.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Румбата
    Guest

Сериозен проблем с момиче, след като опитахме да го направим

Свалям я от 1 седмица и най-сетне склони да ми се пусне. Всичко бе перфект до момента в който не се поразсъблякохме. Мислех че ще и хареса ала тя се отвръти при вида на гладко избръснати я ми пенис. Опули се и попита - ти гей ли си? някак и двамата се спогледахме сконфузно и сега не знам. Опитвам се от вчера да се свържа с нея. Но ми казва номерът на абоната е грешен или непълен предполагам съм и в игнор листата.
    Къде сбърках? Мислех че и момичетата харесвате да се бръснем? Поне с бившата ми и беше хубаво по тоя начин. Нз много сам объркън а имам и изградени очаквания към това момиче дори малко прекалено да звучи, но и чувства

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не продават ли перуки за това мяско, което ти инъче така бемислистнои си опустошил

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    woow...откога някои момичета нехаресват избръснатите....аз лично се радвам че моя го прави,щото иначе нз!!!ама тая дето я забивш нещо немога да я разбера...е щом ти не вдига телефона....се трябва да знаеш къде живее или кое и е любимото кафе...потърси я лично и я помоли да поговорите...ако не стане...да не би да е единствената на тоя свят!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    wOw! Много странна реакция от нейна страна! Тя в кой век живее?! Момичето явно е доста консервативно или просто си е търсила повод да не спи с теб. Но няма никаква грешка затова че се обезкосмяваш!

Guest
    И все пак мъж да се обезкосмява клони към гей ориентация май

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Не би трябвало това да е проблем, напротив... но все пак всякакви жени има, просто изчакай още малко докато се свържеш с нея и поговорите.

Guest
    За мен е тъпа причина жена да откаже на мъж за това че има или няма косми. Ама сте едни патки жените лигави

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Хахах, това не е вярно, ама грам Това е измислено от некви, дето обичат натуралното Аз лично не познавам човек, който да не предпочита гаджето му да се обезкосмява долу.. просто аз още не съм се запознала с такъв индивид.. А обезкосмяването не е гейско нещо, стига да не стане прекалено(обезкосмяване по ръцете, оформяне на веждите и т.н)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Що не я пита:
    " А бе булка, ти ша ебеш ли или ша предеш мари??"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Хахах, това не е вярно, ама грам Това е измислено от некви, дето обичат натуралното Аз лично не познавам човек, който да не предпочита гаджето му да се обезкосмява долу.. просто аз още не съм се запознала с такъв индивид.. А обезкосмяването не е гейско нещо, стига да не стане прекалено(обезкосмяване по ръцете, оформяне на веждите и т.н)
    Включи и ануса и краката... - етва са педерасите
    Момичето явно не е добре с акъла че да незнае че така е по-убо за нея. Има и Глупави ДЕца!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Е че то се води метросексуалност. Тъй за ръце, крака, корем, гърди...хич не го разбирам и възприемам. Може би се мъчат да изпреварят еволюцията

Guest

Re: Сериозен проблем с момиче, след като опитахме да го напр

Цитирай Първоначално написано от Румбата
    Свалям я от 1 седмица и най-сетне склони да ми се пусне. Всичко бе перфект до момента в който не се поразсъблякохме. Мислех че ще и хареса ала тя се отвръти при вида на гладко избръснати я ми пенис. Опули се и попита - ти гей ли си? някак и двамата се спогледахме сконфузно и сега не знам. Опитвам се от вчера да се свържа с нея. Но ми казва номерът на абоната е грешен или непълен предполагам съм и в игнор листата.
    Къде сбърках? Мислех че и момичетата харесвате да се бръснем? Поне с бившата ми и беше хубаво по тоя начин. Нз много сам объркън а имам и изградени очаквания към това момиче дори малко прекалено да звучи, но и чувства
    Замислих се над поста ти и се чудя как може да има толквова тъпи жени.
    Ти я сваляш и тръгваш да я ебеш, а тя те пита "Ти гей ли си" това е толкова тъп въпрос, та ако беше гей щеше да я сваляш(не става въпрос за теб а по- принцип)?
    Проста путка...

ElenKaAaA
    Guest

ElenKaAaA

Alll kakva tema i all kakvi neshta pulq se tuka i neznam 4esno kazano taq P*TKA e mnogo prosta qvno a 6tom Ne obi4a brysnatite... Zna4i i TQ ne se brysni AAaaa OTVRAT.. i tam po nagore nqkoi be6e kazal.. gei ne zna4i kato si brysnesh huq zavisi ako po4ne race kraka vejdi.. A az imam mnogo priqteli koito si brysnat krakata racete i vejdite i IM utiva nqkoi koito sa zdravi muskolesti.. i sa se obrysnali.. im UTIVA i ne zna4i 4e sa GEOVE no realno naistina edin myj trqbva da e MYJ no to ako ne si brysnesh H*Q.. e ibahti typoto.. to i.. aaa ne iskam da si go pomislqm az ako haresvam nqkoi i se sable4e i ne se e obrysnal napraoo SHUTA... 4esno !!! aii pi4 ne se ot4aivai PUTKI kolkoto iskash ot hubava po hubava gledai napred i taq q zaebi qvno ne e za teb.. )) GORE glavaTA... uspeh

Голям фен
    Град
    Бургас
    тая е била мн тъпаа
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    странно...тая верно трябва да е много тъпа

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Пич,според мен просто си е търсила оправдание,за да не спи с теб
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Фен
    Град
    v ku6ti
    Az sum za obezkosmqvaneto i pri mom4etata,kato nie mojem 6to ne i vie,daje mi haresva pove4e,ama za vseki e razli4no,vapreki 4e daje e za predpo4itane da se 4isti
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Абсолютно съгласна!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

въпрос а тя бръсната ли е там долу

Craig David-Walking Away

Голям фен
    Град
    trqvna
    не се радва че си се обезкосмил може да си пада по космати мачовци кой знае потърси я и поговорете кажи й че за нея ще си пуснеш вълната

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е явно си пада към по-първобитните
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    Град
    :)
    Ми може да е ного консервативна. Иначе не е грешка, а напротив. според мен е много дразнещо мъжът д аиска жената да е перфектна, а той д ае тип балкански неподдържан коч...така де, не бъркаш...а,че всяка жена се различава много от всяка останала - така е

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Била различна.. Всички сте еднакви! Напълно ненормални, при това!

А пълно бръснене се налага И при водните спортове. Не знам колко помага наистина, но много познати плувци и ватерболисти се бръснат на full.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    тая е била мн тъпаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си