говоря с майка за секс, тва си е нормално
JoeBanana
01-05-2007, 10:26
бих казал, че майка ти има цветущ език :mrgreen:
дебапеделите
01-05-2007, 11:05
бих казал, че майка ти има цветущ език :mrgreen: с тоз език котини свирки стават
malka_sladuranka
01-05-2007, 11:06
така ти е казала щото я е яд че баща ти не я лиже :-D
bulgarche
01-05-2007, 11:14
Ти си путьо щото й лижеш пундата, а тя е мъзко момиче, защото ти лапа лебеда
пууу... майка ти най-вероятно е мазохистка. или... баща ти я е бил. не е вярно, че само путьовците правят така. много момчета го правят. че на някои даже им доставя удоволствие, като виждат, че на момичето до тях му харесва... нормално. мани я майка ти - важно е ти какво мислиш:))
Ако слушаш майка ти до никъде няма да стигнеш.
Какво очакваш да ти каже майка ти..сега познай как ще гледа приятелката ти...много кофти позиция за мацката :( :( :(
Аве пич какво ти пука к`во ти казват другите ако имаш собствено мнение аз лично не обсъждам с мойте сексуалния ми живот щото вече не са на тая възраст макар че ми задават въпроси от рода "гониш ли катеричките" ...
Talisman
01-05-2007, 23:16
E 4e normalno e edna maika da reagira t1ka... Vse pak ne o4akva6 da kaje brabo be... :-k Te maikite sa si takviz spox :smt019 Moqta kato razbra 4e sam se celuvala s mom4e edva ne kolabira :-# pak da ne govorim ako razbere drugi raoti :-# Ama tai postepenno s vremeto po4na da me razbira i podkrepq vse pak ne sam na 12...spox te maikite sa si takviz.. no spored men ne si putio :-)
Ебати смешника пита майка си лелеееее :-s Ти кво обсъждаш с нея как си лизал приятелката ти и тя ти вика че си путьо ? Да не продължавам че ще кажа нещо лошо ...
:smt005 мъж да лиже жена? :shock: :smt005 ти луд ли си? не знам тука кви загубеняци има, ама такова нещо никогаш нема да опитам с език. само гейовете и педалите и най-тъпите комплексари и маже без самочувствие могат да лижат шундите на жени :twisted:
Ха, ето мнението на един сопол!
какво друго ти каза мама :smt005 в колко до си легнеш :smt005
Ако слушаш майка ти до никъде няма да стигнеш.
Съгласна съм :!:
Ti si lud kak moje da pita6 tfa maika is??? A ina4e ne si putio 6oto si4ko go praim!
ami qvno maikati nikoga ne sa q lizali i nemoje da proumee takova neshto
monika_iii
01-07-2007, 19:08
az mislq 4e nqma ni6to neredno v tova.i moeto gadje go pravi a ne e .......!nz vseki si ima li4no mnenie \:D/ :-k
:smt005 мъж да лиже жена? :shock: :smt005 ти луд ли си? не знам тука кви загубеняци има, ама такова нещо никогаш нема да опитам с език. само гейовете и педалите и най-тъпите комплексари и маже без самочувствие могат да лижат шундите на жени :twisted:
Батка ! Що тъй видно показа , че няма коя да лижеш ....... хм , на тва твоето вече мое каеш комплекс :-)
mmm, dammm "putio" e myv. deto obsyjda priqtelkite si s majka si,
e te twa e.