Влез

View Full Version : Сериозен проблем с момиче, след като опитахме да го направим

Румбата
01-04-2007, 10:37
Свалям я от 1 седмица и най-сетне склони да ми се пусне. Всичко бе перфект до момента в който не се поразсъблякохме. Мислех че ще и хареса ала тя се отвръти при вида на гладко избръснати я ми пенис. Опули се и попита - ти гей ли си? някак и двамата се спогледахме сконфузно и сега не знам. Опитвам се от вчера да се свържа с нея. Но ми казва номерът на абоната е грешен или непълен предполагам съм и в игнор листата.
Къде сбърках? Мислех че и момичетата харесвате да се бръснем? Поне с бившата ми и беше хубаво по тоя начин. Нз много сам объркън а имам и изградени очаквания към това момиче дори малко прекалено да звучи, но и чувства

bulgarche
01-04-2007, 10:42
Не продават ли перуки за това мяско, което ти инъче така бемислистнои си опустошил :?:

malkata_
01-04-2007, 10:43
:shock: woow...откога някои момичета нехаресват избръснатите....аз лично се радвам че моя го прави,щото иначе нз!!!ама тая дето я забивш нещо немога да я разбера...е щом ти не вдига телефона....се трябва да знаеш къде живее или кое и е любимото кафе...потърси я лично и я помоли да поговорите...ако не стане...да не би да е единствената на тоя свят!!! :::

BloodSoul
01-04-2007, 10:48
wOw! :shock: Много странна реакция от нейна страна! Тя в кой век живее?! Момичето явно е доста консервативно или просто си е търсила повод да не спи с теб. Но няма никаква грешка затова че се обезкосмяваш!

01-04-2007, 10:50
И все пак мъж да се обезкосмява клони към гей ориентация май :-k

ckeuT4eTo_f
01-04-2007, 10:50
Не би трябвало това да е проблем, напротив... но все пак всякакви жени има, просто изчакай още малко докато се свържеш с нея и поговорите.

01-04-2007, 10:52
За мен е тъпа причина жена да откаже на мъж за това че има или няма косми. Ама сте едни патки жените лигави

miloto_girl_4e
01-04-2007, 10:53

Хахах, това не е вярно, ама грам :mrgreen: Това е измислено от некви, дето обичат натуралното :mrgreen: Аз лично не познавам човек, който да не предпочита гаджето му да се обезкосмява долу.. просто аз още не съм се запознала с такъв индивид.. А обезкосмяването не е гейско нещо, стига да не стане прекалено(обезкосмяване по ръцете, оформяне на веждите и т.н)

01-04-2007, 10:57
Що не я пита:
" А бе булка, ти ша ебеш ли или ша предеш мари??"

01-04-2007, 11:01

Хахах, това не е вярно, ама грам :mrgreen: Това е измислено от некви, дето обичат натуралното :mrgreen: Аз лично не познавам човек, който да не предпочита гаджето му да се обезкосмява долу.. просто аз още не съм се запознала с такъв индивид.. А обезкосмяването не е гейско нещо, стига да не стане прекалено(обезкосмяване по ръцете, оформяне на веждите и т.н)

Включи и ануса и краката... - етва са педерасите
Момичето явно не е добре с акъла че да незнае че така е по-убо за нея. Има и Глупави ДЕца!!!

bulgarche
01-04-2007, 11:07

Е че то се води метросексуалност. Тъй за ръце, крака, корем, гърди...хич не го разбирам и възприемам. Може би се мъчат да изпреварят еволюцията

01-04-2007, 11:09
Свалям я от 1 седмица и най-сетне склони да ми се пусне. Всичко бе перфект до момента в който не се поразсъблякохме. Мислех че ще и хареса ала тя се отвръти при вида на гладко избръснати я ми пенис. Опули се и попита - ти гей ли си? някак и двамата се спогледахме сконфузно и сега не знам. Опитвам се от вчера да се свържа с нея. Но ми казва номерът на абоната е грешен или непълен предполагам съм и в игнор листата.
Къде сбърках? Мислех че и момичетата харесвате да се бръснем? Поне с бившата ми и беше хубаво по тоя начин. Нз много сам объркън а имам и изградени очаквания към това момиче дори малко прекалено да звучи, но и чувства
Замислих се над поста ти и се чудя как може да има толквова тъпи жени.
Ти я сваляш и тръгваш да я ебеш, а тя те пита "Ти гей ли си" това е толкова тъп въпрос, та ако беше гей щеше да я сваляш(не става въпрос за теб а по- принцип)?
Проста путка...

