.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Денислав
    Guest

Вярно ли, че само путьовците лижат момичета?

От няколко дни имам лек обрив около устните и по брадичката. Мисля, че се получи след последния път, когато лизах приятелката си. Споделих за проблема с майка ми и тя каза, че по принцип това не е особено мъжка постъпка и "путьовците само правят така" Аз не съм особено съгласен с нейната позиция, ма не знам. Искам още мнения по върпроса. Благодаря!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    е всеки си има право на мнение...тва че моето гадже прави това непременно ли значи че е..."путъо"?!...нито пък теб те прави такъв...не трябва да се влияеш от чуждото мнение...било то на майка ти...баща ти или пък някой приятел....прави това което искаш без да се притесняваш.....колкото до обрива....може и да не е от това,но за да си сигурен...поговори с приятелката си,а в краен случай иди при лекар,просто за да си спокоен(дори да звучи тъпо кво да правя)....
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    maika ti e zle

Guest

Re: Вярно ли, че само путьовците лижат момичета?

Цитирай Първоначално написано от Денислав
    От няколко дни имам лек обрив около устните и по брадичката. Мисля, че се получи след последния път, когато лизах приятелката си. Споделих за проблема с майка ми и тя каза, че по принцип това не е особено мъжка постъпка и "путьовците само правят така" Аз не съм особено съгласен с нейната позиция, ма не знам. Искам още мнения по върпроса. Благодаря!
    Ако питаш приятелката си дали те смята за путьо затва че я лижеш и тя фърчи на седмото небе от оргазми едва ли ще ти потвърди. Обрива по брадичката ще да е някаква реакция. Ако си я лизал и преди и си нямал проблеми тогава едва ли ще е от това. Като се излекуваш направи експеримент и пробвай пак. Ако се появят отново, или е наистина от нея или си алергичен към нещо в тва с което е облечена

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    "Путьо" - за пръв път чувам така да наричан, мъжете, които лижат! Обрива може и да е от това, ако ти е чувствителна кожата. Друг път като практикуваш "лизането" забелявал ли си да ти излизат? Защото може просто от студа да ти се е получило изсъхване на кожата и да се появят тези пъпчици, аз знам, че им викат "лишеЙ"

Guest
    не знам, ама е ДОКАЗАНО, че мъжете, които оби4ат да лижат страдат по-малко от косопад и от уголемена простата на стари години..
    също както мацките, които оби4ат да правят свирки страдат по- рядко от рак на гърдата.

Полово- предаваните болести са съвсем друго нещо, по принцип слюнката има леко дезинфециращо действие по отношение на бактерии и гъби4ки, но е безсилна срещу вируси.
    ако мацката ти има херпес на оная си работа, радвай се 4е ти се е лепнал на устата, на не на пишката

Не влизайте в контакт и не се целувайте ако ви е излязал херпес, докато не отмине.
    Херпесният вирус е доживот, но се предава само когато е избил на повърхността.

Guest
    'ko si ne e mila putkata moo qsno we

Guest
    ave ti pros li si kak 6te govori6 sas maika si za takiz raboti e kumbe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ave ti pros li si kak 6te govori6 sas maika si za takiz raboti e kumbe
    че аз също говоря с майка за секс, тва си е нормално

Супер фен
    Град
    Мбабане
    бих казал, че майка ти има цветущ език

дебапеделите
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    бих казал, че майка ти има цветущ език
    с тоз език котини свирки стават

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    така ти е казала щото я е яд че баща ти не я лиже

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти си путьо щото й лижеш пундата, а тя е мъзко момиче, защото ти лапа лебеда

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

Re: Вярно ли, че само путьовците лижат момичета?

Цитирай Първоначално написано от Денислав
    пууу... майка ти най-вероятно е мазохистка. или... баща ти я е бил. не е вярно, че само путьовците правят така. много момчета го правят. че на някои даже им доставя удоволствие, като виждат, че на момичето до тях му харесва... нормално. мани я майка ти - важно е ти какво мислиш)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако слушаш майка ти до никъде няма да стигнеш.

Какво очакваш да ти каже майка ти..сега познай как ще гледа приятелката ти...много кофти позиция за мацката

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аве пич какво ти пука к`во ти казват другите ако имаш собствено мнение аз лично не обсъждам с мойте сексуалния ми живот щото вече не са на тая възраст макар че ми задават въпроси от рода "гониш ли катеричките" ...

E 4e normalno e edna maika da reagira t1ka... Vse pak ne o4akva6 da kaje brabo be... Te maikite sa si takviz spox Moqta kato razbra 4e sam se celuvala s mom4e edva ne kolabira pak da ne govorim ako razbere drugi raoti Ama tai postepenno s vremeto po4na da me razbira i podkrepq vse pak ne sam na 12...spox te maikite sa si takviz.. no spored men ne si putio

Фен
    Град
    City of Sofia
    Ебати смешника пита майка си лелеееее Ти кво обсъждаш с нея как си лизал приятелката ти и тя ти вика че си путьо ? Да не продължавам че ще кажа нещо лошо ...
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

солсол
    Guest
    мъж да лиже жена? ти луд ли си? не знам тука кви загубеняци има, ама такова нещо никогаш нема да опитам с език. само гейовете и педалите и най-тъпите комплексари и маже без самочувствие могат да лижат шундите на жени

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ха, ето мнението на един сопол!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    trqvna
    какво друго ти каза мама в колко до си легнеш

Град
    from the West to the East
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако слушаш майка ти до никъде няма да стигнеш.
    Съгласна съм
    Ghita, I’ll wait for you my dear Ghita
    Tonight, at our place, do come...

Фен
    Град
    c0фиR
    Ti si lud kak moje da pita6 tfa maika is??? A ina4e ne si putio 6oto si4ko go praim!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami qvno maikati nikoga ne sa q lizali i nemoje da proumee takova neshto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си