- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 23 годишен педофил изнасили малко дете през Интернет
Педофил на 23 години, подвизаващ се с никнейм "кенч" по чатове и форуми за тийнейджъри е изнасилил 16 годишно детенце. По случая е образувано дознание. От МВР отказват да съобщят повече подробности за педофила, но уточниха че разследването продължава. Днес сутринта от дома му са иззети комютър, уебкамера и различни видове секс атрибути от секс шопове, с които е подмамвал децата.
БТА
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
мн гадно тва сештам се че имаше някакав 40 годишен дето изнасилил 4 годишно детенапрао такива хора заслужават мн гадно наказание но не мисля че ще е достатачно да бъдат само наказани
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
"кенч" или "куенч". Оставете момчето на мира, бееее. Не ви ли писна вече да пишете теми за него и да се заяждате с него. Като не ви кефи, не му четете постовете!
Явно за quench става дума. От МВР са объркали името.
Ето какво намерих и в друга осведомителна агенция за случая:
23 годишен подофил е подмамвал малки деца на възраст 14-17 години в Интернет. Педофилът е задържан рано тази сутрин, не е оказал съпротива. Пред органите на МВР е заявил, че само ги обучава и не спи с тях. Разследването продължава
---ФОКУС----05.01.2007 11:43
тука настъпи масова истериявече се събра тълпа с различни оръдия на труда и развален зарзават
пътуваме към софето за линча![]()
леле ужас родителското тяло ако разбере че и в този форум има педофил вече ще ми спре интернета![]()
тука друго нямаПървоначално написано от Анонимко
всеки е готов да направи всичко на всичко и всеки
никое сексуално извращение не е прекалено долно за тях
така че - пазете си дупенцата деца !
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Споко,пуснаха ме и сега пак съм ня линия
Ой,на бати....
![]()
Пуснаха те или "ти пуснаха"/младичките полицайки, неустояли на "личния чар" и обаяние, не могли да прозрат истинската ти същност, явно си бил убедителен в "доказването" СИ или НЕ СИ
/
ц ц ц добре че не съм близо до монитора че ще вземе и на мен да посегне![]()
каква е тая КУЕНЧ-МАНИЯ бе деца? какво ви е обсебил тоя педофил та толкова му се прикланяте?
Ебе гладко.![]()
Аре не ме дразнете, оставете човека намира.
Живеем в 21ви век.
Това,че харесва неща, които не се възпиемат от смотаното ни общество, не означава, че е изверг.
Вие сте тъпите,защото вместо да негодувате срещу изнасилвачите по улиците, се занимавате с глупости.
Да,знам....трябва ви жертвен агнец. Съжалявам, Куенч обаче не го давам. Мене ме разпнете.Все си мечтая за моите 15 минути слава.
Долу ТЪПОТАТА!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не гу лии срам съ вей укапълия пенис сред дицата тука
ТИ КУЧКО НЕДОВЪРШЕНА, НА НЕИЗМИТИЯ МУ ПЕНИС ЛИ ВЪРТИШ СВИРКИ ТА ТОЛКОВА ГО ЗАЩИЩАВАШ ТУКА МА???Първоначално написано от bungle
![]()
бой, бой, бой, боооооой![]()
Нещо по-оригинално не можа ли да роди жалкия заченък на мозък, който имаш?
![]()
Само една добра свиркаджийка може да защитава такъв онанист като КУЕНЧПървоначално написано от bungle
Правя много яки свирки. Спор няма. Нещо яд ли те е? Щото сигурно твоята е някаква тъпа и не знае как да ти достави удоволстивие и ти си избиваш комплексите тук.![]()
Ти прави яки свирки, това е много хубаво дори. Питам те, на КЕУНЧ правиш ли или ще му правиш? Кво ти пука за тоя педофил толкова иначе?Първоначално написано от bungle
A на теб какво толкова ти пука?
Те това не мога да схвана. Казах ти : не се занимавай с глупости,а направи някое добро дело. Дари левче на сираците или почисти около блока. Вместо да хабиш толкова нерви и енергия за нищо.
Може да искам да те свалям. Не си толкова тъпа, а сигурно и не изглеждаш лошо. Но готини пички да са кланят на КУЕНЧа педофилчето, не мога да разбера. И с мен искам да се свалят мацки и други хора искат. Да не е само КУЕНЧ най големия тарикат тука.Първоначално написано от bungle
Ъхъ, не съм тъпа. Не съм и особено грозна. Обаче на теб ти липсва оригиналност.