View Full Version : 23 годишен педофил изнасили малко дете през Интернет
Имаме новина
01-05-2007, 10:34
Педофил на 23 години, подвизаващ се с никнейм "кенч" по чатове и форуми за тийнейджъри е изнасилил 16 годишно детенце. По случая е образувано дознание. От МВР отказват да съобщят повече подробности за педофила, но уточниха че разследването продължава. Днес сутринта от дома му са иззети комютър, уебкамера и различни видове секс атрибути от секс шопове, с които е подмамвал децата.
БТА
_candy_girl_
01-05-2007, 10:42
мн гадно тва сештам се че имаше някакав 40 годишен дето изнасилил 4 годишно дете :smt010 напрао такива хора заслужават мн гадно наказание но не мисля че ще е достатачно да бъдат само наказани
shadow4e
01-05-2007, 10:47
"кенч" или "куенч". Оставете момчето на мира, бееее. Не ви ли писна вече да пишете теми за него и да се заяждате с него. Като не ви кефи, не му четете постовете!
Явно за quench става дума. От МВР са объркали името.
Ето какво намерих и в друга осведомителна агенция за случая:
23 годишен подофил е подмамвал малки деца на възраст 14-17 години в Интернет. Педофилът е задържан рано тази сутрин, не е оказал съпротива. Пред органите на МВР е заявил, че само ги обучава и не спи с тях. Разследването продължава
---ФОКУС----05.01.2007 11:43
JoeBanana
01-05-2007, 10:56
тука настъпи масова истерия :mrgreen: вече се събра тълпа с различни оръдия на труда и развален зарзават
пътуваме към софето за линча :mrgreen:
bulgarche
01-05-2007, 11:00
Ще си търсим друга работа явно
леле ужас родителското тяло ако разбере че и в този форум има педофил вече ще ми спре интернета ](*,)
JoeBanana
01-05-2007, 11:15
леле ужас родителското тяло ако разбере че и в този форум има педофил вече ще ми спре интернета ](*,)
тука друго няма :mrgreen: всеки е готов да направи всичко на всичко и всеки :mrgreen: никое сексуално извращение не е прекалено долно за тях :mrgreen: така че - пазете си дупенцата деца ! :mrgreen:
тука друго няма :mrgreen: всеки е готов да направи всичко на всичко и всеки :mrgreen: никое сексуално извращение не е прекалено долно за тях :mrgreen: така че - пазете си дупенцата деца ! :mrgreen:
:lol:
Споко,пуснаха ме и сега пак съм ня линия ;)
Ой,на бати....
:twisted:
Пуснаха те или "ти пуснаха" :wink: /младичките полицайки, неустояли на "личния чар" и обаяние, не могли да прозрат истинската ти същност, явно си бил убедителен в "доказването" СИ или НЕ СИ :wink: /
ц ц ц добре че не съм близо до монитора че ще вземе и на мен да посегне :smt005
куенч-мания
01-05-2007, 12:35
каква е тая КУЕНЧ-МАНИЯ бе деца? какво ви е обсебил тоя педофил та толкова му се прикланяте?
Ебе гладко. :-D
Аре не ме дразнете, оставете човека намира.
Живеем в 21ви век.
Това,че харесва неща, които не се възпиемат от смотаното ни общество, не означава, че е изверг.
Вие сте тъпите,защото вместо да негодувате срещу изнасилвачите по улиците, се занимавате с глупости.
Да,знам....трябва ви жертвен агнец. Съжалявам, Куенч обаче не го давам. Мене ме разпнете.Все си мечтая за моите 15 минути слава.
Долу ТЪПОТАТА!
не гу лии срам съ вей укапълия пенис сред дицата тука
куенч-мания
01-05-2007, 12:43
Ебе гладко. :-D
Аре не ме дразнете, оставете човека намира.
Живеем в 21ви век.
Това,че харесва неща, които не се възпиемат от смотаното ни общество, не означава, че е изверг.
Вие сте тъпите,защото вместо да негодувате срещу изнасилвачите по улиците, се занимавате с глупости.
Да,знам....трябва ви жертвен агнец. Съжалявам, Куенч обаче не го давам. Мене ме разпнете.Все си мечтая за моите 15 минути слава.
