View Full Version : Трябва ли едно момиче да си мие ръцете след като пипа пениси
Значи възникна спор между мен и една съученичка. Според нея тя винаги си измивала ръцете след като барала гаджето си по оная работа. Моята жена него прави тоя номер. Кое е по правилно да се прави?
най-добре като ви прекарат вода на село пак да пишеш :smt005 естествено че ще се измие но все пак това си е въпрос на култура :evil:
и хигиена :evil: я поспорете след тоалетна да си ги мият ли :smt005
malka_sladuranka
01-05-2007, 13:29
не е лошо да че момичето си е създало хигиенни навици...
Напълно съгласна съм с jeditte. :-D
Все едно да питаш правилно ли е да си миеш ръцете като си ходил до кенефа? Щото много момчета не си ги мият / а и за кво, да не си пикаят на ръцете/. По принцип не е лошо да се измиеш, ама не е болка за умиране. Всеки се мие когато иска, аз съм мърла, не си мия ръцете преди ядене, ям неща, паднали на земята и определено като си "барам" мъжа не тичам после да се мия, ами лягам и заспивам. Досега нищо не ми е станало... По същия начин има хора, които винаги след секс се къпят, както и такива, които не го правят. Като му е чист и не мирише какъв е проблема, като му прави свирки /сори за думата/ да не би всеки път да си мие зъбите и да се жабурка с вода за уста? Питай я за това другия път като "спорите" :twisted: Няма правилно и неправилно, всеки си има разбирания за личната хигиена. Ако нещо няма мирис и не оставя следи след съприкосновение- миенето отпада :-D
Подкрепям! :smt023
IKisseDAGirL
01-05-2007, 13:56
въпрос на хигиенни навици, но аз лично не мога да започна да правя нещо друго без да съм си измила ръцете
gangbang
01-05-2007, 14:13
ха ха не предполагах, че хората можели да имат и подобни терзания :lol:
пу... права е твоята съученичка... а твоята мацка... кат не си мие ръцете... не знам. мен ще ми е неприятно
Lorraine
01-05-2007, 14:46
Все едно да питаш правилно ли е да си миеш ръцете като си ходил до кенефа? Щото много момчета не си ги мият / а и за кво, да не си пикаят на ръцете/. По принцип не е лошо да се измиеш, ама не е болка за умиране. Всеки се мие когато иска, аз съм мърла, не си мия ръцете преди ядене, ям неща, паднали на земята и определено като си "барам" мъжа не тичам после да се мия, ами лягам и заспивам. Досега нищо не ми е станало... По същия начин има хора, които винаги след секс се къпят, както и такива, които не го правят. Като му е чист и не мирише какъв е проблема, като му прави свирки /сори за думата/ да не би всеки път да си мие зъбите и да се жабурка с вода за уста? Питай я за това другия път като "спорите" :twisted: Няма правилно и неправилно, всеки си има разбирания за личната хигиена. Ако нещо няма мирис и не оставя следи след съприкосновение- миенето отпада :-D
Подкрепям! :smt023и аз