PDA

View Full Version : няколко въпроса-банални,но важни...

asdfgsa
01-05-2007, 13:11
Снощи с приятеля ми за пръв път правихме секс(бях девствена) и понеже много пъти бях чувала,че за девствено момиче по добре първия път да е без презерватив,защото уж боляло по-малко.. направихме го без...Той не свърши в мен,но все пак ме притеснява нещо...Каква е вероятността да се забременее от онази предеякулационна течност,която се отделя от пениса по време на акта?Възможно ли е според вас да е станала някаква беля?
Във форума бях чела,че ако поставя аспирин във влагалишето си след това също помагало...До колко е ефективен тоя метод с аспирина и имам ли повод да се притеснявам?Много ме мъчи факта,че е възможно да забременея и от това...Помагайте!

deidiy
01-05-2007, 13:15
:lol: ак оси поставиш аспирина на дупката че да не влиза члена сигурно ще има полза(ама от каде такъв аспирин) :smt005 не е вярно за първия път че е по-добре без напротив презерватива е овлажнен и ще бъде по-лесно проникването има малкък шанс да станеш мама много малък но си го има направи си тест :)

bungle
01-05-2007, 13:16
НЯМА ДА ТИ ПОМАГАМ!
На ограничени същества, доверяващи се на тоя и оня и разните слухове, няма да помагам.
Научете едно-ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ.
Аспиринът не помага ГРАМ.Най-много да си преебеш така важната киселинност на влагалището и да си направиш някоя инфекция.
Тъпа си,съжалявам. Всъщност съжалявам единствено, че сте толкова заблудени......И не четете литература. Иииииии.....пффф....дано не си бременна и не ти е лепнал някоя болест.

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:

Barbie
01-05-2007, 13:19
Първо, на въпроса ти - вероятност да забременееш ИМА, но е малка. И все пак след седмица си направи тестче. Ние междувремеено ще ти стискаме палци.
Второ - винаги с презерватив! Без презерватив боляло по-малко - дръжки! Презервативите имат лубриканти, следователно пряват акта по-лесен. С презерватив! ВИНАГИ!

Cuddly
01-05-2007, 13:21
Bullshit! Пълни простотии са това с аспирина. Защо правите секс без въобще да имате представа за какво става дума? Прочетете малко!
Първо, не знам кой те е излъгал, че ще те боли по-малко без презерватив. Същото е. Само дето с него е безопасно... Да забременееш от тази течност е мнооого малко вероятно, почти абсурдно. На теория е възможно, но вероятността да се случи - почти никаква. И това с аспирина.. майко мила,
от къде го разбра? Използвайте хапчетата по предназначение, а не да си ги пъхате тук и там... ](*,)
Нищо ти няма, няма да забременееш. :smt011

01-05-2007, 13:22
Снощи с приятеля ми за пръв път правихме секс(бях девствена) и понеже много пъти бях чувала,че за девствено момиче по добре първия път да е без презерватив,защото уж боляло по-малко.. направихме го без...Той не свърши в мен,но все пак ме притеснява нещо...Каква е вероятността да се забременее от онази предеякулационна течност,която се отделя от пениса по време на акта?Възможно ли е според вас да е станала някаква беля?
Във форума бях чела,че ако поставя аспирин във влагалишето си след това също помагало...До колко е ефективен тоя метод с аспирина и имам ли повод да се притеснявам?Много ме мъчи факта,че е възможно да забременея и от това...Помагайте!

Бременна си!

Cuddly
01-05-2007, 13:23
НЯМА ДА ТИ ПОМАГАМ!
На ограничени същества, доверяващи се на тоя и оня и разните слухове, няма да помагам.
Аспиринът не помага ГРАМ.Най-много да си преебеш така важната киселинност на влагалището и да си направиш някоя инфекция.
Тъпа си,съжалявам. Всъщност съжалявам единствено, че сте толкова заблудени......И не четете литература. Иииииии.....пффф....дано не си бременна и не ти е лепнал някоя болест.

bungle, много си права. И на мен ми омръзна... същата работа като онази другата. "Закъснява ми с един ден, бременна ли съм?"... Нямам думи просто. Кога ще се осъзнаете?

