PDA

View Full Version : Момичетааа помагайтеееее...;(

==>Jasmin<==
01-04-2007, 16:41
Днес отидох на фризиор с намерението да се боядисам руса, но уви понеже косата ми беше тъмно кестенява с остатъци от руси кучури,цвета който се получи в крайна сметка е.. рижав :oops: :oops: Искам да ви попитам ако утре отида и пак се боядисам ще се получи ли русо? И дали косата ми ще изгори много? Моя позната ми каза че зависи от боята, преложете боя... А Ако се боядисам с супра? .... Моля ви дайте някви мнения.. побърквам се.. :oops: :oops:

PaSsioN_GiRL
01-04-2007, 16:55
Ами не ти препоръчва,защото мноооого ще ти изгори косата...Ако все пак си решила (няма седиш рижава я :lol: ) ти препоръчвам Велатон,малко е скъпа ама е супер :wink:

==>Jasmin<==
01-04-2007, 16:57
Благодаря ти много че се отзова.. каква е цената на Велатон?

ProstoAz
01-04-2007, 16:59
Аз ти препоръчвам на първо място да смениш фризьора!

==>Jasmin<==
01-04-2007, 17:01
^npocTo^a3^f^ :) Да,това съм го решила вече:)

ninsy
01-04-2007, 17:15
Аз ти препоръчвам на първо място да смениш фризьора!

да определено щом косата ти не е била чак толко тъмна.. един професионален фризиор би те направила руса..
Аз се изрусих 1вия път със супра.. Може да ползваш блондор..а после като се получи по светъл цвят вече само с боя.. .

Lorraine
01-04-2007, 17:19
ми на тъмна коса как очакваш от първия път да стане русо?...леле че стееееее :smt017 :smt011 :smt019 ..и все пак ти препоръчвам на Гарниер боите :|

mil4eto_
01-04-2007, 17:27
Препоръчвам ти като за начало да смениш фризьора!
Отиди при някои наистинаэ обр,който ще знае какво да прави с косата ти...
Зависи също какъм цвят точно искаш да постигнеш-ако от много тъмна искаш да станеш страшно руса,най~вероятно ще трябва първо да си обецзветиш косата,за да не се получи някакъв смешен "междинен" цвят.Но съвета ми е да не се обезцветяваш,защото с колкото и професионални и добри продукти да стане процедурата косата се изтощава много.Според мен е най~добре да отидеш на фризьор(добър :!: ) да разгледаш каталога с боите и да попиташ кой е най-дветлия цвят,който може да стане на косата ти без да се наложи да я обезцветиш.
Аз лично се боядисвам от две години и косата ми изглежда страшно добре,много съм доволна от боята-безамонячна на Лореал Проф.-горещо ти я препръчвам и на теб, щади косата страшно много.
Боядисването с тази боя ще ти излезе около 50лв в зависимост от салона и от дължината на косата ти. :wink:

==>Jasmin<==
01-04-2007, 17:28
ами сега : Гарниер, Велатон, Супра или Блондор.. кое най-малко би ми изгорило косата? :oops:

mil4eto_
01-04-2007, 17:30
супра-тва го чувам наистина за първи път.... 8-[
блондора гори адски много косата...
от тези май Гарние е най-добре,но професионалните бои са много по-хубави и щадящи косата.

==>Jasmin<==
01-04-2007, 17:36
mil4eto_ Когато писах предишното си мнение, не бях видяла твоето... Благодаря ти много за изчерпателната информация! Сигурно ще е или Гарниер или на Лореал:) Може ли да те попитам още нещо след като си се боядисала някакви маски,шампоан,ампули използвала ли си? Ако да какви? (дано не ставам нахална) :oops:

mil4eto_
01-04-2007, 17:41
Да използвам серията "Absolut Repair'-Loreal Professionnel-шампоан,маска и два или три пъти месечно ампули.
Цената на шампоана е 16лв,на маската-30лв,на една ампула-10лв.
Пяната ми за коса също е на тази марка,но от серията за боядисана коса.Тези ди мисля да си взема и спреймче за блясък и някакви кристали за боядисана коса. :)
Ако си от София мога да ти препоръчам добър фризьорски салон :)

==>Jasmin<==
01-04-2007, 17:47
За маската и шампоана, утре ще отида във фризиорски салон в който работят с продукти на Лореал, преди като съм ходила съм виждала че ги използват и ще си взема сигурно. За съжаление не съм, пак ти благодаря за изчерпателните отговори и за милото поведение :smt007

mil4eto_
01-04-2007, 17:51
За нищо,дано съм ти помогнала. :D