Долу ТЪПОТАТА!
ТИ КУЧКО НЕДОВЪРШЕНА, НА НЕИЗМИТИЯ МУ ПЕНИС ЛИ ВЪРТИШ СВИРКИ ТА ТОЛКОВА ГО ЗАЩИЩАВАШ ТУКА МА??? :twisted:
JoeBanana
01-05-2007, 12:45
бой, бой, бой, боооооой :mrgreen:
Нещо по-оригинално не можа ли да роди жалкия заченък на мозък, който имаш?
:smt005
Нещо по-оригинално не можа ли да роди жалкия заченък на мозък, който имаш?
:smt005
Само една добра свиркаджийка може да защитава такъв онанист като КУЕНЧ
Правя много яки свирки. Спор няма. Нещо яд ли те е? Щото сигурно твоята е някаква тъпа и не знае как да ти достави удоволстивие и ти си избиваш комплексите тук. :-D
Правя много яки свирки. Спор няма. Нещо яд ли те е? Щото сигурно твоята е някаква тъпа и не знае как да ти достави удоволстивие и ти си избиваш комплексите тук. :-D
Ти прави яки свирки, това е много хубаво дори. Питам те, на КЕУНЧ правиш ли или ще му правиш? Кво ти пука за тоя педофил толкова иначе?
A на теб какво толкова ти пука?
Те това не мога да схвана. Казах ти : не се занимавай с глупости,а направи някое добро дело. Дари левче на сираците или почисти около блока. Вместо да хабиш толкова нерви и енергия за нищо.
A на теб какво толкова ти пука?
Те това не мога да схвана. Казах ти : не се занимавай с глупости,а направи някое добро дело. Дари левче на сираците или почисти около блока. Вместо да хабиш толкова нерви и енергия за нищо.
Може да искам да те свалям. Не си толкова тъпа, а сигурно и не изглеждаш лошо. Но готини пички да са кланят на КУЕНЧа педофилчето, не мога да разбера. И с мен искам да се свалят мацки и други хора искат. Да не е само КУЕНЧ най големия тарикат тука.
Ъхъ, не съм тъпа. Не съм и особено грозна. Обаче на теб ти липсва оригиналност.
Ъхъ, не съм тъпа. Не съм и особено грозна. Обаче на теб ти липсва оригиналност.
Че КУЕНЧ с кое е оригинален? Че се прави на интересен пред децата ли? Пикая аз на такава оригиналност. Това си е ограниченост. Кое му е оригиналното бе, айде дайте пример като сте толкова отворени.
JoeBanana
01-05-2007, 13:14
само минавам за мнението :mrgreen: не искам да ви прекъсвам
само минавам за мнението :mrgreen: не искам да ви прекъсвам
golemi svalki stavat tuka
bungle s gosta mai sa 5 klas :lol:
Не, бе, 3 клас съм.
Кой говори за КУЕНЧ???
Къде намесваш Куенч в разговора за теб и мен ?
Яко бой с камшика. И да излижеш плочките в кухнята.
Това е шеста тема за /по-скоро против/ quench, броих ги, освен това има сума мнения "от негово име" и отнасящи се за него, единственото, което мога да кажа е , че някой сериозно е обсебен от този човек. Вече се оляхте съвсем. quench не е Сатаната, но определено и Господ не е, престанете с глупостите. Не мисля, че някой като него има нужда от защита, а още по-малко че му е зор дали го харесват или не. А лошата реклама е реклама, така че този "кръстоносен поход срещу quench" не само че е излишен, ами има точно обратен ефект. Поне съберете всичката помия в една тема, а не да пускате през час "23 годишен незнам-си-какво"
И с тия теми само правите услуга на Seizure of power, който се възползва да си прави запас от мнения
GiRl^of^PriStOn
01-05-2007, 13:39
Dobre kazano jeditte :!:
:arrow: Ostavete quench namira , ko tolko vi e napravil toq chovek be hora...
