.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ЗдравкО
    Guest

Трябва ли едно момиче да си мие ръцете след като пипа пениси

Значи възникна спор между мен и една съученичка. Според нея тя винаги си измивала ръцете след като барала гаджето си по оная работа. Моята жена него прави тоя номер. Кое е по правилно да се прави?

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Трябва ли едно момиче да си мие ръцете след като пипа пе

най-добре като ви прекарат вода на село пак да пишеш естествено че ще се измие но все пак това си е въпрос на култура
    и хигиена я поспорете след тоалетна да си ги мият ли

Повече от фен
    ...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не е лошо да че момичето си е създало хигиенни навици...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Напълно съгласна съм с jeditte.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Все едно да питаш правилно ли е да си миеш ръцете като си ходил до кенефа? Щото много момчета не си ги мият / а и за кво, да не си пикаят на ръцете/. По принцип не е лошо да се измиеш, ама не е болка за умиране. Всеки се мие когато иска, аз съм мърла, не си мия ръцете преди ядене, ям неща, паднали на земята и определено като си "барам" мъжа не тичам после да се мия, ами лягам и заспивам. Досега нищо не ми е станало... По същия начин има хора, които винаги след секс се къпят, както и такива, които не го правят. Като му е чист и не мирише какъв е проблема, като му прави свирки /сори за думата/ да не би всеки път да си мие зъбите и да се жабурка с вода за уста? Питай я за това другия път като "спорите" Няма правилно и неправилно, всеки си има разбирания за личната хигиена. Ако нещо няма мирис и не оставя следи след съприкосновение- миенето отпада
    Подкрепям!
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    въпрос на хигиенни навици, но аз лично не мога да започна да правя нещо друго без да съм си измила ръцете
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    ха ха не предполагах, че хората можели да имат и подобни терзания

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    пу... права е твоята съученичка... а твоята мацка... кат не си мие ръцете... не знам. мен ще ми е неприятно
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Все едно да питаш правилно ли е да си миеш ръцете като си ходил до кенефа? Щото много момчета не си ги мият / а и за кво, да не си пикаят на ръцете/. По принцип не е лошо да се измиеш, ама не е болка за умиране. Всеки се мие когато иска, аз съм мърла, не си мия ръцете преди ядене, ям неща, паднали на земята и определено като си "барам" мъжа не тичам после да се мия, ами лягам и заспивам. Досега нищо не ми е станало... По същия начин има хора, които винаги след секс се къпят, както и такива, които не го правят. Като му е чист и не мирише какъв е проблема, като му прави свирки /сори за думата/ да не би всеки път да си мие зъбите и да се жабурка с вода за уста? Питай я за това другия път като "спорите" Няма правилно и неправилно, всеки си има разбирания за личната хигиена. Ако нещо няма мирис и не оставя следи след съприкосновение- миенето отпада
    Подкрепям!
    и аз
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си