yuHku
01-05-2007, 13:59
e kfo se sduhva6 kato tolko te e strah 4e moje da si bremenna ima hap4eta koito se polzvat do 72 h mai sled akta .... omg

malka_sladuranka
01-05-2007, 15:22
НЯМА ДА ТИ ПОМАГАМ!
=D>

и аз съм съгласна... и с риск да повторя- ПРЕЗЕРВАТИВИ ](*,)

gangbang
01-05-2007, 15:24
bungle, е права, ама за аспирина бърка :wink: сигурно средство е, но само за вече раждали жени, а в този форум май няма много такива и ако искат да имат деца, да не си бутат аспирини по дупките 8)

bulgarche
01-05-2007, 15:29
След една седмица се обади да кажеш дали ще има наследници ;)

alkobalko
01-05-2007, 15:30
](*,) ](*,) ](*,) Нямаш ли мозик в главата?
Винаги има шанс от забременяване. Винаги ползвайте презервативи. При първия път е добре да си презерватив, както и при всички следващи.
След седмица си направи тест.

Ескада
01-05-2007, 15:49
Аспирина е контрацептив само ако се стиска между колената!!!!! :mrgreen: =;

asdfgsa
01-05-2007, 15:56
е,заслужавам си увикването :oops: ако изчакам една седмица и ако се окаже положителен?!после какъв е изхода?аборт?или направо сега да пия постинор...обърках се още повече

ista
01-05-2007, 16:30

:shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005 :shock: :smt005
момичееееееееее, ти не си добре... ахахахахахахахахаха
първия път без презерватив щото по-малко боляло...
ахахахахахаххахахахаха
поне в училище нямате ли презентации?
родителите ти?
брат, сестра?
баба, дядо?
ами приятеля ти?
извинявай, ама толкова ли сте прости... Господииииииии... нямам думи... ](*,) ](*,) ](*,)
просто не мога да приема, че има такива хора все още. и то в България... разбирам да беше Африка или... нещо подобно, ама... #-o #-o #-o
ужас...
иии... по въпроса ти... има възможност да си бременна.
аспирина пък също е една смехотворна простотия.
ползвай си презерватив.
а ако не ти се дават 20 стотинки... или 4 лева за презервативи... почвай да събираш пари за бебешка количка.
хах... направо се учудвам, че не си чувала и за простотията, че първия път не можеш да забременееш :-s :-s :-s

deidiy
01-05-2007, 17:38
ако е положителен аборт или удар в корема :smt005 постинора е за три дни след секс #-o

koalka
01-05-2007, 18:33
Вероятността е доста малка.Но това не е вярно, че по-малко боляло.

01-05-2007, 19:23

Честито! Кръстете го Иванчо!

LO6IQ
01-05-2007, 19:35
](*,) ](*,) ](*,) Нямаш ли мозик в главата?
Винаги има шанс от забременяване. Винаги ползвайте презервативи. При първия път е добре да си презерватив, както и при всички следващи.
След седмица си направи тест.
:arrow: Казаха ти го не един път :wink:

LO6IQ
01-05-2007, 19:38
:arrow: По-добре скъпи презервативи ,отколкото евтина детска количка :mrgreen:

mmrammstein
01-05-2007, 20:07
ГЛЕЕЕДАМ И НЕ ВЯЯЯРВАМ НА УШИИТЕ СИ!

Добре, дотук с шегите.

Толкова ли е трудно ча попрочетете нещо тук-там, преди да правите секс!? Да попитате някой по-опитен, на когото имате доверие!? Уффф... не знам за кой път трябва да се повторя, но все пак ще го направя:
1. Секс се прави винаги с презерватив. Със сигурност боли по-малко заради лубриканта.
2. При секс без презерватив или друго СИГУРНО (противозачатъчни, спирали, песари, церкивилни шапки,...) средство винаги има вероятност от забременяване. Направи си тест.
3. Да си слагаш аспирин? Няма да ти стане по-добре, но по-зле може.