JoeBanana
01-05-2007, 13:45
И с тия теми само правите услуга на Seizure of power, който се възползва да си прави запас от мнения
какви долни мисли :mrgreen:
И още нещо, да не отварям нова ТЪПА ТЕМА, ще се изакам тука:
Не разбирам защо точно quench и неговите теми /и двайсет и трите му години/ ви провокират толкоз, предизвиквайки бум на възмущение и отвращение, та само с него се занимавате. Мен ме възмущават и шокират темите, от които става ясно колко неосведомени са "правещите секс" за елементарни неща, всички тези теми за постинори и предеакулационни течности, шокира ме възрастовата граница колко е паднала /не съм моралистка и не ги осъждам, просто се шокирам от тая акселерация/, отвращават ме извратените аватари и подписи на някои юзъри - Устна, сцепена с бръснарско ножче, Устни и език, прободени със спринцовка, Сменящи се снимки на нарязани ръце с надпис "Никой не е казал, че е лесно", Женско тяло, обляно с "кръв", има и още, нищо лично към юзърите, които ги използват, но на фона на това, да ми твърдите, че quench бил извратен и развращава и другите, това си е лицемерие. Възмущава ме колко много народ не само че пафка, ами и се друса с леки и не толкова леки наркотици, и то "народ" на около 15 годинки, възмущава ме да гледам второкласници с цигари и пияни гимназистки посред бял ден, а и като говорим за разврат, в една тема се обсъждаше "сексът в училище" и сума хора твърдят, че го правят и одобряват. Защо казвам това ли, не заради quench, а заради принципа. Огледайте се наоколо си и се замислете къде е разврата, а? Май не е сред постовете на въпросния юзър, нито е провокиран от него. Лицемери :evil:
GiRl^of^PriStOn
01-05-2007, 13:52
Seizure of Power ako se ne obadi nema da go byde..''vyv seko gyrne merudiq'' e
JoeBanana
01-05-2007, 13:56
Seizure of Power ako se ne obadi nema da go byde..''vyv seko gyrne merudiq'' e
с този пост поздравявам всички мои почитатели :mrgreen:
вече съм мега фен :mrgreen:
gangbang
01-05-2007, 14:10
Педофилите са чичковци над 40 години, които си падат по 12 годишни деца. Ай стига с тея педофили сека втора тема
МТАЗЯ ДА ИЗЛИЗАМ СЛЕДОБЕД!!!!! Ебаси гаврата съм пропуснал!!!!
Педофил на 23 години, подвизаващ се с никнейм "кенч" по чатове и форуми за тийнейджъри е изнасилил 16 годишно детенце. По случая е образувано дознание. От МВР отказват да съобщят повече подробности за педофила, но уточниха че разследването продължава. Днес сутринта от дома му са иззети комютър, уебкамера и различни видове секс атрибути от секс шопове, с които е подмамвал децата.
БТА
хм... 16 годишно детенце...
и... подлъгвал децата със секс атрибути
дам, куенч, не се и съмнявам...
ОМГ пазете се куенч е на свобода!!!!особено отзад!!!
Първо, Seizure of Power много ме радва! Честито, младеж! :lol:
Второ, Quench, някой тук много усилено се труди да ти създава фенки. :lol: Какви услужливи гости...въй въй :lol:
Аз още не съм разбрала с какво скандализираш толкоз гостите... :-k
Lorraine
01-05-2007, 14:45
тц тц тц ... #-o
alkobalko
01-05-2007, 14:56
И още нещо, да не отварям нова ТЪПА ТЕМА, ще се изакам тука:
Не разбирам защо точно quench и неговите теми /и двайсет и трите му години/ ви провокират толкоз, предизвиквайки бум на възмущение и отвращение, та само с него се занимавате. Мен ме възмущават и шокират темите, от които става ясно колко неосведомени са "правещите секс" за елементарни неща, всички тези теми за постинори и предеакулационни течности, шокира ме възрастовата граница колко е паднала /не съм моралистка и не ги осъждам, просто се шокирам от тая акселерация/, отвращават ме извратените аватари и подписи на някои юзъри - Устна, сцепена с бръснарско ножче, Устни и език, прободени със спринцовка, Сменящи се снимки на нарязани ръце с надпис "Никой не е казал, че е лесно", Женско тяло, обляно с "кръв", има и още, нищо лично към юзърите, които ги използват, но на фона на това, да ми твърдите, че quench бил извратен и развращава и другите, това си е лицемерие. Възмущава ме колко много народ не само че пафка, ами и се друса с леки и не толкова леки наркотици, и то "народ" на около 15 годинки, възмущава ме да гледам второкласници с цигари и пияни гимназистки посред бял ден, а и като говорим за разврат, в една тема се обсъждаше "сексът в училище" и сума хора твърдят, че го правят и одобряват. Защо казвам това ли, не заради quench, а заради принципа. Огледайте се наоколо си и се замислете къде е разврата, а? Май не е сред постовете на въпросния юзър, нито е провокиран от него. Лицемери :evil:
=D>
JoeBanana
01-05-2007, 14:56
ЗАЩО СТЕ ФЕНКИ НА КУЕНЧ?
