View Full Version : Малък въпрос ?
Въпроса ми е следния:Запознах се с едно момиче на 15 год.Което явно си допадна по мен аз съм на 19.Тя постоянно ми праща смс-и излизахме с нея 2-3 пъти но разликата в годините ни ме много притеснява Това и го казах и на нея и тя ми отговори ,че това е най малкото и тя е готова на всичко и бла бла бла.Вследствие на това се чуда какво да права ? Да тръгна с нея с надеждата ,че ще се получи нещо сериозно или какво да права !?!?
Ами незнам...ако си сериозен и не искаш само да я "минеш" пробвай,от опит глава не боли,но ако видиш че не се получава по-добре прекрати всичко преди нещата да са станали по-сериозни.
Въпреки че повечето си мислят, че момичетата на 15 не са сериозни, държа да подчертая, че има и изключения.Аз на твое място бих опитала, все пак, ако ти харесва...Но от друга страна, ако възрастта е наистина проблем за това просто не й давай напразни надежди.В днешно време, доста хора поддържат точно такива връзки...
love_sdv
01-04-2007, 18:44
ami... zavisi. tia prosto si pada po eb li e vliubena. shtoto ako e vliubena... ne vijdam kakvo da pravish, znam sao, che e mnogo tupo da spish s neya. ako obache prosto te haresva mnogo i akula i si e na miastoto, ne vijdam problemi.
makar che kato se zamislya e hubavo tehnite da znayat...
Значи следва да се пробвам пък какво стане :) мерси
Ами от опит глава не боли :smt016
мисля ,че на моите години ще съм доста сериозен проблема ми беше в разликата с годинките :) Мисля ,че на тази възраст едно момиче не е наистина готово за една сериозна връзка
[b]Пробвай - разликата не е чак толкова голяма... ;-)
мисля ,че на моите години ще съм доста сериозен проблема ми беше в разликата с годинките :) Мисля ,че на тази възраст едно момиче не е наистина готово за една сериозна връзкаЕми, като бях на 15 започнах, повярвай ми една наистина сериозна връзка, така че...
Добре мерси на всички.Ще пробвам пак ако нещо се издъни... #-o аз си падам малко такав тип ,че не ми пука особено много та квото стане това е :) Мерси пак
Koalka, ima momicheta i na 20, koito ne sa seriozni , taka che moeto mnenie e che trqbva da se probva, taka ili inache nqma kakvo da gubi choveka.
Въпроса ми е следния:Запознах се с едно момиче на 15 год.Което явно си допадна по мен аз съм на 19.Тя постоянно ми праща смс-и излизахме с нея 2-3 пъти но разликата в годините ни ме много притеснява Това и го казах и на нея и тя ми отговори ,че това е най малкото и тя е готова на всичко и бла бла бла.Вследствие на това се чуда какво да права ? Да тръгна с нея с надеждата ,че ще се получи нещо сериозно или какво да права !?!?
разлика??? хахахахахаха... тя е на 15, ти си на 19... пуууууу... не знам, то разликата в акъла е по-важна
може и да е така.Но разликата в акъла идва от годините \:D/
аммм... не винаги, миличък:)) не те познавам, но от написаното... не мога да твърдя, че си много по-умен от доста от хората, по-малки от теб и пишещи в този форум... че и познати...
аммм... не винаги, миличък:)) не те познавам, но от написаното... не мога да твърдя, че си много по-умен от доста от хората, по-малки от теб и пишещи в този форум... че и познати...а ти миличка щом подценяваш хора който непознаваш значи не бликаш и ти от съзнание [-X [-(
Allthatshewant
01-04-2007, 19:22
razlikata v godinite ne e tolkova strqskashta opitai no pyrvo ti sam trqbva da si naqsno s kakvi namereniq izlizash s neq :)
аммм... не винаги, миличък:)) не те познавам, но от написаното... не мога да твърдя, че си много по-умен от доста от хората, по-малки от теб и пишещи в този форум... че и познати...а ти миличка щом подценяваш хора който непознаваш значи не бликаш и ти от съзнание [-X [-(
друг е въпроса дали аз бликам или не... иии... достатъчно съм се занимавала с хора, че да мога от две-три написани думи да преценя относителното количество умствен багаж, което носиш...
най-малкото не пишеш правилно...
Вследствие на това се чуда какво да права ?
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...
MaRtiTyY
01-04-2007, 19:26
[b]Пробвай - разликата не е чак толкова голяма... ;-)
Подкрепям напълно мнението на инчиту ;-) ;-) ;-)
CaPuTyYyY
01-04-2007, 19:32
Бе да ти кажа не ми се струва много голяма разликата между вас :roll: тай ,че пробвай..те и 15 годишни с 30 годишни ходят ама тва е друг въпрос ;) тай ,че не са притеснявай..
друг е въпроса дали аз бликам или не... иии... достатъчно съм се занимавала с хора, че да мога от две-три написани думи да преценя относителното количество умствен багаж, което носиш...
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...Правописа не ме интересува.Мненията са ми от значение.Нещо непишеш по темата ! така ,че спри =; ако ми имаш некви мераци пусни едно ,две ЛС
Иста би ли ми казал аз колко съм умен ? :lol:
По темата: пробвай , от опит глава не боли .
Да , но понякога и от опит боли глава :mrgreen:
хах... ми, не бих коментирала, защото до сега не съм видяла някакви фрапантни простотии от твоя страна...
П.П. доколкото съм забелязала пишеш грамотно... поне това стига! :mrgreen:
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...Правописа не ме интересува.Мненията са ми от значение.Нещо непишеш по темата ! така ,че спри =; ако ми имаш некви мераци пусни едно ,две ЛС
Tctctc i za kakvo go pravite takava golqma rabota dali nqkoi pishe pravilno ili ne. Mi to i az ne pisha pravilno no sve pak ne se smqtam za glupava daje sym si super za vyzrasta mi . A pak shtom i dvamata ste tolkova umni i se naprevarvate koi po-umen shte izleze zashto prosto ne sprqhte da sporite za gluposti . Pone az mislq che edin zrql chovek bi napravil tochno tova bi zamulchal i prosto sam da si znaq kolko e mantaliteta na drugiqt ...A za temata mi razlikata ne vi e tolkova golqma daje izobshto spored men i az sym ss sushtata razlika . A pak i za kakvo tolkova te pritesnqva tazi pysta razlika nali q haresvash kakvo tolkova qvnu ne e glupava ili golqmo dete za da si padash po neq pone ne mislq che ako beshe ligla bi q haresal shtom si tolkova "vuzrasten " i tursish seriozni vruzki . A pak i 15 godishni mogat d aimat seriozni vruzki daje ponqkoga se okazvat po seriozno ot 20 godishnite kakichki .
Юриспруденция
Реминисценция
Панхиперсеваст
Протостратор :)))
АбЕ УмНИ СмЕЕЕ
ако и двамата имате сериозни 4увства тръгвай без да се замисля6 за лубовта няма граници нито възрастта нито разстоянието нито ни6то!!! :mrgreen:
FiRe_LaDy
01-05-2007, 13:49
Ako i tq ti dopada na teb - probvai.A pyk kakvoto stane.Ot opit glava ne boli. :wink:
He3HauKa
01-05-2007, 14:02
Разликата е 4 години,стига сте преувеличавали.Има момичета на 15 години,но расъждават като доста по-големи, както и момчета на 19 които нямат планове за бъдещето и акъла им е като на малките деца :lol: (лично аз познавам такива ) Така ,че ако харесваш момичето действай :wink:
Koalka, ima momicheta i na 20, koito ne sa seriozni , taka che moeto mnenie e che trqbva da se probva, taka ili inache nqma kakvo da gubi choveka.Има естествено, аз май не съм твърдяла обратното?Но от всяко правило има изключения!
NyMpHeTaMiNe_f
01-05-2007, 15:14
AZ ne mislq 4e razlikata e tolkova frapira6ta :P 4e da se pritesnqva6 !!! Kakvo ti pre4i da probva6 davai pyk ako ne se polu4i vinagi moje6 da sloji6 krai :lol:
хах... ми, не бих коментирала, защото до сега не съм видяла някакви фрапантни простотии от твоя страна...
П.П. доколкото съм забелязала пишеш грамотно... поне това стига! :mrgreen:
Все пак ходя на училище :mrgreen: хаха :mrgreen:
По темата: дадох коментар :mrgreen:
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...
Абе, овца такава, какво само се заяждаш с хората? Ебати кретенчето, че и тръгнало да говори за другите вече, а себе не вижда ква е жалка отрепка, аман от идиотчета като теб!
za men tva si e 4ista pedofiliq ku ima6 akyl v glavata vzemi si macka na tvoite godini