Влез

View Full Version : molq za savet...

Sad-4e
01-04-2007, 12:50
s priqtelq mi sme zaedno ot 6 meseca i o6te ne sme go pravili kato horata...smisal probvali sme no ne stava neznam use6tam ujasna bolka i ne izdurjam...neznam dali mu problema e v tova 4e mu e prekaleno golqm no ne trqbva li vse nqkoga da stane :( ne e tova 4e toi ne moje da me vazbudi 6toto e bil s mnogo momi4eta i opredeleno znae kakvo da napravi no...nqma golqma polza...
:arrow: znam 4e sq vsi4ki 6t po4nat s typi postve no pls ako moje nqkvo savet4e.....6toto ve4e sum ot4aqna a naistina go obi4am i darja na nego! :?

WindWaker
01-04-2007, 12:52
emi 1-q pyt 6te potrae6 i tva e. drug na4in nqma.

ninsy
01-04-2007, 14:19
еми ако си достатъчно влажна.. абе 1вия път трябва да потърпиш малко не е болка за умиране..
Ако неможеш да се навлажниш ползвайте лубриканти

shizzle
01-04-2007, 14:24
"Бил е с много момичета". Аз мога да ти кажа кой го казва това - девственикът. "Бил прекалено голям." Ехх, как само големи не знаят как да възбудят момиче.

Много ме кефят псевдо-ебaчи, ама ги предпочитам да са ми под ръка.

В него е проблемът. И щом те лъже, можеш да му биеш шута.

c0ca1na
01-04-2007, 14:25
"Бил е с много момичета". Аз мога да ти кажа кой го казва това - девственикът. "Бил прекалено голям." Ехх, как само големи не знаят как да възбудят момиче.

Еее shizzle за много години , не съм те засичал от 2 седмици :smt019

skate-more
01-04-2007, 14:39
ИЛИ можеш да останеш девствена цял живот \:D/

nCuXo
01-04-2007, 14:49
Muhahaha смех ми образувате за пореден път.Само един свестен съвет видех тука.Да си я навлажни и да потърпи - тва е,тоя като е смотан си е негов проблем ххх

shizzle
01-04-2007, 14:55

Еее shizzle за много години , не съм те засичал от 2 седмици :smt019

*цуф-цуф*, кокаинчо! Ще се засичаме вече. Почва сесията => много време за учене => много време висене на компютъра без да правя нищо смислено.