искат да го онодят :mrgreen: или той тях
4e kak na 23 e ve4e pedofil, i to da iznasilva6e nqkoi na 9-10 godini.. mi to na 16... i kak taka "podlygva decata" ? ne gi podlygva s bonboni vse pak, taka 4e nz kakvi deca sa, a i ako se sydi po foruma, tuk pove4eto nad 12 se 4ukat
ЗАЩО СТЕ ФЕНКИ НА КУЕНЧ?
защото той е секси, знае как да ни задоволи и направо ме подърква само като видя някой негов коментар тук...
пууууууу...
а ти защо питаш?
=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
КУЕНЧ Е ПЪТЕВОДНАТА МИ СВЕТЛИНА!
КУЕНЧ Е МОЯТ ГУРУ!
МОЯТА МОЗЪЧНА ТРАВМА!
КУЕНЧ Е ВСИЧКО, КОЕТО ТИ ГОСТЕ НЕ СИ!
ТОЙ Е ТВОЯТ КОШМАР.
ТВОЕТО ГЛАВОБОЛИЕ.
ТВОЯТА ИМПОТЕНТНОСТ.
КУЕНЧ Е ПЪТЕВОДНАТА МИ СВЕТЛИНА!
КУЕНЧ Е МОЯТ ГУРУ!
МОЯТА МОЗЪЧНА ТРАВМА!
КУЕНЧ Е ВСИЧКО, КОЕТО ТИ ГОСТЕ НЕ СИ!
ТОЙ Е ТВОЯТ КОШМАР.
ТВОЕТО ГЛАВОБОЛИЕ.
ТВОЯТА ИМПОТЕНТНОСТ.
Бънгъл... ще има тупа-лупа между тебе и мене за Куенч!
Какво трябва да направи едно момче от форума, без много опит с жените, за да ги впечатли и да му станат фенки?
Ще има я!
Но не, аз не съм алчна...
Ще си го поделим все някак. :-D
Ще има я!
Но не, аз не съм алчна...
Ще си го поделим все някак. :-D
Момичета.. ако куенч е 23 годишен наистина, струва ли си? ;-)
ТИ СЕ СЪМНЯВАШ, ЧЕ ГУРУ УЧИТЕЛЯТ КУЕНЧ Е НА 23 ????
АНАТЕМА, ГОСТЕ.
ЩЕ СЕ ПЪРЖИШ ПРИ РОГАТИЯ! :twisted:
scion_of_Storm
01-05-2007, 16:09
Куенч, бате, вече ти скачат двечки, а утре какво ще стане- 3,4, че и 5. Лелей, много е желан човека бе, хехе. :) Куенч е нашия идол и шампион!1!!
Куенч, бате, вече ти скачат двечки, а утре какво ще стане- 3,4, че и 5. Лелей, много е желан човека бе, хехе. :) Куенч е нашия идол и шампион!1!!
така... с Бънгъл ще достигнем някакво споразумение! не е проблем...
но повече... там вече ще има бой... :idea: :idea: :idea:
Момичета.. ако куенч е 23 годишен наистина, струва ли си?