Kraken
01-05-2007, 20:19
просто не мога да приема, че има такива хора все още. и то в България... - написано от Иста
Брао точното си написала в България се лупаме поече отколкот в Китай се тракатжълтурите ама неаме население щот го праим с презерватив :-D
Таа за темата треа да немаш мозък че да верваш на тфа което ти е казала приятелката ти (вероятно т*па к*рва) и да не осмислиш че нема те боли толкоз кат си без презерватив
Аве толко ли не моете да изтраете малко болка че да праите такиа простотии ?

ultra
01-06-2007, 00:33
Айде стига сте се шашкали...Не стига,че не е свършил вътре,ами и карате момичето да се трови с хапчета.Спрете най-накрая!!!
4 години съм го правила с един и същ човек и ако щете вярвайте НЕ СЛОЖИХМЕ ПРЕЗРЕВАТИВ даже и на бъзик.Вън се празнеше и си имаше тая предеакулационна течност.Има я и сегашното ми гадже(и всички останали) и пак си го правим без презерватив!!!
(не давам акъл да се прави без,просто си вярвам на хората,а за пуберите задължително КОНДОМ).
За аспирина-помислете малко! Това е киселина,а сперматозоидите не могат да живеят в такава кисела среда!Бях го писала и друг път,учителката ми по БИОЛОГИЯ в средното ни каза точно това за аспирина-при хипер спешни случаи,когато няма друго с какво да се предпазиш след като е станала белята,аспирина може да ти помогне,но не е 100% гаранция!

shizzle
01-06-2007, 00:48
ultra, позволи ми да изкоментирам практиката с прекъснатия акт. Не ме кефи. Не заради опасност и т.н. Смятам се за достатъчно опитен да си знам способностите.

Просто не ми е приятно да прекъсвам. Много по-хубаво и романтично за мен (и партньорките ми досега) е да си го правиш с презерватив и, когато достигнете оргазъм, вместо да бързате да не стане белята, да се прегърнете и да се изпразниш нормално в гумата. А и след това не трябва да забърсвам момичето - махам презерватива и го пускам внимателно до леглото.

Ти си знаеш, де, ама от любопитство може да пробвате едновременен оргазъм с момчето ти (с контрацептиви, естествено ^^) Много по-интимно е!

shalqlqlqlq
01-06-2007, 00:52
Не знам Шизле, ти луд ли си, побъркан ли си....но все пак въпросните гуми, не са 100% сигурни, аз винаги го вадя преди да свърша, няма шанс да свърша вътре.....No way \:D/

shizzle
01-06-2007, 01:06
Е, да се презастраховаш от незнание винаги е по-добре от това да рискуваш прекалено от простотия.

Няма по-сигурно нещо от добре сложения презерватив, шалялярко. Над 2 години водя активен "полов живот", само с презервативи и винаги свършвам "вътре". Досега - никакви проблеми. Трябва просто да знаеш как до го слагаш.

Признавам, без презерватив усещането е по-хубаво, но ми е по-приятно, когато свършвам с момичето. Обикновено след първия рунд се измивам хубаво и ни доставям удоволствието от "на голо", но тогава поначало вече не е толкова романтично.

ultra
01-06-2007, 01:08
ultra, позволи ми да изкоментирам практиката с прекъснатия акт. Не ме кефи. Не заради опасност и т.н. Смятам се за достатъчно опитен да си знам способностите.

Просто не ми е приятно да прекъсвам. Много по-хубаво и романтично за мен (и партньорките ми досега) е да си го правиш с презерватив и, когато достигнете оргазъм, вместо да бързате да не стане белята, да се прегърнете и да се изпразниш нормално в гумата. А и след това не трябва да забърсвам момичето - махам презерватива и го пускам внимателно до леглото.

Ти си знаеш, де, ама от любопитство може да пробвате едновременен оргазъм с момчето ти (с контрацептиви, естествено ^^) Много по-интимно е!

Ами честно казано доста повече ме е страх със презерватив,примерно ако съм си с постоянния ми партньор и той да свърши в мен.Никога не ми се е случвало [-o< да се къса презерватив,но от това най-много ме е страх.Ползваме го колкото да не се цапаме...(пр.ако свършва ще е я по цици,дупе,корем...а с презерватива-вътре..) и всеки път като свърши аз се чудя.."ами,ако е скъсан?" .Прав си наистина,но мен не ме притеснява тая част с едновременния...всеки си свършва по-различно време :mrgreen: -фатката е да свършим нали? :mrgreen:
Иначе в началото го правехме само с презерватив,след време почнахме и без,а сега повече го слагаме,за да не му става прекалено хубаво,защото свършва бързо(почваме без и по някое време като усети че му идва,спираме,слагам му го и продължаваме) .А и по принцип мразя мириса на латекс,изобщо на гума..след това 2 часа не можеш да се измиеш и все ми докарва на гумаджийница... :mrgreen:

shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:08
Е един презервати мога да сложа, до сега не ми е изпуснал, но за 100% сигурност го вадя и пак си свършвам в него, но не и в нея. Както и да го сложиш може да се скъса, гаранция никаква, а я си представи ако има зъби тая у оная работа....ко праиме :lol:

shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:10

Ами честно казано доста повече ме е страх със презерватив,примерно ако съм си с постоянния ми партньор и той да свърши в мен.Никога не ми се е случвало [-o< да се къса презерватив,но от това най-много ме е страх.Ползваме го колкото да не се цапаме...(пр.ако свършва ще е я по цици,дупе,корем...а с презерватива-вътре..) и всеки път като свърши аз се чудя.."ами,ако е скъсан?" .Прав си наистина,но мен не ме притеснява тая част с едновременния...всеки си свършва по-различно време :mrgreen: -фатката е да свършим нали? :mrgreen:
Иначе в началото го правехме само с презерватив,след време почнахме и без,а сега повече го слагаме,за да не му става прекалено хубаво,защото свършва бързо(почваме без и по някое време като усети че му идва,спираме,слагам му го и продължаваме) .А и по принцип мразя мириса на латекс,изобщо на гума..след това 2 часа не можеш да се измиеш и все ми докарва на гумаджийница... :mrgreen:

Абе мъжа свършили, спукана ти е работата с твоето свършване :mrgreen:

П.С. Ако знаеш какъв вулканизатор съм....преди да разбереш, прати снимка :smt005

shizzle
01-06-2007, 01:20
ultra, и твоето, и моето мнение са доста субективни. Само на шаляля е грешно! :lol: :lol: :lol: j/k

Късането е ненужен страх, според мен. А миризът на латекс - затова ползвам Durex. Не знам, доста са си дискретни. Е, не става да ми прави френска любов после, но.. Затова са баните :) Както и да е, де, всеки си решава.

И, шаляля.. Точно от слагането е цялата философия, проверен презерватив не се къса. Believe me :D

shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:25
Мани не ме карай да ти вярвам като грешиш!!!!!! Не говорим да ти се скъса от въздух останал в резервоара, не ми се е късал презерватив, ама да вярваш сляпо на една гума...баце ти си луд за връзване :shock: Късането може да стане от самото търкане ако жената не е достатъчно влажна :idea: Те ако бяха 100% сигурни щяха да правят егати туториалсите за слагането им, а то е просто и никой не е казал гарантирам ти 100%, че жената ще остане неоплодена ако го поставиш правилно, недей ти да се изгвърляш да даваш такава гаранция, че ще почна да свършвам вътре и ако стане белята, ще го кръщавам на твое име :mrgreen:

P.S. Ля-тата са ми 4, не 2!!!! [-X [-X :mrgreen:

ultra
01-06-2007, 01:27
ultra, и твоето, и моето мнение са доста субективни. Само на шаляля е грешно! :lol: :lol: :lol: j/k

Късането е ненужен страх, според мен. А миризът на латекс - затова ползвам Durex. Не знам, доста са си дискретни. Е, не става да ми прави френска любов после, но.. Затова са баните :) Както и да е, де, всеки си решава.

И, шаляля.. Точно от слагането е цялата философия, проверен презерватив не се къса. Believe me :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
аз слагам презерватива винаги,ама и на мене си не вярвам.Последния път изхабих два.В тъмното не можах да усетя,че ги навивам неПравилно и си заминаха в коша.Хубаво,че моя ги купува на килограм и не ме е яд след това.. :mrgreen: По 3 лв. ако даваме постоянно,не знам къде ще му отиде края... :mrgreen:

shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:30
Мани, последния път приятелката ми вика "я че го турим тоя кондом" викам й айде, давай. И по едно време гледам ми го слага на кръка, викам женоо какво прай ма, шаврантио....и тя - а аз се чудим, защо е толко малък....а то било кракЪ ти :shock:

