View Full Version : Hora speshno mi trqbva pomosht....!!!
konsuela
01-05-2007, 08:21
molq vi pomognete mi za6toto sum v gadno polojenie i 6te otka4a
na 16 sum i s pr mi go napravihmebez prezervativ ;zabu4ih se v edna tema i razbrah 4e moje i bez da svur6va v teb da zabremenee6 i sega sum naistina mn pritesnena :cry: ta vaprosa mi e koga nai-rano moga da si napravq test za bremennost za6toto ima hap4eta protiv abort a neiskam da gi piq bez pri4ina
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !!!
alkobalko
01-05-2007, 08:24
Тест за бременност може да се направи най-малко седмица след половия акт.
sled edna sedmica minum mojesh da si napravish test za bremennost
adoration_
01-05-2007, 08:26
Здрасти,Сладур!Да,има я тази вероятност,особено ако си била в овулация!Тест за бременност най-рано на 7мия ден след акта!Постинор се пие до 3 дни след "злополучната" случка!Ако не си 100% сигурна,че не е свършвал в теб,го попитай!Ако ти каже,че е и не са минали 3те дни-си вземи постинор(мн е вреден,но нямаш избор)!И прави БЕЗОПАСЕН секс!Нали знаеш,че презервативите не предпазват само от бременност,но и от болести;)
konsuela
01-05-2007, 08:34
az sum 100% sigurna 4e ne e svur6il v men no samata misul 4e moje da sum bremenna i bez da e svur6il me podludqva i nz kakvo da pravq ;trqbva li da piq postinor v tozi slu4ai ??a i mai naistina sum v ovulaciq ostavat 2 sedmici do sledva6tiq mi cikul i tva o6te pove4e me pritesnqva :cry: :cry: :cry:
adoration_
01-05-2007, 08:39
успокой се!Знам,че ти е супер притеснено,но както казват някой хора от форума "те деца толкова лесно не се правят"... Макар че е достатъчно веднъж да стане белята... и после цял живот ще си блъскаш главата... аз май още повече те наплаших... Сори за което,но този случай ще ти е "обеца на ухото" и ще внимаваш повече;)Не пий нищо... Не се трови щом не е свършвал в теб!И си направи тест седмица след акта,за да се успокоиш... По-скоро направи 2,нали знаеш,че винаги се правят по 2,за да си абсолютно сигурна и спокойна ;)
konsuela
01-05-2007, 09:00
adoration_ blagodarq ti mn za suvet4etata naistina mi pomogna mn i naistina tova 6te mi e za urok i pove4e nqma da go dopuskam ne predpolagah 4e e tolkova golqmo pritesnenieto sled tva a i sega 1 sedmica 6te sum kato poburkana :cry: vse pak dano da e samo vnu6enie za6toto ako se okaje 4e e stanala belqta nz ko 6te pravq togava naistina stava stra6no
BLAGODARQ TI MN !!! BLAGODARQ I NA DR I VIE MI POMOGNAHTE MN :!: :?
skate-more
01-05-2007, 09:21
абе как без да свърши в тебе ше забременееш бе ебати идиотите се едно да се наядеш без да поглъщаш храна ... ](*,)
molq vi pomognete mi za6toto sum v gadno polojenie i 6te otka4a
na 16 sum i s pr mi go napravihmebez prezervativ ;zabu4ih se v edna tema i razbrah 4e moje i bez da svur6va v teb da zabremenee6 i sega sum naistina mn pritesnena :cry: ta vaprosa mi e koga nai-rano moga da si napravq test za bremennost za6toto ima hap4eta protiv abort a neiskam da gi piq bez pri4ina
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !!!
ми... тест - поне една седмица
хапчета - мах 72 часа...
прави си изводите.
иии... на 16 и не знаеш, че трябва да ползваш презервативи? също не знаеш, че може да забременееш така?
Божеее... [-( [-( [-(
Тест за бременност можеш да си направиш една седмица след акта,а хапчетата против забременяване като Постинор можеш да пиеш до 3 дни най-много.Колкото по-късно пиеш хапчетата толкова повече действието им намалява. :arrow: Никога не го прави без презерватив или някакви др. средства против забременяване освен ако не искаш да си имаш бебче. Успех
Zzo0oMeR
01-05-2007, 10:55
добрее на мен ли ми се струва или всички повтаряте едно и също!
Тест за бременност най-рано на 7мия ден след акта!Постинор се пие до 3 дни след "злополучната" случка!Ако не си 100% сигурна,че не е свършвал в теб,го попитай!Ако ти каже,че е и не са минали 3те дни-си вземи постинор(мн е вреден,но нямаш избор)!И прави БЕЗОПАСЕН секс!Нали знаеш,че презервативите не предпазват само от бременност,но и от болести;)
@adoration_ вече написа това което трябва да знае момичето стига се повтарайте де :) [-X
bulgarche
01-05-2007, 10:58
Хапчета против аборт? ](*,) :smt104 :smt102 :smt017
Тест за бременност може да си направиш 7 дена след акта