че ко му е? 23... даже ми е млад... но тъй като това наистина е нашят Гуру, Пътеводител в Живота... не бих го заменила за нищо! :-# :-#
Seizure of Power написа:
Анонимко написа:
леле ужас родителското тяло ако разбере че и в този форум има педофил вече ще ми спре интернета
тука друго няма всеки е готов да направи всичко на всичко и всеки никое сексуално извращение не е прекалено долно за тях така че - пазете си дупенцата деца !
:D :D :D
Scandalous_lady
01-05-2007, 17:00
Po princip samo 4eta i razmi6lqvam nad vsi4ko napisano,no nqma kak da se sdurja v tazi tema.Kum tozi koito gi postva:4ovek nameri kude da si zadovolqva6 nujdite i ne zaka4ai qvniq na vsi4ki Lubimec.Kat ne si dovolen ot jivota napravi ne6to po vuprosa,fani se v ruce i zabivai.Kolkoto i da te e qd,toi znae kak da ob6tuva s horata,taka 4e da go haresat,bez da ima tova za cel.Ne e pedofil,spoko.Puk i da e teb kfo ti pre4i?Vseki moje da e kakufto iska,da govori kakvoto iska i da pravi kakvoto iska.Izbivai si kompleksite drugade ili pone vzemi nqkoi drug na pricel
ЗАЩО СТЕ ФЕНКИ НА КУЕНЧ?
4е кой е фенка на тоя изрод? :shock:
Правилно,другарьо pampers!!! Точно тъй! Аз мога да оправя една,две,ама чак 3 15-годишни - вече ми идва много! Верно,че съм един съвестен педофил,но чак толкова мощен не съм!
И да живее Васко The Patch!!!
:mrgreen:
Правилно,другарьо pampers!!! Точно тъй! Аз мога да оправя една,две,ама чак 3 15-годишни - вече ми идва много! Верно,че съм един съвестен педофил,но чак толкова мощен не съм!
И да живее Васко The Patch!!!
:mrgreen:
първо - пише се другарЮ
второ - Моя Милост е на 17... така че може да си вземеш и една 13 годишна вместо 15. нали така? 15+15=30 17+13=30? дам... права съм!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ооо,дърта си ми вече. Най-много на 15 да си,но...губиш ;)
Ооо,дърта си ми вече. Най-много на 15 да си,но...губиш ;)
уаааааааааааааааааааа
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Куенч... недей така, миличък... не ми разбивай сърцетоооооооооооооо
Мооооля ти се Куенчи вземи мен!!!
Малко съм дърта, но пък имам болезнена нужда от ДАСКАЛ ПО ИСТОРИЯ ! ](*,)
Добре,ще бъда "добро момче" и ще ви взема под крилото си! Елате,на бате момичетата....
:twisted:
Юпииии, ама аз сериозно за даскала....
:cry:
Що,какво не знаеш?! Кажи,че има война,моля те,моля те! Там ми е силата!
8-[
Няма война..
*хлъц,хлъц..*
НИЩО НЕ ЗНАМ по история. Там е ГОЛЕМИЯТ проблем.
ей, бънгъл... разбрах ме се да го делим! чшшшшшшшш... [-X [-X [-X
хах...
иначеееееееееее... това с "доброто момче"... хммм... колеги, обяснете на колегата! =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
П.П. и аз не знам за какво става дума...
:shock: :roll: :oops: :shock: :-D :mrgreen: :!: ;-) :twisted: =P~ 8-[ :smt005 :-({|= :smt005
Има за всички,спокойно! :wink:
:smt046 :smt044 :smt043
Не мога да разбера защо изместихте темата?Темата не е за quench, въпреки че и той май е на 23.Темата е пусната, за да се коментира новината, а не нещо друго.нищо против Куенч, ама...А някои хора просто си пълнят мненията като флудят и пишат глупости(те си знаят кои са).
А сега по темата:далеч не мисля, че може да се каже, че едно 16-годишно МОМИЧЕ може да се нарече ДЕТЕНЦЕ.Може да се каже, ако е на 10 примерно.Не знам дали тоя мъж е имал и други подвизи, но ако е само този не може да се нарече педофил, защото педофил се нарича човек, който изнасилва момичета и момчета под 14!
miloto_girl_4e
01-05-2007, 18:26
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: