Влез

View Full Version : гинеколог..девствена..

чуденка
01-04-2007, 16:43
ми здравейте хора.. имам едно въпросче, надявам се че някой може да ми помогне..
та значи девствена съм и ми се налага за първи път да ида на гинеколог..и то този месец..по стечение на обстоятелствата обаче ще правя секс съвсем скоро и се чудя дали да отида преди или след като правя секс ? в смисъл има ли разлика в прегледа на девствено момиче и на недевствено ? и кое е по-неприятно ?
и всъщност ако отида девствена как точно ще ме преглеждат като дори не могат да бръкнат никъде ?!!? ох моля ви помагайте че ми е притеснено :(

skate-more
01-04-2007, 16:45
иди девствена шот после майка ти ше разбере че си прайла секс :-k

jeditte
01-04-2007, 16:50
...

zaiobaio
01-04-2007, 16:57
ми верно иди и преди и след като правиш секс ;)

чуденка
01-04-2007, 16:59
е майка ми няма нищо общо с това.. пълнолетна съм и що годе независима от нея.. ;)
и всъщност май си мисля че е по-добре да ида на гинеколог след като правя секс.. не знам защо съм си наумила че така ще ми е по-малко неприятно..
айде чакам още съвети и мерси на тези до тук :) :smt006

alkobalko
01-04-2007, 17:09
Щом майка ти не е проблем отиди и преди, и след това.

koalka
01-04-2007, 17:10
Момичетата ходят на гинеколог и без да са правили секс.Явно лекарите си имат начини. :)

mmrammstein
01-04-2007, 17:11
Отиди на прегледа след секса, но ако искаш може и на този преди това. Ако имаш въпроси за предпазните средства, гинеколожката може да ти даде компетентен отговор. Щом си пълнолетна имаш пълното право да ходиш и без майка си на преглед. Аз се притеснявам само, ако знам, че тя ме чака пред вратата, иначе съм абсолютно спокойна.
А, и щом ще те преглеждат за първи път, съм сигурна, че ще се чувстваш по-комфортно при жена гинеколог. :wink:

krem4et0
01-04-2007, 17:17
Ако си девствена ще те прегледа с видеозон или евентуално през ануса пак с видеозон. Ако сама и изрично не му кажеш,че искаш да те прегледа по традиционния начин-той няма да го направи,даже и да не си девствена.

deidiy
01-04-2007, 17:23
ако роблема е вътрешен и ако си девствена ще те прегледа с видоезон(преглеждат бременните с него) а ако не си девствена ще си е нормален преглед с взимане на секрет но ако е външен проблема изобщо няма значение дали си правила секс или не :-D по-добре иди след като правиш секс зада не ти се налага да ходиш по два пъти :D

чуденка
01-04-2007, 19:54
леле леле разрових се из форума и се отчаях от живота.. да ти бъркат с някви щипки във вагината, да я разширяват.. олеле :smt009

krem4et0
01-04-2007, 20:03
ако роблема е вътрешен и ако си девствена ще те прегледа с видоезон(преглеждат бременните с него) а ако не си девствена ще си е нормален преглед с взимане на секрет но ако е външен проблема изобщо няма значение дали си правила секс или не :-D по-добре иди след като правиш секс зада не ти се налага да ходиш по два пъти :D
Това се прави по желание!