shizzle
01-06-2007, 01:37
Мани не ме карай да ти вярвам като грешиш!!!!!! Не говорим да ти се скъса от въздух останал в резервоара, не ми се е късал презерватив, ама да вярваш сляпо на една гума...баце ти си луд за връзване :shock: Късането може да стане от самото търкане ако жената не е достатъчно влажна :idea: Те ако бяха 100% сигурни щяха да правят егати туториалсите за слагането им, а то е просто и никой не е казал гарантирам ти 100%, че жената ще остане неоплодена ако го поставиш правилно, недей ти да се изгвърляш да даваш такава гаранция, че ще почна да свършвам вътре и ако стане белята, ще го кръщавам на твое име :mrgreen:

P.S. Ля-тата са ми 4, не 2!!!! [-X [-X :mrgreen:

Май си пропуснал последните 20 години, когато светът със сълзи на очи благодареше на Господ, че има презервативи. Погледни някоя статистика и виж, че това е най-успешният и използван метод за контрацепция глобално.

Няма да те разубеждавам. Купи си Durex, напълни го като балон с въздух и го търкай на мазилката отгоре. Да видим дали ще се спука. Просто се опитвам да ти покажа, че живееш с митове. То, ако така ставаха нещата, досега да сме 20-30 милиарда.

Е.. Ако нещо се обърка.. Прати ми ЛС, че не обичам да си казвам името наляво и надясно :)

shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:39
Има ли значение мазилката? Ако се скъса, останалите 2 от кутийката познай на кой ще ги използвам.... :?:

_candy_girl_
01-06-2007, 07:45
ми добре ве вие не внимавате кво правите ние кво можем да напраим мн се дразня вече от такива пубери които направили белята и ся се чудят кво да праят :evil:

quench
01-06-2007, 07:54
Хммм,с всяка така тема си мисля за увеличаване на раждаемостта......
:-D :-D :-D
Шизъл,не хапи хората твърде силно - игнорънс из блис,йе ноу! :wink:

pampers
01-06-2007, 08:38
След една седмица се обади да кажеш дали ще има наследници ;)

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

air_wisp
01-06-2007, 20:37
Иначе в началото го правехме само с презерватив,след време почнахме и без,а сега повече го слагаме,за да не му става прекалено хубаво,защото свършва бързо(почваме без и по някое време като усети че му идва,спираме,слагам му го и продължаваме)

И ние така и подяволите хем от една страна знам, че няма голям шанс от оплождане чрез предеякулационната течност все си имам 1 на ум и полудявам докато не и дойде отново.

Да питам...има ли някакви шансове за зачеване, ако се прави секс без презерватив в деня в който цикъла на момичето е свършил и без момчето да се изхвърля в нея?...начи....маха последната превръзка, правят секс без презерватив, той свършва на коремчето и? :-k :-s

lamzzzercho
01-06-2007, 20:40
споко направи си тестче и ако си бременна си отрежи главата щото сама си си виновна :|

atanakata
01-06-2007, 20:46
абе аз знам че най-добрия метод против забременяване е аспиринче между колената :mrgreen: и да не ги отваряш :mrgreen: нали така... а тфа да правиш секс без презерватив, когато предполагам не си омъжена, е най-тъпото нещо ...

Grubiqnin
01-06-2007, 20:48
ako si bremenna dano sa bliznacii pak ako ne pone krustnik da sam ne sa sardi

panterata
01-06-2007, 20:53
абе нищо недей да пиеш! има шанс но е мн минимален.. Постинор според мен се пие когато се скъса презерватива или свърши в теб :)

adoration_
01-06-2007, 21:19
Доста хора се изказаха до момента... дойде и моят ред :-D Та... не искам да те плаша,но шанс определено има,колкото и малък да е!Недей да пиеш нищо... дано си минала "между капките"!И да не ти хрумва повече да правиш секс без презерватив!Голяма глупост!Освен ако не ти се става скоро майка или не искаш да прихванеш някоя болест... Но стига съм нареждала!Просто с партньора ти трябва да се грижите един за др и да се пазите(най-вече теб)!След 7 дни си направи тест,за да се успокоиш!И още веднъж-за да ти е мирна главата от този момент,просто прави безопасен секс;)