ElenKaAaA
01-06-2007, 20:53
Alll kakva tema i all kakvi neshta pulq se tuka i neznam 4esno kazano taq P*TKA e mnogo prosta qvno a 6tom Ne obi4a brysnatite... Zna4i i TQ ne se brysni AAaaa OTVRAT.. i tam po nagore nqkoi be6e kazal.. gei ne zna4i kato si brysnesh huq zavisi ako po4ne race kraka vejdi.. A az imam mnogo priqteli koito si brysnat krakata racete i vejdite i IM utiva nqkoi koito sa zdravi muskolesti.. i sa se obrysnali.. im UTIVA i ne zna4i 4e sa GEOVE no realno naistina edin myj trqbva da e MYJ no to ako ne si brysnesh H*Q.. e ibahti typoto.. to i.. aaa ne iskam da si go pomislqm az ako haresvam nqkoi i se sable4e i ne se e obrysnal napraoo SHUTA... 4esno !!! aii pi4 ne se ot4aivai PUTKI kolkoto iskash ot hubava po hubava gledai napred i taq q zaebi qvno ne e za teb.. :))) GORE glavaTA... uspeh

panterata
01-06-2007, 20:57
тая е била мн тъпаа ;)

malka_sladuranka
01-06-2007, 20:59
:-k странно...тая верно трябва да е много тъпа

adoration_
01-06-2007, 21:01
Пич,според мен просто си е търсила оправдание,за да не спи с теб ;)

eternity
01-06-2007, 21:01
Az sum za obezkosmqvaneto i pri mom4etata,kato nie mojem 6to ne i vie,daje mi haresva pove4e,ama za vseki e razli4no,vapreki 4e daje e za predpo4itane da se 4isti :smt016

mmrammstein
01-06-2007, 21:06

Абсолютно съгласна!

lamzzzercho
01-06-2007, 21:37
въпрос а тя бръсната ли е там долу :?:

deidiy
01-06-2007, 21:40
не се радва че си се обезкосмил :shock: може да си пада по космати мачовци кой знае :-k потърси я и поговорете кажи й че за нея ще си пуснеш вълната :smt005

Scarabey
01-06-2007, 22:12
Е явно си пада към по-първобитните :smt005

Ctrl+Alt+Del
01-06-2007, 22:25
http://img155.imageshack.us/img155/1433/puke7htpy6.gif

FikyScHetOo
01-06-2007, 22:28
Ми може да е ного консервативна. Иначе не е грешка, а напротив. според мен е много дразнещо мъжът д аиска жената да е перфектна, а той д ае тип балкански неподдържан коч...така де, не бъркаш...а,че всяка жена се различава много от всяка останала - така е :)

shizzle
01-07-2007, 00:29
Била различна.. Всички сте еднакви! Напълно ненормални, при това!

А пълно бръснене се налага И при водните спортове. Не знам колко помага наистина, но много познати плувци и ватерболисти се бръснат на full.

MoHuTo
01-07-2007, 01:11
тая е била мн тъпаа ;)

CEMEHOB
01-07-2007, 08:14
А пълно бръснене се налага И при водните спортове. Не знам колко помага наистина, но много познати плувци и ватерболисти се бръснат на full.
И аз т'ва щях да кажа...
А иначе в случая да не би за нея да е по-важен ку*а, а не към кого е прикрепен :-k

Ifan4o
01-07-2007, 09:16

Lele v Bulgariq e pulno samo s tesnogrudi hora a we eii v 21 vek sme!!!!!

Nitrous
01-07-2007, 10:25
ем мойто момче твоита девоика просто си е търсила причина да те разкара... аз лично си махам сичките косми от кръста надоло и нигога не са ми прайли проблеми за това а и е доста по хигиенично

CvEtI```KiSs
01-07-2007, 21:44
zna4i 4estno da ti kaja az puk kato vidq KOSMQLUL mi se povdiga nz taq macka kvo ne i e hareslo taq kvo iska kosmat li da e lele mn e zle
ne ti trqbva taq nameri nqkoq koqto da ti go haresva brusnat :)